Дженифър Анистън: Не общувам с Брад Пит

Дженифър Анистън сподели, че бракът им с Брад Пит не е потръгнал, защото някой е направил нещо не така както трябва.

Обратно в новината

Коментари - Дженифър Анистън: Не общувам с Брад Пит | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Харесвах я от "Приятели" и и симпатизирах, когато мазният Б. Пит я напусна. Но вече просто се чудя - тази жена прави всичко възможно, за да изглежда смешна. Омете толкова мъже на Холивуд, уж се жени, уж не, иска деца - не иска. Ами детеродните технологии толкова напреднаха ( дори нашият бивш НДСВ депутат Щерев получи "Стара планина" за тази си дейност") - не можа ли да си организира раждането на едно дете и да мирне? Ако това означава нещо за нея, разбира се, а не да скача от мъж на мъж.

Ако детеродните технологии са толкова напреднали нямаше да има хора с неуспешни 7-8 опита ин витро. Мислиш ли, че ще тръгне някоя жена да обяснява на всеослушание перипетиите си в ин витро клиниките?

"Чувствам се много добре, когато Джъстин е до мен... Толкова ми е добре, сякаш съм с гей приятелите си" това е то да се изс.....ш на метено. Трябва да си много тъпа овца за да го кажеш това и изабщо не го заслужаваш този класен мъж, стой си там в компанията на гейовете и си трай най-добре.

И аз не общувам с Брад Пит!

Какви гей приятели! И тя ли! Симпатична жена, ама ако е на другия бряг мерси, аман от простотии!

Много обратни са се навъдили!

Дано и като спи с него да не и напомня на гей приятелите, че тогава лошоо..

Джустин Теру е нашия Орешарски. След като ограби държавата този мафиот си е сменил името и е пристанал на гъркинятя с крадените пари.

Страхотна жена и изглежда отлично. Вярно е, Дженифър наскоро разкри, че страда от дислексия - нарушаване на някои центрове в мозъка, които отговарят за писане, четене и смятане. Затова пък както доста други известни хора (Антъни Хопкинс, Орландо Блум, Патрик Дeмпси, Брус Дженър, Шер, Джей Лено...Леонардо да Винчи...) се бори с това заболяване и се справя добре. Това дори я прави по-земна. Удоволствие е да гледаме нейните изпълнения в много филми.

Май увредените центрове в мозъка са много повече! Хубава обвивка а вътре - пълна каша

Завистливи хора, засипващи с негативизми останалите, май са повече увредени. Нямам нищо против известни хора като Дженифър Анистън, Антъни Хопкинс, Орландо Блум, Леонардо да Винчи и не смятам, че изказването на простотии за известни хора, може да прикрие липсата на елементарна култура, умствени и други способности на някои простаци... За съжаление трябва да признаем, че завистта и простотията са основни качества на много българи...

то пък едни филми, то пък една актриса...

Само като и видя грубите селски ръце и четвъртитата и брадички ми става лошо. Не Брат и липсва , а брада.

Заради такива злобни изказвания като Вашите, жените, които са се родили с по-груби пръсти или четвъртити брадички, страдат, а аз в качеството си на псилолог мога да Ви уверя, че от ниско самочувствие много жени стигат до самоубийство. Дано Бог Ви осъди жестоко за изказването, амин!

Остави ги, това са просто едни комплексари.

Предлагам на всички дами с четвъртита брадичка да си вдигнат самочувствието като пуснат един изтънчен мустак!

Ех,Джени,защо не те познавах по рано и Брат ми Пит щеше да го забравиш.

Нямам представа какви тежки наслагвания в манталитета карат хората да се изказват така гадно, но аз се включвам, за да внеса яснота по следния въпрос - жените в повечето случаи се чувстват наистина добре в компанията на гей-мъже. Те са внимателни, добри, фини в обноските и общуването е на чисто - няма някакви съмнения и колебания от какво естество са отношенията. Всичко е спокойно и точно. Има и разбиране. Няма чудно в това, една жена да каже, че се чувства добре в гей компания - истина е.

Стою

Би ли споделила живота си с гей? Или гейовете са ти удобни за кафенце/клюки?

Не, просто не харесва секса, а гейовете са й тамън! Не искат да я ...! Добре, че майка й и баща й не са такива!

Не казах, че съм живяла с гей. Хетеросексуална съм и интимният ми живот е свързан съответно с хетеросексуални мъже. Казах, че общуването на приятелска основа с гей-мъже е приятно и добро общуване, за секс изобщо нищо не съм споменала. Репликите към моя коментар са недостойни и пошли и аз наистина не мога да си обясня какво ви кара да мразите така други хора и да ги делите настрани, сякаш вие сте правилни, а те не са. В действителност не можете едно изречение да разтълкувате и възприемете достоверно, единствената ви сила е да нападате. Ето с такива хора не обичам да общувам, независимо дали са хетеро или хомо. Надявам се вече да съм станала ясна!

Секс между мъже е абсолютна гнусотия!

че koй те кара на сила?

То по тази логика и мъжете трябва да се чувстват добре в гей-компания. Но определено не е така

А бе и сред гейовете има доста педераси, както и сред хетеросексуалните мъже.

Ти си или сбъркана, или перверзна! Как може да ти харесват тези недоразумения с женски гласове, които се превземат, позират и са лъжа до мозъка на костите си? Освен ако с някакви "задни " мисли не ги използваш за нещо!

Един от проблемите на холивудските артисти, е че смятат брака, като салфетки за еднократна употреба. Много нужна преди употреба и абсолютно непотребна, след като е използвана. Не е ли така?

Вечна му памет. Беше велик. Един приятел-бог да го прости-, учеше навремето в Москва. Та той ми разправяше, че няколко пъти е посещавал любимия на Висоцки ресторант. След неговата смърт, в знак на почит и уважение, управата закрепва столът на който обикновено е сядал, на стената над любимата му маса.

и мен много ме е яд че григор падна

Добре правиш

Въобще незнаеш нито какво е казала наистина, дали и казала и не на последно място дир Бг как са го превели....

"Толкова ми е добре, сякаш съм с гей приятелите си" - Преди го съжелявах това момиче заради Пит който я заряза. Четейки думите и не искам и да чувам повече за нея. Аман от гейската агресия движена умело от илюминати/йезуити, папата, и в края на краищата самият сатана.

Едва ли е опрЕла до твоето съжЕление...

А "съжЕляваш" ли за пропуснатите часове по писане да трети клас?

много е смешно да се надсмиваш над някого за правописа му и в същото време ти самият да правиш грешки. Иди скрий някъде и не се напъвай повече- прост си ;-) много...

Личи си колко си прост от далече! :) На повечето гейове не можеш да им стъпиш на малкото пръстче!!! ;) Най - искрено те съжалявам!!!

защо гейчетата си мислят че като ги праснат отазад са им присадили мозък. откъде това самочувствие че са много инталигентни?

Че то и аз не общувам с Брад Пит.

Не мислех да пиша, но като прочетох какво пишат всички нещастни хейтъри, не можах да се страя. Дженифър е чудесна и вие само ще й дишате пушилката озлобени.

Жена, която не желае деца, не заслужава уважение! Затова я е зарязал и Брад.

Значи БГ мангалите са много дастойни за уважение, щото се множат като хлебарки. За сведение има много интелигентни хора, които избират да нямат/ не искат деца и дават много повече на човечеството от много "разплодни крави", ама вие сигурно няма да схванете за какво говоря.

Малоумнико, уважение от прости галоши с твоя манталитет не ми е изтрябвало. Само си гледай ти твоя скапан животец и не мисли тези които решават да не зьамърсяват планетата която вече е пренаселена.

На Брат Пит да не му е пила чавка акъла ма кело копелано, та ша са занимава с погнусище посмешиште като теб, милия сладур. Я са виж че си с нелекуван базед , тънки злобни змийски устни, езика ти е разцепен на две по средата, имаш малки злобни и завистливи очички като паткан, с крив патешки нос си, а зъбаците са ти жълти,криви и какиозни.Ужас, погнусена съм.Котата ти е груба на люспи като шкурка в цвят кереч със стрии и провиснали месища, всичко ти е фалш,ботокс,лифтинг и силикон - да живее пластичният хирург. А косата ти е като царевичено кече, изкуствети пигри и екстеншъни. Всеки нормален мъж би повърнал от тебе а ти за Брат Пит ща ми мечтаеш.

Остави я Джинифър сега, дай да поговорим за теб. Казах ли ти аз, че ако не пиеш хапчетата за базеда, дотам ще я докараш - тежки хормонални отклонения, неврастения и дебилизъм.

Това е при йоден недоимък, не при Базед, но принципно си прав, че има нужда от хапчета

не съм вярвала,че съществува човек на тази планета,които може да избълва толкова злоба и жлъч!! ама на,доживях да видя

Не е човек, а зомбясал дявол, врещящ от деветия кръг на ада.

А на бас,че се имаш за човек и си много хай! Как са те пуснали извън психиатрията е загадка! Със сигурност и никой не те контролира пиеш ли си лекарствата,щото е видно,че не ги пиеш!

много сте задръстени. само в бг и подобни републики геи е обидна дума. нищо лошо не е казала , и стига вече с тоя мазен брат пит и противната му жена.

Освен че е мазен, забрави да кажеш за Брад Пит че е нисък и дебел. Гроздето е кисело.

ами колкото и да не ти се вярва на тоя свят има и хора които не харесват брат пит . и понеже гледах григор преди малко- брат наистина е малко нисък и дебел.

Май не си наясно за кого става дума. Ако беше гледала вместо спортна емисия Нова телевизия, щеше да видиш Брад Пит и да избегнеш неуместните сравнения. Нещо чувала ли си за употреба на главни букви?

Кой въобще ще се хване с тая? Очевидно е, че постоянно тъгува за Брад и всички ще сравняват мъжа до нея с него.

Страхотна реклама на партньора ти. Сега вече всички ще го мислят за гей. Един уважаващ себе си мъж би прекратил отношенията.

човека сигурно си е гей, тя го е взела само за декорация...

Niamam kirilitca, sorry. Ne vsichki, samo povurhnostnite. Djen e iskala da kaje,che se chuvstva spokoina i prekrasno, kakto s priyatelite si geiove.

Аз също се чувствам супер с моите гей приятели и също се чувствам толкова прекрасно с моята половинка, но никога не бих се изразила така, защото никой няма да разбере какво имам предвид!!! Джен със сигурност е искала да направи комплимент на мъжа до себе си, но в крайна сметка му е избола очите, вместо да му изпише вежди, ако той не е гей! Също така е направила лоша услуга на себе си с това недообмислено изказване - сега медиите съвсем ще я разкъсат!

"Толкова ми е добре, сякаш съм с гей приятелите си" - никога не кавай това за мъжа си. Дори и да го мислиш :D

Не е толкова страшно изказването, но мисля че се подразбира, че не я такова достатъчно... или даже никак :)

Това, че прави необмислени изказвания, говори за интелектуалното й ниво - освен че не е особено хубава, не е и умна. Никой няма да се задълбочава да мисли какво е искала да каже, а почти всички ще си кажат, че човека е гей. На никой хетеро мъж не му е приятно да го асоциират с гей. Тая Джен сега ще го вкара в мисли човека кое не прави като мъж, че тя го асоциира с гей. Много е тъпа горката!

Защо да ме интересува тази блондинка? Кого го интересува?

Мен ме интересува и дори да съм едиснтвената на света-пак имам право да си се интересувам, а вие нямате право да ми казвате да не се. R we cool here?!

фърчилото