Фил Колинс прости на Адел

Певицата Адел е подновила работата си с легендарния рокаджия Фил Колинс, след като започналото им миналата година музикално сътрудничество се провали.

Обратно в новината

Коментари - Фил Колинс прости на Адел | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

а вие тук се пените за някакви западни кукли.

Тази посредствена тьотка /не е обидна дума-на руски това е "леличка",г-н модератор- просто на такава ми изглежда/ не е достойна да носи палките на барабаниста на "Дженезис" Фил Колинс, какво да говорим за някакво сравнение между нея и другия Фил Колинс- композитора и певеца. Ако някой се съмнява да изслуша едно след друго най-известното и парче и да сравни усещането,което получава от този "опушен" монотонен речитатив на г-ца Адел и прекрасната бленда и диапазон на г-н Колинс.Ако първото му хареса повече, "all hope is lost",както казваха едни елфи в един филм.

Имах предвид след Адел да изслуша "Let it rain down on me",разбира се. Моля за извинение, от възмущение си обърках изказа. Поне доброто в цялата работа е,че тази ме подсети да отида да забъркам ярма на прасетата.

Колко пъти и прости?

Къв толстолоп, това е направо морж. Чичо Фил е много готин и повечето му песни нямат равни. Адел има хубав глас и усет за музиката, но дотук с добрите новини. Характера и е точно такъв какъвто е и външния и вид - свински. А и нагла на всичкото отгоре, като повечето британки. Модният гуру Карл Лагерфелд нарече Адел дебела, точно когато тя се тъпчеше с парче торта и гледаше опулено. После тръгна да го съди... и така

Митьо, пише се толстолоБ! Иначе моделиера е май правилен.

Хлъзгава малка рибка? Този толстолоб?

и двамата са таланти. дано излезе нещо добро от това сътрудничество. пожелавам им успех

Фил Колинс е страхотен музикант и пич!!!Това е!!

прасето му с прасе дебело

Бисер, бисер на българския език - "държеше певицата в течение НА ПРОГРЕСА си над няколко парчета"?! Как ли е било на английски?

И още: "... където се смята, че работи...". Много английски конструкции - и аз съм впечатлена, забавен превод!

Взе ми думите от устата. Сигурно не е лесно да си редактор, като не те бива в майчиния ти език.

Повечето дебелани са нахални и нагли. Говоря за дебеланите по рождение, а не за надебелелите след раждане или болните

Заради смотания си характер попадаш все на такива, смешнико! Каквото повикало, такова се обадило. Коментарът ти е тесногръд и дискриминационен.

Всъщност съм жена и при това доста широко скроена, стига никой да не ми навлиза рязко и нагло в личното пространство. За това съм уточнила точно кои дебели жени имам предвид.

Всичко добре, ама с определението малка не съм съгласна...

Хлъзгава "МАЛКА" рибка е доста символично казано... Но чичо Фил си е кавалер

напомня ми една реплика от "Опасен чар" където Татяна Лолова (също закръглена..) беше оприличена на "малко пухкаво пингвинче" :)))