Голият глезен на Селена Гомес предизвика скандал

Поп звездата Селена Гомес публикува в Туитър и скоро след това изтри своя снимка с разголен глезен по време на визита в джамия в Обединените арабски емирства.

Обратно в новината

Коментари - Голият глезен на Селена Гомес предизвика скандал | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ама хич не си "проаветен" ! И извън тъпата ти претенция да се наричаш така - става ясно колко ти е умственият багаж!

Да се смееш е неуважително и в христянски храм. Да уточня, че разлика им амежду да се смееш и да се усмихваш. Религиозните места са места за тишина, съсредоточаване върху молитва или най-малкото до молитвено настроение. Ето тогава религията приема за неуважително да се смееш. Подобно на гробница, сещаш ли се? Има си момент на респект от вид такъв, че сменето е неприемливо. Понеже мястото не е смешно, а предизивкващо друг вид емоция. На когото не му се струва удачно да спази тези етични правила, просто да не посещава храмове. За какво му е, като не рзбира за какво отива?

Тези малоумни американци, що си показват глезените пред мюслините?! Малка ли е Америка, та тази фръцла е отишла при арабеските?!

Пръцла-фръцла, ама взима повече пари от тебе! На Селенчето Гомез интимния й сапун, къде си замива с него половия орган, струва по-скъпо от колата ти!!!!!

Защото хората, забравят че са човеци! И имат нужда от рефреш. Погледни надолу по постовете колко оскотял народ има...Аз даже и хора не бих ги нарекъл камо ли човеци.

!

Защото абсурдните ограничения и определянето на едни като човеци, а други като по-малко човеци.

Не знам защо при условие че вече е имало две големи и тежки религии като юдаизъм и християнство които казват почти всичко е трябвало да се появи исляма.

ислямът е пурви обаче...

vassileva_1984@abv.bg

Надявам се, че се шегувате !

защо вярващите гледат снимки на млади жени, това е грях.

"Друга снимка, на която цялата група приятели позира в джамията, също беше определена като неуважителна, защото смехът на места за молитва също не се възприема добре в ислямската култура. Снимката обаче остава онлайн. " И на мен много неща от ислямската култура ми изглеждат като неуважителни , а ма ги трая.

Повръща ми се от религиозни говеда.

Испанчугите са развратни и пошли scumbags и много обичат ехцибиционизма и секса. Даже показват на живо секс оргий по ефирната телевизия.

Абе това Абу Даби и Дубай са такива клишета, кич от най-висша класа. Изкуствена работа, всичката им Мара е втасала. Ходя там постоянно, не ми обяснявайте колко им е супер мола и клубовете.

дя-до

Глезен! Голямо чудо!. То на тез "велики" актриси само матките не сме им виждали, те за глезена се закахърили. Било в джамия. Ми да не пускат жени в джамиите си като не искат да им се виждат глезените. Ама пак - мъни-мъни, туризъм-муризъм. Лицемерен свят!

Най-вероятно нарочно е позирала, за да стане скандала.

И според мен нарочно. Толкова и е мозъчето, за повече няма

Може да видите снимката в нета и наистина е провокативна , но пичето е младо , палаво и явно просто се забавлява. Със сигурност не иска да обижда когото да било още повече ;)

Каква ли паника е щяла да настъпи, ако гомес си е показала оная работа, дето доставя кеф на мъжете?

Тя само да си я покаже, ще ми достави огромно удоволствие.

Тъпи мюсюлмани... Цивилизацията няма да ви позволи да повръщате върху нея тъпата си религия !

дя-до

Те, че са тъпи, тъпи са, ама и Гомеската не е по-горе от тях.

В сравнение с тях е Айнщайн.

Мда, голият глезен е голям грях, така е. А като дойдат тук тези същия от арабския свят, и вече няма Аллах, няма срам, няма свян- наркотици, алкохол, бъгарски момичета на има- няма 15 години, разврат и извращения, развозване в супер луксозни коли, които явно си купуват от денонощната си работа в бръснарници и месарници по пазара- това се нарича двойния стандарт, ама щом ние тук за тях и децата ни сме трети сорт хора, то с вярата им и с всевидищия Аллах какво правим?!

То там тези ограничения са сами за жените, мъжете си правят, каквото поискат.

Ама там и мъже ли има?! Мислех, че само жени с мустаки под фереджето.

в арабскя свят пурво са мусулманите, за неверниците христяни по - принцип нямат сустото мерило като за себе си. не само с булгарските момичета се дургат зле, а с зжените по - принцип за мое голямо сужаление.

Който е ходил в тази джамия знае, че тя е по-скоро Дисни Ленд за чужденци. Стоварват те с автобусите до нея, екскурзоводите те водят до входа, там си има ред - разделят ви на мъже и жени. После на дамите се дава черна наметка - лицето е открито. Мъжете, общо взето, си влизат вътре както си искат. После мъжете и жените се събират и влизат заедно. Обстановката не е особено ангажираща и девойчето се е подвело, че може да си прави каквото иска - контрола вътре е занижен, а комплекса е голям. Това не е една сграда, а цял квадратен ансамбъл с размерите на НДК. Объркало се е, после се е поправило. Не намесвайте религия точно в този случай. Не е реалистично.

Това , че ти си ходил на екскурзия не те прави много запознат , а дори напротив - означава , че си част от стадото , дето само попива каквото му набият в главата ;) Всеки може да отиде ако ще пеш , с такси или дори с градския транспорт на Абу Даби до джамията. Намятат те само ако си по къси панталонки и разголени рамене.

Правила, правила, които не са за да живееш добре, а за да те обвиняват в грехове. Ама тези трите какво са тръгнали да правят там?

Да си разширяват пазара, какво... Пък то стана една.

Всеки, който е пътувал извън България знае, че в различните държави съществуват различни традиции, обичаи, правила, етикет. Даже е препоръчително да се запознаеш предварително с изброените, защото незнанието им не те оневинява, ако ги нарушиш. Спомням си, че преди няколко години арестуваха българин в Хърватия, защото си взел за спомен раковина от плаж, а този вид бил защитен и забранен за износ от страната. Преди дни охраната на МОЛ в Дубай изведе принудително българска девойка, защото била с прекалено къса пола. Ислямската религия не ми е симпатична! Но, и в България е редно, когато се влиза в православен храм да си с покрити коси и да не си по потник и джапанки, примерно!

Искате прекалено много от госпожица Гомес- едно време същата особа с пренебрежение се изсказваше за това, че хабер си няма къде се намира някаква си България, мисля че беше във връзка с това, че тук трябваше да снима някакъв неин пореден велик клип.

Последният път, когато Селена Гомес беше в България ( ако не бъркам ) се случи земетресение в страната ни. Не толкова често природно явление на територията ни, но тя се изнесе с 300 км/ч ( :) ) след снимките на филма "Get away", където си партнираше с Итън Хоук. Преди години и аз изживях неприятен инцидент присъствайки на разходка с лодка :) в морето. Оттогава не искам и да си помисля къде беше това!

Хайде, моля ти се! Какъв е тоя двоен стандарт? Щом трябва да се съобразяваме, какво правят арабки с фереджета из София и не само? Да се съобразяват, че са в България и да ги махат!

Ако се беше тръшкала като бясна в "Христос Спасител"- щяха да обвинят руснаците че не разбират изкуството й.....аман от лицемерие.

Пред лицето на такова лицемерие човек започва да се пита, дали животните в зоопарка не са на по-висок стадий на развитие и заслужаващи повече уважение от човеците.

Гол глезен ги скандализира, но предложението от арабски принц към дебелия задник на Ким Кардашиян за 1 нощ срещу 1 милион не ги скандализира.

шейха, де да не би да я води на джамия,бе?

не, шейха ще се прави на гинеколог ;))

Крайно време е мюсюлманите да спрат да си натрапват религията. Никоя друга религия не се меси в битието на хората, така както мюсюлманската.

А сатанизъм в действие.

Селена ако ми падне ше има: ах, ах, ах ...

е европейците да започнат да се държат адекватно. Както мюсюлманите изискват в техните държави да се спазват техните закони, така и европейците трябва твърдо да държат всички гости в Европа да спазават законите на Европа. Не може някой дошъл от някъде, защото му харесва в Европа, в един момент да иска ти да се държиш все едно си в неговия дом. Първо защото той е госта и второ ако започнеме да им угаждаме за всичко Европа просто няма да е това, което беше и заради което всички я харесваха.

Ти Селена Гомез за европейка ли я имаш?!?

говорейки за Европа имах предвид и нейните производни страни, където има нормална съвременна цивилизация.

Напълно съм съгласен, че те (90% от арабите и черните) обърнаха тази добре изградената западна демокрация в свободия и ... почти анархия

Последните думи на Клеопатра: -"Аз ще се върна след 2000 години,но не като жена,а в образ на мъж."

И ние те чакаме да се върнеш при нас! Цял консилиум сме се събрали.

.....и Той се казва..... Неговото име Е ......

... и ще спечеля Евровизия.

Не само тя, всички жени трябва да покажат, че не са животни, които да ги дресират. Аман от глупости.

ония пъси райътките са по-зле от животни. визирам не само изцепките в църквата, а и пилетата пред очите на децата.

прав си. но все пак, радикалният ислям е проказата на човечеството и трябва да се опълчим с всички сили срещу ислямската епидемия докато не стане твърде късно.

Абе то всичко трябва да си има граници! И религиите с техните "правила". Прочетох тази незначителна информация само за да видя на кой му е навредил един разголен глезен... Оказва се... пак на тези, дето и сами не знаят как да избягат нанякъде с кораби. Обаче няма начин да не се заядат с някой глезен...Наистина част от тях имат определени психични проблеми...

Мюсюлмани и евреи - злото на планетата ни.

А ония като си вирят задниците в джамията да не би да е много прилично ???

Това е чест за джамията, в която тя се е снимала.

Селена и гола да позира в джамия пак ще е по хубава от сто като ония с бурките и фереджетата. ЛИчно аз предпочитам нея пред дебелите , запердени пингвини.

Да се обезглави:)

алах акбар

Преди по-малко от 2 седмици онези пияни украински кокошки от .... Забравих им организацията, се разголиха провокативно в най-голямата църква на Ватикана пред очите на Папата. Тогава ние, така наречените християни мълчахме като п..ки . Затова ще ни колят и ще прииждат с корабите онези маймуни.

украинките само това могат

Психично- болни са тия мюсюлмани.