Коментари - Дженифър Лопес: Синът ми стана много агресивен | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Последните две изречения къртят мивката смислово и емоционално, особено поставени едно след друго: Наскоро тя призна, че ѝ се е искало да умре след развода. По време на последните си изяви Джей Ло провокира с дълбоки деколтета.

Не знам колко е агресивно нейното дете,но и българчетата са агресивни още от детската градина.

Абе скачал бил ! Маймунката скача според тоягата. Шибни му два шамара да се освести.

По принцип Да , но.....много хора оставят децата си да правят каквото си искат, особено когато не им се занимава с тях. Едно дете няма как да знае какво е лошо или добро ако родителите не са му обяснили

Хиспаниците от Карибите имат много общи качества с нашите цигани, като че ли са вадени от един калъп.

Метнало се е на майка си детето, на кого друг? После като се види като в огледало, майката е недоволна, но сигурно тя прави същите номера с всеки от обкръжението - от чистачките до детегледачките... После защо децата копирали от родителите си....

Докато си въртите задниците и се оставяте на Рогатия да ви използва по предназначение, кой ще отглежда нормални и здрави деца?

Пръчка немате ли там ?

ДИМА

това беше на място :) 10х

:D

Химията не прощава на никого

Само не разбрах, последното изречение за "дълбоките деколтета" какво общо има със статията!!!!!

Па оно е видело как чичковците скачат връз тебе и то да не остане по назаде.Видело го е отнегде детето.

Тоя ниския - добре, че си е тръгнал. Аз на нейно място изобщо нямаше да го погледна, камо ли деца да ми прави. А свестни мъже - бол, но не са сред обкръжението ѝ. Не всичко което блести е злато...

Бившият и приятел Бен Афлек я запознава с майка си. Представил я като известна певица. Тя отговорила-за мен тя повече е позната като жена, която се появява почти разсъблечена на сцената. Така тяхната сватба се провалила.

Едва ли само думите на майка му са причина. Но Бен беше хубав по онова време...За хубаво танго е необходимо повече от стъпки...;

Не усещаш ли какво клише си. Пишеш едно нормално мнение, което не е нищо особено. И накрай, ни в клин, ни в ръкав, защото мнението ти не казва нищо интересно, за да си придадеш важност надраскваш и една "мъдра", според теб, мисъл, която трябва да придаде интелектуален привкус на целия ти пост. Който всъщност гласи: "Мака му не виновна." Кому е нужна панделката накрая?

"Горкото момче е заобиколено от жени по цял ден Той скача върху мен и това ме наранява. Той е на шест, а е толкова агресивен, това ме убива" Момчетата на тази възраст изпитват отвращение от изцяло женска среда, или пък да стоят само с майка си на сигурно. Те обичат да се бунтуват, да са по-самостоятелни. Да го праща сред други момчета, спортове, сред природата, да се конкурира, да открива, да учи бойни умения и прочие. Трябва да е в мъжка среда. А ако тя не му даде това, предполагам малкия ще насочи агресията си към нея, и после цял живот ще олицетворява жените с майка си и ще изпитва желание да ги наранява и да им връща.

по-големи простотии не бях чела...големи психолози се изкарахте!

Сигурно те мрази, защото обича баща си, с който си се разделила и те обвинява за липсата му. Като порастне ще стане пънкар в знак на протест и ще започне да те бие. Във вашия случай ще си пуска охраната да се бие с твоята охрана.

Ами възпитавай го, ма, патко! Едно дете не става агресивно просто така. И изобщо няма ден, в който да не ни занимавате с драмите на тая пача. Явно го е закъсала откъм имидж, щом непрекъснато я лансират по вестниците.

размисли и страсти на една кукумявка

Така е. На момчетата не им е приятно разни фусти да им се метлеят. Идеалния вариант за момчета е да са в група в условия подобни на казармените и да има непрекъснат екшън - тренировки, оръжия, бойни игри , изпитания за издръжливост , поощряване на победителите. На момичетата - кукли , колички ,дрешки , на тях най им харесва да се изживяват като майки домакини.

това са най-големите глупости на света. Насаждането на подобни стереотипи у децата е изключително вредно!

Е тази буйна латинска жилка! Тя май не е виждала нормално дете или на нейното са отпуснали каиша!

На мен пък стринка ми стана агресивна. Утре ще дам пресконференция .

:)))...верно бе човек, кво стана със стринка ти.....:)))))

Стринка ти вади ли такава цица ? ако да - да дойде и тя ...

Утре?! Утре може да е късно и да е избила половин село. Трябва веднага по спешност да се уведомят медиите!

Нема а се плашиш- аз вече звъннах на Миролюба Бенатова.....

Агресията на детето не е случайна. Дженифър като лакома лъвица иска да изяде повече отколкото е възможно- семейство, кариера и всеки хубав мъж появил се на пътя и. Парите и стигат да купи всичко, но не и татко на децата и. А и Марк вече е зает...Каспърчо и той юноша бледен...

Има жени, които имат всичко, но те не критикуват другите, точно, защото са постигнали всичко и добре знаят цената му. Критикарите са тези, които имат само едното и много искат и другото, но нямат способности да го постигнат. А Вие сигурно познавате Дженифър лично от години.

Г-жо на този свят няма човек, който да е постигнал всичко!!! Човешкото око е ненаситно иска още и още! ОК?!

Лично ли познаваш всички жени на земното кълбо , та си наясно какви има и ги сортираш...До сега още никой не е разгадал какво точно е жената- най- малко ако си мъж.

Не само Дженифър Лопес. Тя говори на Мерил Стрип (не, няма да се поамериканча и да го напиша Стрийп) на малко име. "Мерил е това, Мерил е онова". Смисъл на постовете - нулев. Идея на сказанието - нулева. Простичка, да не кажа проста теза, гарнирана в края с чужд афоризъм, взет от някой автор. Ако някой я засече, че нищо не казва следва заяждане за правопис, поради липса на смислени аргументи. Отличителни черти, когато ползва други никове - при употреба на тире го слива с първата дума, а после прави интервал. Наприме "по- комплексирана", а не "по - комплексирана".

мунчо, не си и на нивото да я коментириаш

Марш,бе!Чиба.Скинал си синджиро от бяс.

говорим за деца и завършваме статията с големи деколтета. Дир - нещо не ви върви писането май?

Прати го в ТВУ "Макаренко" и след един месец ще е кротко смирено агънце.

Ясно

Като почне да шмърка белото след някоя и друга година ще стане още по-зле.

Поредният мамин глезак.

Яд го е, че е единственият мъж в света, който не може да мастурбира и да си представя Дженифър.

Човече, вземи си хапчетата: май си пропуснал тази сутрин!

Не че харесвам горния коментар, ама това с хапчетата много банално стана, направо адски тъпо и. Под всяка статия го има по няколко пъти. Аре вече измислете нещо по-умно, става ли, мче не се търпи от тъпотия.