Катрин: Бебето вече рита!

Катрин се похвали, че вече усеща движенията на втория кралски наследник.

Обратно в новината

Коментари - Катрин: Бебето вече рита! | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Както и навремето споменах - катрината нема нищо от даяна - и точно затова беше избрана за тиатрото. Даяна беше от сой - и беше аристократка - което беше техната грешка и те си я отчетаха. Помнете ми думата - катрината има преброено време в двореца и нема да мине много - че почекат сурогатката да снесе още некое и друго внуче - и катрината ше бъде бита карта! катрината нема хъса и класата на Даяна - и това също е ясно. сега я четкосват за кипрене и дрънкулки зети назаем - ма това нема да трае дълго. Спомнете си - точно преди да 'забременее' - сурогатката де - катрината изпадна от платените класации за стил и обличане....кой мислите че плаща шоуто. На ти ся сурогатката забременела - и айде катрината обратно в класациите и вниманието - и тека, докато е удобна. Като спре да е удобна - ше й теглът шута и удобно ше я забравът. Спомнете си думите ми - когато това се случи.

Първо, защо носи токове. В шести-7 месец Е УПСЪРТ ДА НОСИШ ТОКОВЕ И ТО ТЪНКИ И ВИСОКИ! в 6-7 месец трудно връзваш дори маратонки.....камо ли токчета... После, дрехата е огромна - а бебе не се вижда.....да рита....:)))) Трето, жената не е добре централно - движенията на бебе се усещат още в 3-4 месец...а тя ча в 6 ги усетила.... Четвърто - как я вдигнаха по команда и как изведнъшката забравиха, че имаше болестно повръщане, което според диганозата трае до самото раждане...а не само до 3-4 месец....и е СТРА-ШНО! за което други мами лежът в болница целата си бременнос...а тя по поръчка става и се дига и на токчета ходи и абе просто...театро....:)))))) Петнайсто, косата й нема промяна - мамите масово стават рошави по време на бременност - която е била бременна знае за хормоналните промени и последствията.... Шеснайсто - нито глезените й са отекли, нито китките на ръцете, нито пръстите - аз в 6-7 месец не можех да сваля сватбения си пръстен от пръста си - беше подпухнал като кебабче....типично! нашта размахва ръце и крака и не се вижда нито един белег на нормална бременност.... И най-накрая - просто е очевидно, че жената е държана под конртол - каквото й кажат- тфа прави- кажат й да е болна - влиза в болница. Кажат й да ражда - 'ражда'. Кажат й да иде на почивка - ходи. Кажат й да доде да окизрува на кралицата - козирува. Кажат й да си налега парцалите - налега ги. Двата случая, когато се прибра самостоятелно на връх Коледа при макя си да й дава акъл - беше раздухан грозно от медиите и катрин беше грозно заклеймена като престъпница. Носят се упорити слухове, че катрин е във война срещу кралицата. Което ептен не ме очудва - катрин затфа се омъжи - за да търси корона и кралство. За какво друго. Сиромашката тя невидела. Спорет мене скоро ше гледаме трилогия в пет части как брака на Уилям се разпада - но първо ше изгледаме поръчаните и платени бременности на сурогатната майка, и когато кралицата реши, че си е получила внуците - там некаде ше изрита и катрината. Бас държа (и съм сложила пуканките!!!) че кралицата вече знае кога точно да изрита от двореца алчната ефтина курва. Даяна нов варянт - с ново име и 20 години по-късно. Кралицата стиска и се държи - и се басирам, че нема да умре, преди да е изстискала още некое и друго внуче и да е изритала катрината от двореца.

Ти не си добре. Това, че си била рошава, дебела, подута и не си можела да си вържеш връзките в едва 6ти месец, си е лично твой проблем.

ladycrystal@live.co.uk

Справка - бременностите на Шарлийн, Грейс, Даяна, Жаклин Кенеди, Елизабет Тейлър, етц - направете си гугле сърч - как са изглеждале с големите кореми и кой им е връзвал връзките на обуфките и колко големи кореми са носиле....ама това са реални мами - а не носещи възглавнички..... Аре де - сега поне имате гугле - колко му е да напишете сърч за бременна жена и как изглежда бременна жена в 6-7 месец и дали е подпухнала иле не - и колко точно.... и съпоставете с катрината - и кажете - нормално ли е....

Бебето вече рита! Ами сложи му ританки ма...

И кой го интересува?????

Не може да не се съгласите,тежко е да си принц на днешно време.Правиш ли правиш престолонаследници,тъй като други задачи така или иначе - нямаш

Ама Вие сериозно ли? И това е новина, защото...?

А ве, в милата ми родина никой ли не е чул, че всичко е цирк и тая ама хич не е бременна?! Чета коментарите и се чудя... Не че аз съм я виждал по гол тумбак, ама докато не я видя не бих повярвал...

ти какво очакваше,още в първия месец да стане 100 кила ли,за да повярваш,че е бременна?

Явно слуховете тук и в БГ са различни. Тук много не вярват и за Джорджи... Поне за сестрата дето уж се самоуби не се ли чу?

Има и такива жени -късметлии във всяко отношение . Богати родители, добро семейство, не е грозна, умна , за да се изучи без проблеми, да се ожени за принц и да няма никакви проблеми с този бич на много млади двойки - забременяването. Просто късмет отвсякъде.

И това може да се случи, но не на всеки и не всеки ден. НО ИМА ХОРА С КЪСМЕТ. ПРОСТО ИМ СЕ СЛУЧВА. Да са живи и здрави , дай боже всеким.

Прав си, не бих я върнал, ама де тоя късмет :)

Скоро и уравнения ще решава - интегрални.

Интегрирани ромули решават интегрални формули

КО речИ??? Или само се изокА.

Внимайвай да не дойде Земната федерация, ромуланецо!!!. :)

Моля да се уточни с кое краче и от коя страна е усетила ритането. Дир, не прекалявате ли вече с новините за Катрин?

Сигурно няма по-върховно изживяване за една жена, нека се роди живо и здраво, но колко ли е ритало, докато умре, детето на жената без глава, на спирката в Горловка, която не е имала време да извади ръцете от джобовете си? И защо Англия помага за това?

Кралските бебета още в корема прохождат . Гответе се за трети сериал , ако иска и дъщеричка...

Моето прорита в 4-ия месец. Защо чак в шестия?!

"Бебето не спира да рита. Почти постоянно го усещам"

Моля Ви не се излагайте с този коментар,в 4 месец е невъзможно да рита бебето,да за първи път може да го усетите,но да ви рита....все пак тогава бебчетата са към 14 см. и около 100-150 грама,реално да ви рита започва от 6 месец

Мисля, че госпожа Иванова е вложила известен сарказъм в коментара си. Не го взимайте толкова на сериозно.