Уилям и Катрин заминаха на екзотично пътешествие

Принц Уилям и бременната му половинка се радват на морето и слънчевите лъчи.

Обратно в новината

Коментари - Уилям и Катрин заминаха на екзотично пътешествие | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

А как е бъдещата сурогатна майка на втория престолонаследник?

Шшшт, че ша си замине оше некоя медсестра.....:)))))) ти сТрам немаш ли бре? за тея фапроси убиват медсестри! :(((

Пак ли тия идиоти?! :)

Първо си оправи твоите правописни грешки в едва две изречения, после давай съвети. А иначе - Уилям и Катрин - хубави млади хора, да, престолонаследници са, но в Англия традициите се спазват, а малкият е просто сладур.

малкия е олигофрен ;)

Тая няма ли най-после да си затвори устата и да престане да се зъби по снимките? как не и се схвана ченето?

да зачетеш тъстата е похвално, ако ще и на край света!

Писателите на dir,проверявайте си статийте-има те много првописни грешки,като например "Според официално извление на Двореца в момента херцогът и херцогинят на Кеймбридж са на ........

А в "статийте" дали мислиш че няма правописна грешка?

Като няма баба им лозе да го копаят, къде да отидат ? То по цял ден в тези студени замъци и прием след прием, скука та скука. Ама и вие като неразбирате от светски живот, що ли само пишете !!!!

....Приятна почивка пожелавам с надеждата английският народ да събира повече пари за хрантутниците.....Колко е хубаво цял живот някой да работи вместоо тебе и да те храни!

Така като гледам английският народ си е доста добре. Имат си държавен глава, чиято издръжка е поета от стотици млн. поданици от бившата империя. Държавният им глава е представителен, не краде и не ги компрометира. За национално предателство и дума не може да става. В доста по-лошо положение е българският народ: гласува за хора, които са първо поколение в рода си с обувки. Те продават интересите му и стават милионери а може би и милиардери. И така на всеки няколко години: нови и нови гладници без никакви качества освен да се продават по-евтино. За съжаление, това, което е сторено не може да се върне...Така е от 1945 година, така ще бъде винаги...

Не че преди 1945 г. е било по различно. И до днес Симеон си иска имотите, които со били подарени на баща му и дядо му от българския народ. Подарени, не купени. И все още има живи хора, които помнят окъсаните селяни, дошли в София да продадат нещичко, та да си купят сол и гас/за лампите/.

Англичаните поне нямат толкова много хрантутници и лежляци,колкото имаме ние в ДЕМОКРАТИЧНА БЪЛГАРИЯ!

Да не мислиш, че са много приятни на английския народ тези превзети особи, жадни са пари и власт, но нали знаеш че който възстане срещу тях последва съдбата на Даяна, медицинската сетра и оше много други знайни и незнаини

Учудваща смелост се иска да побегнеш така при проблемна бременност, всяка жена, която е имала такава ще го потвърди. Но когато се си бременна си вееш задника по самолетите и плажовете, да.

направете си сърч за : Severe Morning Sickness The medical term for severe morning sickness is "hyperemesis gravidarum" (which means "excessive vomiting during pregnancy"). It usually follows a timeline that is similar to morning sickness; however, it often begins earlier in the pregnancy, between weeks 4 and 5, and lasts longer. Although some women with severe morning sickness feel better about halfway through their pregnancy (around week 20), some continue to experience it throughout the entire pregnancy. Препатили жени казват ,че като нищо ги откарва до края и до самото раждане...а нашта се дигна по команда и тръгна по благотворителности на високи токчета.... Първата бременност (нищо че диагнозата казва друго) си я изкара да играе на спортното поле и да развева тънки рокли и да маа токове до края.... ич да не говорим за сичките други изцепки... като например че освен на офецялните снимки, иначе саму Уилям държи бебето..... макя ли? таа не е даже братучетка на тфа бебе.... не споменавам факта, че никой не говори за нейното кърмене и темата е буквално забранена.... някой да е виждал катрината да кърми? някой да я е виждал да сменя бебето? да го преоблича? храни? да си играе с него? няколко показни снимки....иначе катрината и Уилям са вечно двамата - а бебето некаде другаде..... ето и сега - бабата щела да го гледа..... горкото бебе....

Роксано, английска подлого-изхвърлячко, пиши на български. Или не знаеш английски, за да го преведеш - не ти трябва за това , което вършиш.

От кой психодиспансер са те пуснали, мила...не е трябвало да го правят...

ladycrystal@live.co.uk

и ти ли си бременен? ф кой месец си? да не ти падне коремчето като на катрината? :))))))

Ти си за психиатрия графе! Много правилно изказване относно майчинството на Катрин,на целия английски народ му е ясно , че децата и ги ражда някой друг.

На целия английски народ, брей...добре , че сте вие да просветите и целия български народ с тази велика тайна.Интересно е , че в миналото при такива случаи като вашите се е правила лоботомия.

Хах ама ти си била много забавна , бе!Хайде повтори отново какво е направила катрината с възглавничката и бягай да си изпиеш хапчетата.

" наверъстния " - може ли превод.

Нещастни и бедни души.

"наверъстния"??? Ква е тази дума? Да питам ли кой "редактира" тази статия?

Рано или късно и нея ще я принесат на боговете! В момента ще я величаят до 3 !

Златотърсачката изглежда умна, освен това мъжът й я обича. Може и да се справи.

gradsofiа

Не може!

Принцът ги е взел на без коС....

Добре че поне ние не сме монархия... да им са честити на британците тия хрантутници ..

да бе баш па вий да си немате монархия...на кого са сараите, а?

тая от хилене, сигурно вечер е на екстеншъни...

еееми, за 99те% икономии, за 1иня кариби ..

Бяха казали, че Кейт я очаква година с много ангажименти. Първият ангажимент започна. Колко натоварена година наистина...

Каква утешителна новина за българските пенсионери и много млади хора в БГ, които не могат да си позволят никъде да отидат. Трябвало е да се родят кралски паразити.

Че накатрината й омръзна за втори път да се крие от папараци с искуствения й корем, който не е бременен. И майката Карол е в заверата. Ясно защо. Карол ше гледа Джордж, за да може катрината да пие и копонясва бес папараци наокуло...щото секи ден кралски задължения - сиктир! не мое секи ден да й изпада възглавничката - трее малко да почива горката от тиатрото.... че първата бременност я беха фанале как й пада възглавничката и тя е намества (иле сяда да не личи кото там беше...че беше публично...)

Луда ли си?

ladycrystal@live.co.uk

еми защо не си потърсиш видеото ис нета - аз съм го гледала в тубата. Да - папараците я беха фанале как си повдига и глади възглавничката - щото се беше разместила по некфа пречина. Аре тичай да търсиш видеото...снимана е в некфа деЦка градина ако помня добре - и тя влиза, възглавничката пада, а тя почва да я намества - и й подадаха стол да приседне...после изведаха дечицата ...и видеото прекъсна - защото катрината требаше да си намести възглавничката....