Кралицата нае помощник за поздравителните картички

Кралица Елизабет Втора си е наела помощник, който да й пише поздравителните телеграми и картички.

Обратно в новината

Коментари - Кралицата нае помощник за поздравителните картички | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Чаровна усмивка има тоя рептил. Да не останете насаме....

Става въпрос за култура и възпитание. Ние, в България, защото "всички сме от сой", сме на това дередже.

извинете, какво означава телеграма ? това отдавна не се ползва като услуга. може би имат предвид нещо друго.

Едва ле,кралицата е назначила специален човек за поздравления до нисши същества от народа ,тъй като тяе прекалено самолюбива ,а и от сой!

много хора не разбират защо британците си обичат и уважават кралското семеиство. причините са много, а това е само пример, вярно че поздравителната картичка ще я напише човек на заплата а не самата кралица, но пак е жест към отделния индивид от народа които е стигнал до дълголетие, докато нашите дълголетници умират в мизерия и забравени от всеки. не че в бг вниманието към нашите маики и бащи е наи важния проблем, но ние използваме всичко за извинение за да не направим нещо добро което би зарадвало случаен човек, дори да не ни коства нищо

ми не мога да кажа как го правят - но тези картички се подписват лично от кралицата - саморъчно. Виждала съм подобна поздравителна картичка - и да, подписала е саморъчно. Не беше сканиран подпис. Подписа на кралицата е публично известен. Беше се подписала саморъчно, личеше чертата от химикалката и как хартията беше поела мастилото. Който кото - кралицата си изпълнева задълженията....за това нема как да бъде укоревана.... Тя не прупуска съвещание на министрите...нито кото и да било заседание, на което е служебно поканена.....жената просто е из-ряд-на! как да я упрекнеш? за какво?