Хулио Иглесиас пее в София през май

Харизматичният Хулио Иглесиас пристига отново в нашата страна, за да изпее най-големите си хитове, с които покори света.

Обратно в новината

Коментари - Хулио Иглесиас пее в София през май | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

По-точно ще мрънка..

Флизам със секс агресия, готян като Хулиу Иглесиас

Хулио ша са хуи в Софее през майййййй!

Браво! Много ме кефят! Харесвам и Хулио и Глесиас!

Може да е легенда, може да е пял хубаво, ама вече нещата не се получават. Концертът му в България юни 2012 беше много зле в зала Армеец. Наблегна на онези девойки дето танцуваха латиноамерикански кючек и това е. Колкото и да го харесвам, остаря човека и не върви за голям концерт., айде сеца ще ми наскачат бабичките с бели прозрачни панталони и памучни килоти ( с такива беше пълно). Да беше дошъл тук да пее преди 10-15 години, когато наистина имаше , какво да покаже на публиката, сега е късно. И не знам, защо не сте изискваща, капризна публика. Даваме пари за билети т.е. за дадена услуга и изискваме качество, е качество нямаше. да не говоря, че тогава имаше проблем и с озвучаването. Ама повечето си траеха. Що траете бе хора, да не ви пеят без пари. Ей, това чуждопоклонничество ми е било винаги странно. евала, на братята руснаци: концерт на ванеса Мей, закъсня с 40 мин, свири не много добре, освиркаха я, и публиката стана и си замина по средата на концерта й.

а вие ще сте ,вечно млад...

Все си мисля, че той имаше концерт в НДК преди десетина години - сигурен съм, защото го гледах. Тогава пееше и говореше повече на английски и испанците, който бяха в залата се опитаха да го освиркат. Но концертът бе на ниво!:)

Ужааааасно лигав!

тоооогааааваааа не пиши тук,а си ходи на ЧАЛГАААААА

Ми то неговото си е в голяма степен чалга - сладникави текстове, мазна музика, нееежно изпълнение, лигава визия.

Абсолютна легенда! С едни от най-големите хитове в музикалната история.

Абсолютна легенда! С едни от най-големите хитове в музикалната история.

и пак, и пак, и пак ...... ще съм там!!!!