Армутлиева: Помагам, а не преча на изпълнителите

Шефката на "Вирджиния рекърдс" Саня Армутлиева споделя, ченикога не е имала намерение да вреди на кариерата на който и да е артист.

Обратно в новината

Коментари - Армутлиева: Помагам, а не преча на изпълнителите | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Не знам кой създаде подобно течение в педагогиката, но напоследък всички злобари и простаци добрали се до някакъв пост или до някакво положение твърдят, че чрез публично унижение и обиди се постига нещо. Истината е, че се постига или появата на психопат или на сериен убиец. Научете се да бъдете добри, ама наистина не само по Коледа и пред камерите!

Определено кариерата на Н.Цонева я съсипа. Стигна се до дела, които момичето води около 5 г. за това време нямаше право да пее никъде и като спечели делата, какво, трябва да тръгне от 0.

Да ти минава през ума, че толкова си можеш в този бизнес, Армутлиева? И поради това, заради позицията, която си заела, загробваш всички музиканти?

злобна креслива леличка!

ама за разлика от Рутчето Саня успя да наложи десетки наши изпълнители по света. Само това, което направи за Васко Василев е достатъчно, ама ти откъде да знаеш! По долу видях един друг такъв "разбирач" като теб, дето си признава, че нищо не отбира, ама и той да се изкажел!

Васко Василев е един, а останалите до "десетки" кои са?

А, да се разберем, Васко Василев е лансиран още по соц време, доказал е таланта си и кариерата му никога не е зависела от С.А.

Моля, пояснете как С.Армутлиева е била фактор в развитието на Васко Василев и неговата кариера. За първи път чувам това и недоумявам. Даже не хващам вяра.

съгласен съм с по горния коментар че наистина щом има нещо и толкова много артисти са се изказали против нея,има нещо което е явно така,както казва Рут!!

Да чета коментар, започващ с "нищо не разбирам, ама да кажа...."! И кво като е казала нещо Рут Колева?!? Тия двете организации сме създавали да пазят правата ни, и всички дето сега подскачат проблемът им е, че не вземат нито лев от тия пари, но тя причината е много просто - никой не ги върти по радиата, никой не ги издава, никъде нямат участия освен в собствените си профили във фейсбук!

Пожелавам от сърце успех на хората, повели война срещу тази Армутлиева. Крайно време е някой да й се опълчи и да я сложи на мястото й.

Еврейката не вреди наистина, тя просто ги ограбва. Какво толкова я плюем жената, тя си има ген.

О, ама тя еврейка ли е??? Тогава да не се учудваме на действията й.

а името РУТ кво е бе?! Еврейско!

Това вече е тъпо и злобно! И бих посъветвал тия, дето нямат нищо общо с нашия бизнес да си затраят, щото , когато водехме война да наложим радиата да си плащат за това, че ни излъчват, такива като Рут Колева, наричаща себе си певица, отново бяха против. Тогава те се обявиха за гениални и самодостатъчни, но публиката си ги отся и сега просто злобеят!

Армутлиева винаги е имала неприятно излъчване и това се дължи не на грозноватото й лице, а на лошия й характер.

Може и системата да е порочна и виновна, но нали тази система " се движи " от хората в нея - като Саня Армут.... Щом си прибират паричките и си траят, значи и те са виновни. А Рут може да не е симпатична, но явно има куража да каже нешата.

Няма ли сега и един контрапрортест в защита на Саня да се организира?

ченикога -две думи

Неприятна жена, неприятна външност, самочувствие без покритие, и нищо, нищо, и нищо.

Грозен кърлеж.

Само веднъж през живота си съм срещал тази жена, но това ми беше достатъчно да разбера, че тя е един жесток и пресметлив човек. А иначе вместо фрустирам си имаме българската дума огорчавам, но някой е решил да се покаже много умен.

Ти тая жена в трамвая ли я срещна само веднъж? И още нещо - тоя бизнес е жесток и наистина е за пресметливите! За щастие, в него няма място за такива, дето си пеят у дома под душа и щото татко и имал малко пари за харчене взела, че направила демозапис на ...нещо си! Та Рутчето е точно тоя случай-има велик баща, който от немай къде е отстъпил заради бащинската си любов, пред "творческите" напъни на щерката!

Думите ти биха могли да бъдат верни, ако проблемът беше само Рутчето. Но когато десетки изпълнители потвърждават думите й и също се изправят срещу Саня, ясно е че проблемът е в Саня.

"фрустрира" - това на какъв език е и какво означава, някакъв музикален термин ли е? Лошо ли е, добро ли е? Да не е нещо като обструкция? Или рехабилитация на път? Авторе, нужна е повече колаборация с аудиторията!

Има толкова надарени хора с хубави гласове,има толкова музикални формати на които ги виждаме...но няма качествена българска забавна музика с хубави текстове-факт.В тези формати участниците са принудени да бъдат едни имитатори и циркаджии.Правят се самоцелни нищо не струващи парчета-тра ла ла...които само отбиват номера и сумулират дейност.Омръзнаха едни и същи певци с по 1,2 песни които навсякъде ги пробутват като големи"звезди".

доста изпълнители се изказаха против тази пача....

Тази Саня е голяма злобарка! Изписано й е на лицето даже! Сложила си е маска с усмивка!

Знаем, как "помогна" на Камелия Тодорова!

Камелия до такава степен се беше скапала от алкохол и кока, че англичанина просто търсеше повод да я разкара! А и колко други хора се развеждат, така че не се изказвай неподготвен!

Михаел Кунстман (Майкъл Кунстман) е германец. Бог да го прости.

Санието не иска да загробва артисти, мотивацията й е друга-да трупка парички в хралупката си. Ако чеждувременно някоИ са загробени-дреме й. ;) Приоритети. Щом 2к души са против нея, значи ПРът на Рут (или съвест, или омраза, каквото ще да е), има резон. Никой не е вечен, Сание. И никой не може да продава тялото си цял живот-в един момент купивачите св отдръпват.

Голям "градеж" съградихте за тия 15 години, няма що... Защо ли не се споменават условията по договорите със спечелилите хилядите формати? Защо не се споменава, че няма накъде да мръднеш и просто си длъжен да записваш точно това, което те карат и точно така, както те карат... самите изпълнители са пределно наясно, че не искат да пеят някаква помия, която после евентуално ще слушат 1000 полу-идиота и ще обясняват колко е велика... За каква българска музика говорим, при положение, че новините са "Нова песен на Еди-Кой-Си"... с уговорката, че новата песен е минимум 6 месеца след предишния "хит"... А пък твърдението, че самопродуцирането не било решение е пълна глупост... просто развитието на технологиите не може да бъде спряно... разбирам мъката на компаниите-мейджъри, че вече не могат да папкат като едно време, но по-добре за тях няма да става... А Мюзикаутор и ПрофАн са две паразитиращи организации, които колкото по-скоро изчезнат, толкова по-добре за всички...

Измамата не е в отношението на Саня към изпълнителите. Измамата е в парите, които годишно влизат в представяните от Саня организации и в пълното НИЩО, което излиза от там! Влизат милиони - само от БНР и БНТ парите са над 10 милиона, съвсем отделно частните медии, заведения, публични концерти и т.н. Нека изпълнителите кажат какво получават и дали има 30 лева годишно.

Истината е някъде там ... Но, словореда на този "велик" журналист е убийствен - "На въпрос защо толкова има много артисти, недоволни от" ...

И как като няма пазар Армутлиева е натрупала както писаха 10 милиона в КТБ???...ами драла е кожата на всеки,това е!

и какво иска кречеталото рут, дето се изложи като непрани гащи - иска саня да не участва в управителните съвети на двете фирми. Иначе фирмите пак ще си прибират паричките, и срещу какво точно квичи рут не е ясно. Нито ще се махнат фирмите прибиращи парите, нито ще завалят помощите за рутчето и сие като се махне саня от УПРАВИТЕЛНИТЕ СЪВЕТИ. Пак квичиме срещу хора а не срещу гнилата система, важното е пиара да върви та да не забравяме кречеталото без принципи

Ти от коя кочинка си излязло с тов "квичене"?

Ти верно не можеш да четеш! Не Саня е натрупала пари, а изпълнителите са ги натрупали чрез професионалната си организация. На Рутка проблемът и е, че тя не участва в тия милиони, но то нея никой и не я слуша!!!

Значи ако те разбирам правилно някой творци са натрупали едни 5 - 10 или дори и повече милиони левове, но не са си ги потърсили (НИКОГА) и те разбираш ли ей така са се трупали в сметката на тая армутлииева! Това ли искаш да ми кажеш или грешно съм те разбрал!?

Няма дим без огън.

какво бе твоита леля е фрустрира... Български не знаеш ли??? *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Покрай цялата тая врява, някакво семпло момиченце, наричащо се Рут си направи малко безплатен ПР. Навсякъде по света на върха на пирамидата в шоу-бизнеса стоят продуцентите и няма никакво значение как се казваш-дали Невянка или Майкъл Джексън. А въпросната Невянка наистина не успя нищо да направи не защото са и пречили, а защото покрай Венко реши, че е велика певица. Опитваше се да цоца и от Вирджиния рекърдс без да изпълни нито една клауза от договора си и от концерти с Дългия на коти се явяваше като независим артист с чалга-парчета. То затова и се налиже Слави да плати едни големи пари за де се замаже гафа.

Чиче, Рут заслужава уважение дори само за това, че първа нададе глас срещу порочната система, наречена "български шоубизнес" и постави началото на промяната към по-добро и справедливо заплащане на творците у нас

Ти, чичовата, да можеш да ми кажеш именцето на една песен на тая Рутка?!? Да си бил случайно на неин концерт?!?

Щом пропищяха толкова изпълнители значи има нещо гнило в цялата схема...!!!

Изпълнители на какво, на някаква посредствена музика, която няма стойност? Не я оправдавам, но не може ей така пари на калпак, защото ако раздават, от утре и аз ще съм "изпълнител"

Бре така е посредствена е музиката, даже да не кажа лоша полша и каквото ти дойде на ум! Ама ГЛЕДАШ ли значи как от тия "боклуци" се насабират едни милиони левове! и после едни хорица си лапкат ли лапкат! :) И рабираш ли ми обясняват как ама НИКОЙ и НИКОГА не бил си потърсил тия десетки милиони левове! Ей мушмуроци! :) Ама пък добре са се уредили де не може да им се отрече!