Кали и Влади: Всички бяха срещу нас

Кали и Влади, споделиха, че никой от близките им не одобрявал връзката им в началото.

Обратно в новината

Коментари - Кали и Влади: Всички бяха срещу нас | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Много умни съвети са му давали приятелите, но уви, не е послушал. Жалко за момчето ако наистина отговаря на описанието. А самочувствието на Кали е абсолютна загатка, тъй като я намирам за елементарна, ниско интелигентна и подчертано тесногръда личност, която оправдава собствената си глупост с липса на качества у другите хора.

глупава жена е тая Кали. Разграден двор. Абе циганска работа. пффф

пък Кали най-много ми харесва от всичките ни зевзеци,каквото си мисли го казва,не и пука как изглежда или какво прави.Готина е и естествена.

явно искренноста не се харесва на хората-на тях им трябва албена вулева и онзи палячо назовал се лорд........Ценностната система на хората в БГ е деградирала!

Кали по добре да спре да говори, само простотии ръси и все по смешна става.

ялко за момчето,като видях как тая циганка го описва - млад,без кредити направо щях да панда от смях.бива,бива простотия ама по проста чалгарка от тая няма, е как да не се срамуваш да се наречеш бг жена.

Приятеля на Кали е готин пич,обаче тя нещо адски не ме кефи,особено след участието и във биг брадар.Яд ме е ,че подобен тип жени все попадат на добри мъже и обратното.Дано този път Кали се задържи с него!

Леле, вече, ако решиш да се жениш за някого, трябва да проверяваш дали има кредити ли?

Разбира се, че проверяваш за кредити, венерически болести и луди роднини.

....и дали не е бил женен за Кали

за тва сте злобни всички тук. Щот женички сладура сега ще и даде много, а на вас нищо. А мразите я щото тя ще му покаже всичко на което тя се е научила. И като дойде вашето време момчето ще е научено и няма да можете да го залъжите.

Един съвет - по възможност говори малко и не пиши никак за да се излагаш по-малко; или се върни в първи клас и научи правописа поне. Пък гладката мисъл - тя за съжаление не се учи :)

бля, бля, пръци мръци пръц

Тези са VIP, защото за били във VIP Brother! Така ли трябва да разбера? Иначе нямам идея коя е Влади и кой Кали!

Тази да "чука на дърво", че може и тази връзка да се превърне в минало / като се усвести младока де/

Тя във ВИП Брадър не се показа като по-малко тесногръда. Иначе - нека всеки си търси щастието, без да дава оценки на чуждото!

Надявам се да не си тесногръда и част от "клишираното "общество,ако синовете ти те поставят след време в същата ситуация!

Много добре казано! Не знам колко време ще просъществува връзката им, но съдейки по предните, няма да е докато смъртта ги раздели.

Всъщност това си е нейна работа. Не ме интересува колко ще продължи връзката й с поредния мъж.

Ще продължи точно толкова, колкото и с всички предишни, т.е. доживот, защото имат дете-