Лили Иванова с концерт в Лондон през 2015

Секунди след настъпването на новата 2015-та година, в официалната уеб и фейсбук страница на Лили Иванова се появи новина за предстоящ концерт в Лондон.

Обратно в новината

Коментари - Лили Иванова с концерт в Лондон през 2015 | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Все ми е едно как се казва града където Лили ще пее, защото публиката и ще е само българска или тя вече пее и на други езици? Въх.

комунистическата естрада е чалга бе хора, нали сте чували за Куин и Битълс , а тази ком. к-ва я слушат с платени покани от профсъюзите купени с крадени пари

Лили е цяла епоха в нашата естрадна, или поп музика. Тя е певица от ранга на Едит Пиаф за Франция. Франция и до днес почита Едит Пиаф, а ние не можем нищо да почитаме. Комплексари прости сме и туй- то. Злоба и завист на кадърните. Лили е феномен в нашата естрадна музика. Недостижима досега, стилна, възвишена. А вие злобари си8 стойте на вашето ниско ниво и плювайте колкото си можете, но Лили е недостижима за жалките ви плюнки!!!

браво! *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Едит е вече мъртва, а ац искам Лилито да поживее още. Разбираш ли - няма сравнение. И Ив Монтан е мъртав и Жилбер също.

Da sravniava6 Lili Ivanova sas Slavi e pornografiia.!

Biah na kontzerta i v NDK na 06.11.2014 g. Neveroiatno, varha, strahotno izjiviavane. Novite i pesni sa varha, izklu4itelno stilni i muzikantzki, za tzeniteli. Tazi godina 6te otida pak... Kojto ne ia harsva e 4algar!:)

Харесвах много Лили Иванова и повечето от песните и,но сега ,след като по финансови причини и забраниха да ги изпълнява,не мога да изслушам до края нито една от "новите" и.И тя,като Слави Трифонов ще продължи да се напъва да е гледана и слушана,уви,от все по-малко хора.

Тези с финансовите причини да започнат да си пеят песните сами и финансовите причини ще отпаднат. Лили продължава да пее, а те са си там и не са мръднали грам. Техните песни са си изпяли песента. Времената са други.

Нова 2015 Година на всички! Не съм сред почитателите на Лили Иванова, но се чувствам длъжна да изразя уважение към нея, заради това, което беше. И днес бих слушала песните й от онова време. Не й завиждам, защото тя не можа да развие потенциала си и да стане наистина голяма световна звезда, каквато определено можеше да бъде. Веднага ще кажете: " А ти какво си постигнала?". Аз нямам нито глас, нито талант, така че не мога да постигна нищо, но мога да чета и да сравнявам. "В официалния сайт на Кралската опера "Ковънт Гардън" четем: Изкуството да се пее Верди, така, както го практикува Красимира Стоянова, е рядко срещано явление: красив тон, пълен с цветове, блестящ във форте, балансиран в пианисимо и богат на изразителност." А вие? Бъдете здрави!

В музиката освен операта съществуват и други стилове. Важното е да си добър в своя стил и не е задължително всеки певец да може да пее опера. Това и не е възможно поради различната специфика на всеки отделен глас. Я някой оперен певец да пее песните на Леми Килмистър или на Рони Джеймс Дио- няма да се получи. Но има метъл групи/ Nightwish, Xandria, Epica/, които чудесно съчетават метъла с оперното пеене. Лили е поп певица.

че трябва да пее опера, но ще бъде ли подобна рецензията за нея в деня след концерта? Никой не казва, че вдигането на тежести и художествената гимнастика са едно и също, но ако имаме двама световни шампиони в двата спорта бихме ги уважавали еднакво, нали така?

Но това на 16 е само за "загряване". Официалният концерт е на връх 24 май. Тя ще дефилира на Централния балкон на Бъкингам. Ще има и поздравителен адрес от Бритиш роял фемили към всички българи! БНТ ще го излъчва на живо, на голям екран пред НДК, със заглавието "Бъкингам под липите"! (Говори се, че и БиБиСи искали правата)...

Като се започне от Лили та да се стигне до Дриско! Имаме звезди, но те не са естрадни, а класически музиканти - Райна Кабаиванска, Васко Василев и т.н. Всяко мърдане извън границата на БГ на останалите ги прави още по-малки отколкото наистина са.

Дир, трябва да си смените заглавието-"Концерт в Лондон" се разбира да пее на стадион "Уембли" или в "Роял Албърт хол". По-добре е "Лили ще пее на 2000 българи в Лондон", защото англичани, освен някой с българските си приятели, няма да отидат.

А полковник Лили Иванова ще си плати ли този път данъците или понеже е СУПЕР БУЛГЕРИЪН СТАР и този път ще реши, че такива като нея не трябва нищо да дават на държавата, а само тя на нея?

преди 40 години половината българи харесваха Емил Димитров,другата половина Лили,така както бяхме разделени на ЦСКА и Левски

Вкъщи имахме грамофон и много плочи - повечето на Емил Димитров и на Лили Иванова. Обаче не ги слушахме! Питах наще за кво са ни, като не ги слушаме - бащата вика "за гости от прованса ако дойдат"! Иначе си слушахме наща си музика - предимно сръбско, чат-пат албанско! Мен Миле Китич, Шабан Шаулич и Драгана Миркович ме създадоха като човек, те възпитаха музикалния ми вкус.

За вас от north west e нормално да изпитвате такива силни страсти към турбо фолка като единствен стил в света на музиката. Важното е да има пиенье, яденье и жената да носи на бой, тухли четворки.. . а понякога и самите вас да метне на гръб като бръмбар- сламка. Лили е нещо съвсем различно.

Глупости. Роден съм 1970 година, цялото ми детство и младост минаха по времето на соца и от личен опит мога да кажа, че никой младеж, дори и хората на средна тогава възраст не слушаха българска музика. Смятаха я за смешна и глупава. Това че ни заливаха отвсякъде само с бг музика е друг въпрос. Обаче в къщи и по купони всеки слушаше западна или италианска музика. Е това е положението.

Значи Кралската Опера го използва за репетиции, ама за баба Лили това е голям успех да пее в него :))) Отделно в Източен Лондон живеят най-голямата измет - емигранти от източния блок, индийци, негри. Всички с пари и известните са в Западен Лондон. Който е живял там като мен, знае.

Само 2х.места? Та в Лондон има 10 пъти повече българи и става ясно, че никой англичанин няма да й посети концерта. А впрочем кой плаща залата, защото май спонсорът й е починал, а тя няма да се бръкне да плати?

Аз мога ли да питам пред кого ще пее нейно Величество там? кой англичанин или друг чужденец ще отиде на СВЕТОВНО НЕИЗВЕСТНАТА ви БАБКА ЛИЛИ? Нашата бабка ще иде, ще крачи важно по сцената пред пълна зала с гастарбайтери, ще изпее няколко песни... и ще си дойде тук. И това ще е грандиозен успех :-) На кое е успех? Аз искам тая другарка да събере цяла зала с почитатели от различни националности.. Нека си кажем простата истина- тя е "звезда" в нашето си село.. Никой в града не я ебава за слива! Аз лично я познавам, защото свъм бил на съвместни концерти с нея. Не познавам по- самовлюбен, по- нахален и по- самонадеян от нея!

Как може да има толкова жалки и "малки" българи като теб! срам ме е

victor359@abv.bg

Може да са малки и жалки, ама не са глухи и слепи.

Хора под 40 години да не коментират Лили защото явно не знаят коя е тя.

OK, аз съм под 40 и ще си спестя коментара. Обаче майка ми и баща ми са на 55 и 60 и са съгласни с коментарите на младите по отношение на Лили Иванова ... Да ги извикам ли да напишат по нещо?

Готин коментар... Тук всички искат да вярват сляпо в нещо... Колкото и противно да е то.. Както има една дума- "Всеки има право да е прост, колкото си иска!"

Желая успех на Лили!

В Troxy??? Не трябваше ли да е в Royal Albert Hall?

Там са поканени Мара и Дриско да изпълнят ,, Видимо доволни,, с лондонския симфоничен оркестър...

По случай 100 годишнината

А по-спокойно. Много от коментарите са злобнички. Ако в България дойдат старите "западни" групи, връстници на Лили, то е прехласване, то е...Всички знаем, че повечето благодарение на "подгряващите" медикаменти са толкова енергични, ах колко са енергични. Навалицата е за музиката и артистизма, които харесваме или не. Лили е българка, що ли да не я оплюеме. Приятен и усмихнат ден.

Ако нямат пауър никакви елементи не могат да ги подгреят. Не става само с елементите.

Не оспорвам. Отиваш на концерт когато харесваш музиката и песните. Другото е другарски съд.

Много ясно личи престорената ти обич към баба ти Лили. Можеш ли да я сравниш с Тина Търнър... С Барбара Стрейзънд... С Шер... ТЪПАКО ТЪП, гледай един концерт на тези двете.... и ТЪПАКО ТЪП, потърси приликите и разликите. Много повече от 10 са разликите. А приликата е една- еднакво стари... Айде не се правете излишно на националисти... Научете се да бъдете реалисти!

Можете да слагате минуси колкото искате.. Просто няма с какво да ме опровергаете! Жалко, че сме с някакво излишно и престорено национално самочувствие! Жалко за такъв народ.... Бъдете живи и здрави! Честита Нова Година! :-)

Kalin

Не я разбирам какво иска да докаже?Да не говорим ,че не може да изпълнява старите си песни, а новите не струват.Е все ще се намерят 2000 българи да отидат там заради доброто старо време.

Не четеш ли какво казва човека: Biolog ( нерегистриран ) 03.01.2015 22:27 Фактите говорят: който го може, го прави!

Фактите говорят: който го може, го прави!

СМЯХ! "Клубът е сред най-популярните концертни сцени в Източен Лондон." В Трокси на година има не повече от 10 мероприятия. Същото това Трокси, в което се проведе конгрес на скандалната расистка неонацистка партия British Defence League. Смях в залата! Според мен са избрали тази забравена зала, защото е евтина и защото българите в Лондон живеят предимно в гетата в източната част на граса - Лейтън, Лейтънстоун, Канинг таун, Севън Систърс, Тотнъм и т.н. Просто ще им е по-близичко да отидат и да послушат 2 часа пегел. Няма лошо, че прави концерт в Лондон. Все ще се намерят 2 хиляди депресирани имигранти, които гледат по цяла вечер Булсатком, ходят на "български магазин" и живеят като затворници в дома си във Великобритания, изолирани от иначе кипящия живот. Тъпо е това, че ПР-ите го изкарват сякаш кооой знае какво. А Трокси си е дупка. Ако беше O2 Академи в Брикстън, Хамърсмит Аполо - това ОК. Но там никой няма да я пусне да пее. Първо, защото самата тя не може да си плати, второ защото там пеят имена като Сам Смит, Сантана, свирят Ханс Цимър, Ели Голдинг... няма свободни дати за артист, когото никой тук не познава. Това е нещото, което дразни в тази статия. Нека е жива и здрава Лили Иванова, постигнала е много за това, което й е дадено. Лош и некомпетентен ПР обаче, особено във време, в което светът е тесен и всичко може да се провери много лесно.

ако на хамстеад хеатх му викаш гето, значи и аз в гето гивея :) *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Kalin

"Гивей" си там;-)

Отев, ти и в най-прекрасните си сънища няма да се "изявяваш" в този или такъв клуб, просто защото няма какво да покажеш! Остава ти единствено във форума на dir-a и то така неграмотно, че леко се смутих заради тебе! Пише си емигрант, а НЕ имигрант!

...относно как се пише е въпрос на гледна точка.

Когато не си наясно - не коментираш! Емигрант си спрямо страната, която напускаш, а Имигрант си спрямо страната, в която се заселваш. В случая Имигрант е използвано абсолютно правилно.

Абе, много станахте тези, които забравихте, че не може да си планираш родители и родина. българин ще си е винаги българин. лили иванова вече отдавна трябва да окачи микрофона на стената и да ни остави само спомените от славното й минало. а що се отнася до "дупка", явно ти, "достойни" българино, не знаеш и не си чувал за друга една дупка: "кевърн" или cavern, в ливърпул, където магическите бийтълс са тръгнали към световната сцена. там местата са само 60, но това е златната история на поп-музиката. иди там и се потопи в мистерията на можещите.

Golemi gluposti pishete. V istochen London osven pakita i cherna izmet drugo nqama.

Във всеки нормлен град живеят всякакви хора, на нас не ни пречат. И храната им е уникална. Живеят си хората, работат...Вие си стойте където сте, нито за вас, нито за другите е ползено много много да минавате граници. Била съм на нейн концерт в зала Армеец, ще отида и в ...Източен Лондон, защото мога и искам

айде ходи мий чинии и чисти къщи и не се обяснявай. Както казваш хората "работАт".

Прилича на мумията на снимката :) Иначе респект за енергията която има . Истина е обаче,че гласът и няма нищо общо с гласът и преди години , а и всичките и песни сега са като една и съща. Но пак , уважение заради творческото дълголетие !

Имате ли ясно мнение по въпроса? Няма лошо, дори да е лошо...мнението. Обаче вашето малко показва раздвоение на личността.

Егенозата достигнеш ли, по-добре се прибери в свои води и не ставай за смях!

Ти, да не би да смяташ да подминеш "егинозата"?! Ако искаш да видиш повече от живота, а и той да те види - ще трябва и малко FACE - рискове!

Лили, желая ти от все сърце здраве за да можеш да осъществяваш замислените от теб концерти и да прославяш България. Имаш талант и глас и си го заслужила. БОГ ДА ТИ ПОМАГА!

Не споменавай напразно името Му, че току виж се сетил да прибере баба си Лиляна :)) Или пък да я прати при колегата си с рогцата :))

Това не е нито оргинално, нито забавно, нито остроумно! Просто е една ЗЛОСТНА ПРОСТОТИЯ на неуспял тъпанар! Жалко! Поне да можеше да се шегуваш с финес!

Скъпа Лили, Ти си уникална личност и голям талант. Бъди жива и здрава и продължавай да пееш! Успех!

Дето се вика - ти си роза, ти си крем, ти си щастие за мен!

:D

Баба Лили е далеч от величието. Пред колко души е пяла? Най-много да напълни НДК-то! Ама на стадион не смее да излезе, нали? За мен най-успешния български музикант е Емо Анчев! Защото е пял на националния стадион! Пред 60 000 души! Вярно - хората не отидоха заради Емо и групичката Конкурент, а заради ACDC! Вярно, че много от тези 60 000 не знаеха коя ще е подгряващата група, иначе щяха да закъснеят с 2 часа. Вярно, че на Емо репертоара му се състои от три песни, които страшно много си приличат! Вярно, че Емо беше бурно освиркан от около 60 000. Ама какво от това - важното е че с малко подлост и коварство скри шапката на баба си Лили и другите, които се мислят за велики. Което пак потвърждава, че Емо е най-великия :))

Коментара ти ме убеждава за пореден път , че голяма част от Българите са изключително прости и елементарни хора , които не ценят талантите си .......Лили Иванова е с уникален глас и добра визия въпреки годините си .А ти си слушай Емо Анчев -

Ти май не схвана сарказъма в моя коментар ...

И какво му е великото на този Емо? Като него са поне още 2 000 000 дезориентирани юнаци и юнакини! Я се оправи докато е време, че после ще те квалифицират като зомбиран тъпоумко!

Аз пак да си кажа - оценявайте и сарказъма в коментарите, особено в моя. Това е една особена форма хумор, която малцина разбират, но е особено забавна. Иначе и Емо Анчев и Лили Иванова за мен са абсолютни недоразумения. Емо от 30 години се мъчи да се докаже, а е просто едно жалко клише. Лили пък отдавна трябваше да се спре - можеше хората да я помнят с добро, а не като алчната старица, която може и да не доживее следващия си концерт. С други думи - и двамата трябва(ше отдавна) да се откажат от музикалната сцена.

Подгряваща група на концерта ще бъде триото "Сладките динозавърчета", първи братовчеди на примата!

Лили Иванова е най-великата българка на всички времена!

Може би, ако познаваше нотите.

дя-до

Дори ако сравняваме само певиците българки, е много далеч от най-велика. Дори ако сравняваме само естрадните певици българки, пак е на трето-четвърто място. За мен е един обикновен бабишкел, ламтящ за пари, които няма дори на кого да завещае заради егоизма и отвратителния си характер. Е, да не забравяме и славата, заради която си показа дъртите телеса в плейбой. Бая тюл и "мъгла" отиде да ги прикрият дизайнерите на списанието.

Има поговорка: "Не се смей на болен човек, че да не станеш като него. Смей се на стар човек за да станеш като него!" Основната причина поради която пиша тези язвителни коментари е, че имах нещастието да среща Лили на плажа в Слънчев Ден облечена само с някаква противомоскитна мрежа с черен цвят. И кошмарът от гледката на увисналите до пъпа телеса ме преследва и до днес! Човек за да го уважават, първо трябва да има достойнство, нещо което липсва на въпросната особа.

Лили е друг свят за бг-тата. Никога няма да я разберат. Свалям и шапка, въпреки че аз лично слушам само електронна музика. Тя живее и душевно, и телесно. Повечето бг-та живеят само телесно, душевно са спряли да съществуват, и старите, и младите. Тоест само седат, дишат, ядат, ходат до WC и приказват празни приказки, т.е. вегетират...няма живец, няма емоция, това е жалката истина. Лили, давай смело напред!! Успех, където и да си!!

дя-до

Бе и гащите да си свалиш - все тая. НИКОЙ освен сенилните вече българи на възрастта й не знае, че съществува този бабиер.

Качествените българи знаят достатъчно много неща, а плявата (като тебе) дори незнае какво знае! Такава "задръстенящина" и във фентъзито я няма!

От любима и най-слушана за мен певица, Лила се провали тотално в очите ми и сега не мога да я гледам. Така е и по света: който и да си , ако покажеш гаден характер, те изхвърлят завинаги.

Не се гаси, туй що не гасне. Да е жива и здрава.

дя-до

Бе, и тя ще угасне и и съвсем скоро след това, ще я споменават само в старческите домове.

в чужбина големите певци знаят кога да спрат. Защото са се осигурили добре, защото имат и други форми да се издържтв добре материално. Освен това световните величия нямат нужда да пеят до дълбока старост, за да не ги забрави човек. С Лилето не е така. Тя явно не знае друг начин по който да получава много пари. Нито е световно величие, нашеско светило, което ако слезе от сцената когато е редно- преди 20 год. вече да са я забравили. А тя не може да живее без слава. Защото погрешно се има за светило. Тя си вярва че е световно име. От там идва недоразумението.

Големите артисти "в чужбина" (от къде ли пък знаете) се отказват каъо натрупат достатъчно средства? Мда...това точно ги прави от големи по-големи...:). Няма да е това причината да се отказват, да знаете..

Кажи му българопитек и не го обиждай повече!

мила "гражданко", ако се разходите по "градскте" улици е БГ ще видите, че са облепени само с афиши за концерти на чуждестранни певчески величия в дълбока пенсионна възраст, които се опитват да припечелят като за последно, обикаляйки страни като БГ, понеже вече никой не ги помни. Коментарът ви е много плиткоумен.

Абе и вие не знаете за какво я плюете. Нито се натрапва като Мария Илиева, интервюта почти не дава... Утре ако и се случи нещо лошо, недай си Боже, същите ще почнете да я оплаквате. Нека си пее жената и дано да е жива и здрава!

нали под друга име писа на Мария Илиева. Тя какво настила ли те е?

Какво всъщност искате да кажете?

да си кажа честно, докато някои се възхищават на нейната настойчивост с която продължава да пее, аз се срамувам. Не само заради възрастта й, но и заради гласа й, който е загубил цвят, мелодиите й, които си приличат, напомнят виеене. Но ако тя имаше друга дарба, напр. да бъде меценат, преподавател, или да прави бизнес в музикалните среди едва ли щеше да излага стари кокали по сцените.

Верно си куку!

Ама куку, от кога възрастта е порок? Ти затова ли имаш изказ и мисъл на предучилищен? Сладурче с поглед лазурен! Я още веднъж си помисли!

Мили хора, тя пълни зали, това че вие не я харесвате си е ваш избор. Никой не ви кара да ходите на концертите и, особено в чужбина. Там ходим ние, които живеем в чужбина и сме изтръгнали негативзма от себе си.

По принцип съм съгласна с това, което сте писал(а), но няма начин всички, живеещи в чужбина, да искат да чуят Лилито - никога не бих отишла на неин концерт, както и, предполагам, голяма част от българите в чужбина. Просто хората, които биха посетили неин концерт в България, биха го направили и "навън". Според мен Лондон е добър избор, защото там има много сънародници, които вероятно биха отишли на концерта й.

Разбира се, че не всички живеещи в чужбина ще отидат на концерт, не казвам това. Но никога не съм чула негативен коментар за нея и желанието и да прави концерти от българин в чужбина. Просто хората в България (или поне пишещите тук) са супер негативни и първата им работа е да отричат всичко. Това ме изумява...А що се отнася за избора на място за концерта, разбира се, че е добър избор - на този концерт могат да отидат българи живеещи и в други страни, връзките с Лондон са всекидневни и не особено скъпи.

е, едва ли ще напълни зала. като в Олимпия в париж, където публиката беше скромно малка.

дя-до

Ако гледаме залите, чалгарките пълнят стадиони. Явно и по този критерий издиша яко.

Никой не прави сравнения тук, всеки, който има фенпве пълни зали, в това число-чалгарите, както ги наричате. Колко сте въчвишен само, а съм сигурна, че точно тях слушате.

Едно е да пълниш стадион с много певци и с 10 лева билет, а друго сам 2_3 часа с 200 лв. билет при това купен месеци преди концерта. Успешна 2015 ЛИЛИ

Това агресивното бабе ще добута ходилката до Лондон да повика в някакъв коридор . Интересно кой ще отиде ? Чувал съм, че там живеят доста българи , но те са вероятно повечето млади хора . Много от тези, които помнят крясъците й, вече ги няма . Надявам се, че някой от нашите сънародници ще ни осведоми за това епохално събитие.

Аз ще отида, и съм на 35. Както и много други българи, които живеят тук и мисленето им се е променило (слава Богу). Не са негативни и си уважават историята и културата.

малко послъгваш и хич не си на 35

lu4ka

Е по-добре Лили , отколкото Мария Илиева, която пя в Clapham Common, зала която се намира в един изключително цигански район. То думата е друга но в UK е забранена.

Не Clapham common a Clapham Grand на Clapham Junction, Battersea където от много години се правят концерти, зала в която са били Oasis, Kosheen и мн. други link Освен това Battersea е доста скъп квартал, така че от къде тези изводи

Вярно ли, че за концерта поръчали и 4 000 памперса?

Абсолютно вярно! Даже ще раздават и двоен билет за отвъдното на тези, които имат късмет да дочакат края на концерта! Амин!

За тебе и тъпанара има покани и памперси с дезодоранти, че много смърдите!

Като бях дете , а сега съм вече пенсионер, тая имитираше Рита Павоне . В Италия вече никой не помни Рита Павоне . Е за това сме още в среадата на ш0те и не мърдаме от там. !!!!

Видно от коментара ти- не си мръднала. Няма и да мръднеш.

Напротив, смятам че е МРЪДНАЛА(А), но в оня малко нестандартен смисъл при който е наложителна психотерапия!

А , така Мъдъо вече си пенсионер но за жалост нямаш АКЪЛ ЗА 5 -СТОТИНКИ . Тъпанар

Брей пуста завист! Какво толкова,че Лили ще изнася концерт в Лондон! Щом може да си го позволи-да го направи. И аз не й харесвам музиката, но я уважавам заради работохолизма й. Тя живее единствено заради работата си и я върши много професионално. Нещо, от което можем да се учим. Тя прилага високи стандарти и получава съответно високо заплащане. Ето това дразни околните - парите. Но тя пък живее само за да работи, други удоволствия не виждам да са й останали.

Какво да и завиждам на тая мумия . Не иска да пуска микрофона . Представям си к'ви селяндури я харесват !!!

Е как си Елена , а си с топки между краката.Можеш ли да го обясниш това нещо??Освен това точно ти си от селски произход - значи потомствен селяндур!!!!!

Не съм фен на Лилито, но да те питам, някой да те кара насила да я слушаш? Злобата и завистта състаряват много бързо, да знаеш. Сигурно от негативизъм вече си се сбръчкала тотално.

Не е завист, пустия негативичъм е, народното хоби-плюене по всичко и всички и вечно да сме недоволни.

Какво и е на възраста-щом може,ще пее!Всички ние, всеки ден сме между живота и смъртта,независимо от възраста-знаеш ли какво ти готви утрешния ден....?!

Тя и Емил Димитров ,други няма за България или просто ДРУГИТЕ НЯМАТ ЗНАЧЕНИЕ.

Някои от другите предпочитат по- лесния начин- хонорар от Големия брат или друг ТВ формат.

На някои им пречи възрастта на Лили. Защо да не пее по концерти? Има глас, хубави смислени песни, има си публика, какво не ви харесва?

Не знаех, че англичаните разбират български език и се интересуват от българска музика. Браво на тях!

Като българин задължително трябва да знаеш, че българската музика е вдъхновила Ричи Блекмор да напише,,Pictures Of Home,,, Джеф Бек-,, Bulgaria,,, Мистерията на българските гласове- Джордж Харисън,Браян Адамс и др., Iron Maiden-,, Alexander The Great,,,Steve Vai-,,Incantation,,, Faith No More-,, Falling To Pieces,, , Kate Bush-Rocket`s Tail,,, Deeper Understanding,,-Трио,,Българка,,..

Ши мъ прощаваш, ама боядисани баби мрънкащи нещо и от време на врякащи "ии" хич не са ми по вкуса!

живеещ от 15 години знам, че за англичаните няма държава България - има Romaniaandbulgaria - от реален опит го казвам.

Лили Иванова е певицата , която ще бъде записана със златни букви в историята на Българското музикално изкуство .Голям глас , чудесно сценично поведение (въпреки годините и) и аз искрено и желая дълголетие и успех .

На нейната възраст да планира концерт за след половин година - доста оптимистично!

и аз това си помислих-нейната възраст е между живота и смърта-лягаш и не се събуждаш-няма вечни хора- а и появата и на сцената е много комично-иска да изглежда като на 18-една пародия....

типично по нашенски-черногледо,мрачно песимистично.на запад хората дори и на 90 си планират почивката за следващата година или смяна на мебелите или колите,а при нас винаги фатализам.само ппри нас саществува израза-живот и здраве ще нправя еди какво си.ми то е ясно че като няма живот нищо не можеш да направиш,но да седиш и са чакаш да се случи лошото е просто тъпо

... и Лондон беше това, което е бил. Англичаните отдавна не живеят в Лондон - факт.