Колко силен антиоксидант е чаят

Чаят има репутацията, че е полезен за здравето. Дали това отговаря на истината?

Обратно в новината

Коментари - Колко силен антиоксидант е чаят | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Почвата на България е най-малко отровената в Европа. Над 70% от нея е първокласен чернозем, който ражда всичко. Ако сте били в Италия, тамошната червеникава почва ако не се тори, нищо не става. Да не говорим за останалите страни. А относно урана, Майчето пише глупости.

Че е полезно - полезно е, стопява тягостната атмосфера при запознанство, особено ако вътре се добави антиоксидираща шотландска напитка - контактът е гарантиран. А после просто дайте на партньора си да държи препълнената чаша с горещ чай и спокойно си го работете, няма да смее да гъкне и мръдне, ха-ха-ха. А за много години и не се увличайте, че сега тоалетните бързо замръзват.

На някои каки дрехите сами им падат след шотландската напитка. Даже ти помага и за твоите. :)

Към Johnnie-Ако ми посочите една точка от нашата земя в R200км.без да е отровена,ще тръгна за там.Само "Редки метали"направиха на швеицарско сирене България,за да търсят УРАН.Тогава се казваше-гптова продукция И руснаците ни плащаха толкова,че сега,да плачат някои за соца.

Да ти кажа, уранът не се търси, той сам си вика "тука съм", "тука съм", колкото до износа, наште не знаеха какво е това и разменяха композиция уран за композиция донбаски въглища.

Майче...язък ти за 50- то години,,,, с този изказ си за 3 клас!!

Извине те,пак съм аз.Червеното вино лекувало там нещо(ох забравих какво от смях),ама го разбрали,като от100год.го давали на мишки.За днес приключих с ДИР.БГ

За тебе ще е полезно да пиеш вино, все едно какво. Виждам, че си в постоянно лошо настроение и състояние на злоба.

Най-добрият антиоксидант трябва да се търси до 200 км от мястото където живееш, това във Франция е постановено със закон за селскостопанските стоки. Аз лично ползвам 3 пъти дневно по 100гр. домашна греяна ракия, гарантирано изгаря холестерола , повишава алкалността , метаболизма и действа срещу рака.

Какъв зелен,жълт и шарен чаи?Всеки си пише глупости на кг.и му се плаща.Само се замислете,колко е отровена нашата България,ав световен план-Да не говорим за въздуха,за естествената радиация за която рядко се говори,за лабораторните грипове.Утре ще прочета,че зеления чаи лекува мазоли.Аз съм на 50год.Изнам 2и2,ама младите се наливат с боклуци

Майче , май китайците са прекалили с вноса...

Ако става въпрос за МАЯ , в края на предния век нямаше такъв внос -тя е внесена контрабантно. А ако не верваш на мен питай Ли Ив.