Защо махмурлукът от шампанско е най-лошият

С милиони отворени бутилки в чест на настъпването на 2015 г. след празненствата с шампанско идва неизбежният махмурлук.

Обратно в новината

Коментари - Защо махмурлукът от шампанско е най-лошият | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

По-СТРАШНО от бирен махмурлук няма, това е Сигурно, от Шампаското също е кофти.......

"....имали средно 0,54 милиграма алкохол на милиметър кръв след пет минути...." Авторът, айде да пийнеме по един метър бира?

ПРИ "МАЛЪК ТОШКО" НЯМА МАХМУРЛУК,ЗАЩОТО НЕ ИЗТРЕЗНЯВА, А В "БРАДЪРА"НЕ Е ПИЛ САМО АНТИФРИЗ .ПРИМЕРЪТ НА НАРОДА,ПОБЕДИТЕЛЯТ В ШОУТО НА "BIG БРАДЪР" Е ТЕСТЪТ ЗА ТОВА,КОГА ТРЯБВА ДА СПРЕШ С ПИЕНЕТО...!

Тръгваш ли след като опиташ нещо, за което не знаеш и от къде?

Махмурлукът от "шампанско" е силен само в мериканските долнопробни сериали...

"милиграма алкохол на милиметър кръв,.." Ай' наздра'е, хлъц!

А от коя напитка изпита в големи количества,махмурлука е по хубав на другия ден? Кой в България препива с шампанско?Тук се пие шампанско с ягоди с някого във ваната или в джакузито.

Шампанское по утрам пьют или аристократы или дегенераты! :-)

Класика!

И все пак от скромния си опит мога да заявя, че от сладък алкохол или бира махмурлука е по-отвратителен!

Това с махмурлука може да става от "Моет" или "Дом Периньон". От три бутилки "Искра" по 3 лв, човек се чувства като новороден на другия ден. През два часа се събужда и реве.

NonCompos

На тази дописка и се вика "родена от празничната информационна суша в Дир.а, която по стойност и възпитателно въздействие отстъпва на разпространяваните от коя да е махленска клюкарка "вести". В този смисъл Честита Новата 2015 Година с пожелания за нови творчески успехи! ;)

айде тоя велик недоизмислен доктор да ми каже как шампанското ще ме напие повече отколкото уйски+кола? нали проблема бил в газираното, а 90% от хората си гасят алкохола точно с такова?!?

О-О-ОХ, защото не сте се напивали с "ОБЛАК"!!!

това ми напомни за студентските години. Виждам че съквартиранта е седнал и пие облак, а утре има изпит. И аз му казвам ' Сашо недей така уте си на изпит' а, той ,вече готов' ми казва ' Който пие облак троен, той за утре е спокоен' Така това си остана в нашата класика

Трябва да си голям идиот за да препиеш със шампанско. Интересно какви парички взима тоз нашенец в чужбина за удивителните изследвания върху махморлука... :)

Престанете да ни заливате с американски простотии за шанпамското. Не осещате ли че падате под нашето ниво. Тез михурчета са само в главата на тоз доктор Табакоф. И къв американец е той> По името му съдиме че е баш наш Ганю. Ама си писал името с "ф" за камофлаж. Ако беше кадърен нямаше да се забичи в Колародо, а щеше да са чука (с чаша шанпамско в ръка, разбира се) с видни консерватори в Белия дом и пемтагоня и да пее друга песен. Тоз набиден "професор" явно се въргаля в перманентен махморлук за да дрънка и плещи небивалици за урини, пикни, захари, соли, гъзирани напитки, инсулини и прочее и прочее. И кви са тея дет правили опит в туй иследване> Кой знай откъде ги е изкопал тез алкохолоци и ги е натикъл в лабораторията да се наливат, а те са вили и скачали до небето от радос, кат им е пробуал алкохола. И краката ша му цаливат биля. Мен що не ме извикаха там, а???? И кви глупости ги плещи за туптенето в главъта> Тоз доктор ако го трясна с една празна бутилка от шанпамско тъй ша му са разтупти главата и ша угладнеи на бърза ръка, та и мозъка му няма да мож да реагира на ни на ярки светлини, ни на шумове. За ваше сведения от Коледа си пийвам шанпанско и все ощи съм трезвена и уважителна, Обичам ви всичките!!!

Калдирчева, ти и химичка ли стана?

С толкова много правописни грешки яко ще да те е хванало или си просто неграмотна.

Пише се ШАМПОАНСКО! Една такава,, химичка,,, иначе на външен вид- супер... модерно облечена, гримирана, фризирана се изцепи в кафенето:,,_ Едно кафе и един корасан с шампоанско,,... E, това нейното и твоето е чалгата.