Лора Караджова стана майка за пример

Певицата Лора Караджова се радва на първородното си дете и е категорична, че с половинката й Валентин все така силно се обичат и до днес.

Обратно в новината

Коментари - Лора Караджова стана майка за пример | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Luna0102

"Лора Караджова стана майка за пример" За тези дето се чудят каква майка за пример е, ще преведа- искат да кажат че Лорчето си е седнало на дупарата и си гледа детето.

Повечето майки сме отговорни и грижовни, не съм сигурна, че Лорчето е идеалния пример за подражаване...

Преди всеки ден влизах в дир. бг, защото имаше какво да се види и прочете. Но, наистина ми се струва, че сте се изчерпали тотално щом ни занимавате с глупости. Грозно.

Ми ще внимава как върви по улиците, че от тоя живот дето го води ако е малко по-невнимателна, току виж й се изсипали карантиите на паважа!

Вълкът козината мени, нрава не!

До редакторите !! Защо си мислите, че тръпнем от " новината " , каква майка е Лора ?? Кой се интересува от това !! Толкова проблеми има в България !! Чудо голямо- Лора имала дете Другите - овце ли имат !! Че и Данчо коментирал?? Вземайте се в ръце, щото няма да Ви чета !!

Прав си,но пък за това си има различни раздели - днес, лайф, финанси и т. н. - т. е. всеки да чете само това, което го интересува. Като не ти е приятно не чети :) Лек ден :)

Сега, да ви обясня ако още не сте се светнали...Пускат си поръчкови статии.Пи Ар му се вика..Да не ги забравят хората.Има хора , на които това им е работата...Затова игнор и толкова!

Как са другите майки?

Само за протокола... майка за пример се става много по-късно от първата разходка с бебето по улиците!

Уважаеми Дир, отегчен съм до откат от заглавието -от новината не съм чел и ред. Съдейки по рехавия интерес-само 20-на коментара, от които 98% писани също от отегчени до откат хора от непрекъснатите опити да ни натрапвате тази с нищо неизвестна повлекана освен с това че е дъщеря на баща си, искам да ви попитам: наистина ли не ви плащат татковците и приятелите на тази, на Мика, на тракийската овца Николета, за да ни занимавате с тях. Ако ви плащат, напълно ви разбирам. Ако обаче не получавате нищо за дивотиите, с които си пълните сайта, значи сте по-згубени и от Лора!

Ей най после да улучат правилното место. До сега се у заднио двор, ама там не фащааа ;-)

На никой ли не му направи впечатление употребата на минало време? Страшно много >>обичах

На никой - това са глупости, на които се вързват само комплексирани хора!

малиии ти да видиш новина..така ми олекна..

Майка за пример и УБИЙЙЦААА

коментарът е изтрит поради нарушаване на доброто име. Ами според мен пияниците и наркоманите нямат добро име!

аз съм

Да беше само тя.

за тази статиика колко ви броиха, дир-е? по платена не можеше да звучи...и вие се наричате журналисти и репортери !!??!!

дира какви са тези простотии.била маика за пример.всяка една маика е за пример сама по себе си.не намирам никаква разлика между тая патка и другите маики.

И какъв й е примера???!!!!

Да, исках да Ви отговоря, но вярно, че не видях в статията ясен извод, че е станала "майка за пример". Все пак, моля, приемете, че, докато е била бременна, даже е "внимавала дори как върви по улицата"! Моля, потвърдете, че се впечатлихте и се разкайте, че не четете внимателно.

Не си намерил не 'извод", бе умнико, а "доказателство" Няма доказателство , че е примерна майка. А иначе са го написали в самото заглавие. Така че защо се пениш?

лорче, тези твои мили словоизлияния ми идват в повече - дано детето да ти е опора и наистина да си се пооправила

преместих го....

Пример: уби пияна с колата си човек, въобще е подвластна на алкохола и дрогата. Ето, това е пример, нали?

тва не беше ли баща й??

Не, беше Кирил Маричков.

Никой не си избира родителите. Дори това, че иска да се покаже като добра майка пак е хубаво... Да са живи и здрави. Не съм й фен, но я предпочитам 100 пъти повече пред Ивана, Драгана, Петрана и т.н.

Ай стига сте ни занимавали с тая безлична бездарна надувка.

Определено доста се старае да ни убеди.

''ЗВЕЗДАТА'' ЛОРА,...Е ''ПО-ДОБРАТА МАЙКА'' ,от ''дЗВЕЗДАТА''Ирина Сарачинова...

ама никак не ме радва нито едната, нито другата.. ама факт е, че на ирина вече не са малки... да видим и това пораснало, пък ще говорим

А, как стои въпросът с "белото" ???

Живи и здрави да са! Ама стига с тъпизми -"че с половинката й Валентин все така силно се обичат и до днес", че те да не са от половин век заедно, това просто звучи, нелепо, глупаво, реплика подходяща за някой с две мозъчни клетки!

тая кифла майка за пример? хаха стига глупости, ще е добре ако все пак е спряла да се дрогира и напива

Да, спря отдавна. Какъв е проблемът когато си сам и свободен да се забавляваш, а когато решиш да ставаш родител да спреш за известно време? Мислите, че е невъзможно, трудно или какво?

Дрога и алкохол - чудесен начин за забавление. Да ти имам забавата.

Чета, гледам и не вярвам на ушите си