Йорданка Христова поддържа форма с йога

Йорданка Христова поддържа форма с йога, сподели тя пред Нова телевизия.

Обратно в новината

Коментари - Йорданка Христова поддържа форма с йога | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ех, Данче, Данче! Певица си и вече си изпя песента. Скрий се някъде и не дразни хората с евтин PR. Сигурно вече и Кастро не слуша песните, които му пееше на ухо. Комунистическа подлога беше и сега не знаеш накъде да хванеш. Скрий се, моля те!

от старата й слава,но никога не съм я харесвал,една обикновенна жена на пределна възраст,вече със значителни старчески изменения не само физически изменения.Всяко нещо с времето си Хайде стига сте я пробутвали.Видяхме ,че не излиза от рамките на дребнавото плюскане.

Стига сте писали за некви дърти лешове от комунизма бе идиоти. Това ли ни интересува.

дя-до

Данчето и тя взела-дала. Не само физически, но и умствено. Тези хора не разбраха, че трябваше да слязат от сцената преди двайсет години и от медиите преди десет, за да останат в паметта на хората такива, каквито са били в най-добрите си години, а не физическите и душевни парцали, в които са се превърнали.

Поредното доказателство че йогата е прехвалена и за нищо не става!

darenata ot Boga! jena, pevica 4ovek! da e jiva zdrava o6te mnogo godini

Критики много, къде обосновани, къде необсновани. Ама замисляте ли се след Лили Иванова, Йорданка Христова, Катя и Здравко от Ритон, Грета Ганчева, Кичка Бодурова, Георги Христов, Васил Найденов, Тоника С.В. и т.н. кой следва... Следват Графа, Мария Илиева, Любо от Те, Те без Криско, Криско, Прея, Змея, Вензи и Бобо. А те не са професионалисти. Те са мъка и скръд народна. Тогава какво ще правим, ако искаме българска музика.

Никой не е вечен ......

ох мале майко занимавала се ....видяхме я с какво.

Ще продължавам да пея до последния си земен миг и като отмина пак след мен ще има музика, която да звучи. Благодаря ти Данче !

Оригиналът е на Хосе Фелисиано-,, The Gypsy,,-1974 год.

То и оригинала на "Knocking on heaven`s door" е на Боб Дилън, ама се помни и обича кавъра на "Guns and Roses"... Та, идеята ти е?

Случайно станала снаха на Григор Стоичков,случайно станала метреса на Фидел Кастро,случайно влязла в "Биг брадър",случайно харесва Бойко Борисов ,ама много случайности станаха бе!Май са си много добре обмислени ходове !И познайте за какво ли?

Преди малко в предаването по Нова с ДИКОФФ,Диков зададе на Ники Кънчев много точни и смислени въпроси по повод участието на всички "ВИП "участници,и за Йорданка и за Тошко в ключително, по повод показването на Тошковите таш..и ,а той има наглостта да каже ,че това било шоу,като в същото време прегръща и се радва на дъщеря си.Ще го питам след някое и друго време ,щерка му ,като почне да са съблича гола/защото щом това се приема за нормално/как ще се почувства същия този ники кънчев.

Освен това каза, ча Гоген и Ван Гог са импресионисти, а те са постимпресионисти.

Заради това заслужава поне пробация. Ако не и затвор. Щото ако питаш възпитаниците на художествената академия веднага ще ти кажат три произведения на Малер или кой е написал "Полета на Валкириите". Не им е работа.

Да бе и тя нещо изпростя.....

Морален отпадък!

На всиччки,плюещи пожелавам на нейните години да изглеждат така жизнени и да имат същата дълга кариера,талант и работохолизъм!!! Това, че се е родила по времето на соца/защото комунизъм никога не е имало в България,за сведение на неграмотника по-горе / не я прави по-малко талантлива и достойна.Шапка и свалям!!

Юрданчице защо не се сети за йога когато взе за мъж онова комунистическо утроче? тогава пееше партийни песни и фалеше куба и другите долнопробни соцялистически страни!Пробута се на Кастро, втълпяваше че нашия бог е Партиата и хвърляще гюбеци наляво и надясно като си мислеше че играеш салца. Ама сега пак искаш да се навираш в публичното пространство ама няма да хванеш дикиш...и наи поопадналия глупак вижда че не играеш никва йога а си правиш пиар. Видехме те в бик брадар колко плюскаш сега не ми се прави на ваздаржателна и добра. О поне да имаше глас. Пробитаха те другарите и Русия. Аман от вас.

Първо си оправи неграмотния правопис, пък после се занимавай с живота на другите.

Ти, неграмотнико, до кой глас си изкласил? Ти ли ще правиш характеристика на Христова, ти ли? В 7-8 реда коментар си направил на 10 правописни грешки. Пф-у-у-у от такива като теб , пък и акъл даваш.

Научете се да пишете правилно!

След участието на г-жа Христова в онова фекално предаване за наркомани , пияндурници , мурволяци , неграмотни бангии и обикновени кретени , отношението ми към нея рязко се промени .... Не към добро , за съжаление !

КАТО ЧУХ ЧЕ ХАРЕСВАЛА Б.БОРИСОВ НЕ РАЗБРАХ КОЕ: ЧЕ Е УМЕН,ЧЕ Е С ХУБАВА ФИГУРА И ОЩЕ ДОСТА ЧЕ ЧЕТА КОЕ БЕ ДАНЧЕ???? АЗ ТОЛКОВА ТЕ ХАРЕСВАМ СЛУШАМ ТЕ КАТО ПЕЕШ ДОРИ СИ ПЛАЧА ПОНЯКОГА НО СЕГА КОГАТО ТЕ ВИДЯ ЩЕ СИ СПОМНЯ КОГО ХАРЕСВАШ МАКАР ЧЕ СЕ СЪМНЯВАМ ДАЛИ Е ТАКА, ЩЕ СЕ ЗАМИСЛЯ ДАЛИ ДА НЕ ИЗКЛЮЧА ТЕЛЕВИЗОРА

Абе тая Йога ,сляпа ли е?

Данчето Христова е уникален човек и една от добрите Български певици. Въпреки годините си изглежда чудесно (вероятно една от причините е заниманията и с йога) .Искрено и желая още дълги години крепко здраве и да живее в хармония със себе си .

Да - уникална е с алчността си.За пари е готова майка си и баща си да продаде.

разтягай се с йога - хубаво, полезно е, но не превъртай моля, достатъчно заблудени хора има, вярващи в прераждания и говорещи с извънземни. Йогата е добро занимание, физическо и балансиращо, но да се приписват екстараординерни качества е глупаво. Медитацията е нищо повече освен баланс, време за себе си, постигане на хармония благодарение на себе си. Всичко отръд е в областта на фантазията и избиването на комплекси.

Типично за ограничените хора като теб е да демонстритат простотията си. Толкова си невеж/а, че е направо страшно. Вземи се пообразовай малко, преди да изказваш каквото и да било мнение, че е смешно и жалко.

Готино същество. Да е здрава и щастлива!

Същество - ДА!!!

Ти щото не си същество, а дух безплътен и благословен. Палячо...