Дженифър Анистън разкри, че страда от дислексия

Дженифър Анистън разкри в интервю за сп. "Холивуд рипортър", че страда от дислексия.

Обратно в новината

Коментари - Дженифър Анистън разкри, че страда от дислексия | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Абе тази неможе да пише и да чете, а станала световно известна актриса. И после се чудите защо нещата не вървят, като ни управляват неграмотници.

Изобщо тия лъжливи артисти с абсолютно лъжливите си филми ни представят една абсолютно лъжлива картина на събитията по света!!!

Така е, защото не си ползва редовно устата. За ума кой ли ми ти пита?...

Бих посетил с мерак хралупата на катеричката на Дженифър.

И вас да клатят по креватите непрекъснато и вие ще получите дислексия, даже ще четете по една дума напред и по пет назад.

не разбрах връзката м/у дислексията и мързеливото й око, но както и да е.

Е са ако каже ме и зъб я боли ...

Абе лекаря да си скъса дипломата... от големия гръцки нос не е виждала по 4 думи.. боооже колко са смотани!

От какво страда БЕБО ХАЛВАДЖИЯН?!? И защо днес няма новина за него, по дяволите?!?!?+!

Не да пука ти изобщо. С ние дислексия говорим всъщност правилно много. По-правилно и много останалите от, те разбират ни не просто.

Сладурана

Окото може и да е мързеливо, щом катеричката е работлива - немаш проблеми. "... цял ден страда тя горката, чукат, тряскат я в кревата..."

Хехе, страшна хралупка имаше тоз катеричок.

Марш от моята хралупа, глей си твоята в Кокалестите низини!

Егати заболяването - "способности като четене, писане и смятане" закърняват, но силно се развиват творчески умения. Е какви са тези творчески умения без четене, писане и смятане - художници ли стават или в крявата надобряват?

Като закъсат с кариерата почват да си правч малоумни реклами по медиите. Не можела да помни и чете нормално....интересно как тогава си е заучавала ролите във филмите ?

Да закъсаш в кариерата с нов филм всяка година, дай боже всекиму. Ти явно си пушка в кариерата...

не пуфкай а отговори на въпроса горе !

И това ми било новина! По нашите земи, цяла държава се управлява от хора с очевидни диагнози като "изоставане в развирието", "дедилност", "шизофрения", "идиотизъм" и т. н., хора, които нито могат да помнят, нито да говорят, нито да вземат адекватни решения, а ниямат дори и творчески заложби.

Пропусна "бабилност".

Странна е нашата страна, народила геннии с булдозер да ги ринеш и старнно защо тези светли умове редовно избират най-тъпите, прости и безнадеждно загубени екземпляри да ги управляват. Ти да видиш чудо...

Защото на "светлите умове" други им ги предлагат. А "другите" обикновено са с тъмни умове и най-често с тъмно минало. Избирай свободно измежду палеца и средния пръст - това е "демокрация".

е, така поне е с диагноза 'глупава'

и ще се грижа добреза нея.

По-скоро тя за теб :)

тя или аз все ще е по добре