Денди изигра екипа на „Папараци”

Николета и екипът на предаването й били поставени в екстремна ситуация, след като писателят Денди не се явил на снимки за съвместно интервю с Евгени Минчев.

Обратно в новината

Коментари - Денди изигра екипа на „Папараци” | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

кой от нас изкарва 1200 лв на ден? кой? това са много пари за един ден...как може!

Ако се понапънеш дали ще можеш да износиш замръзените ембриони на Юлето и боеца? Смятам, че ще е съгласна при такава аристократична сургатна майка?! Айде, че да мирясате и двамата!!

Защо не отидете да интервюирате аристократичните му роднини по селата?

Само пипирутката ти требеше да бъде розова!

Яристократът Денди съвсем е замязал на бате ни Енчо! Като братя близнаци са!

Крайно време е да пръкнете ново супер предаване "Педалето"! Още от заглавието му и на децата и на старци да става ясно за какво става дума.. Да, да точно за това! Пък и участници бол, може и до 2 лв. хонорар да стигнете

ДЕНДИ - ПРЕЗИДЕНТ !!!

Обратна къртица !

Дендито бързо на село и президент на количка всяка неделя на пазара! С тез тъмни очилца и таз накривена фльонга на мазното вратле най-ще му оди да продава захарен памук!

Може да продава и мамули

Да пече кестени и да пее "Измразнаа ми краката.." от "Баща ми бояджията"

ДЕТО НАПРАВИ НЕ МАЛКО ФУТБОЛНИ ОТБОРИ ,,БАДЖАНАЦИ,,?????????

инетерсно той за коя ПР агенция играе начи Южени Минчев, Денди -Пенди и онзи певец Васко циганина като се замисля са сериозно обхващаш образ на нашето общестов и насаждаш педерастията върху сериозна група мвлади хора. И сега ако няма идея за конспирация.

У нас е така, дава се реклама на всякакви сбъркани хора, откровени педали, високо платени проститутки, нищоправци, скапани ВИП, които сами са се определили ВИП, парвенюта, мошеници и мутри. Добре дошли в панаира.

денди пенди)))

Браво на Денди, според мен 1200 лева на ден са малко за таланта му. А тук плебеи, ратаи и всякаква нискоинтелигентна паплач може само да му завиждате!!!

на ден естесвено ще се прая на педераст. Ти наред ли си бе хаха. Направо ме разби може ли да има толкова прости българи ? На някакъв артист дет се продава като продукт и се налага чрез масовата култура педерастията и ти да се връзваш. Ми то тогава всички ПЕДЕРАСИ СА АРИСТОКРАТИ?

Или само ти си тъпият плебей?! И какъв аристократ бил тоя... не знам как да го нерека! Той е пълна пародия на на човек и външно и душевно!

Денди им показа , че са тъпаци . Сега вече и сами трябва да го знаят !

?!? Няма как тъпак да покаже на друг тъпак, че е ....тъпак! А, когато тъпака е и лева резба.....положението е още по-нестандартно!

ИМАМ ПРЕДЛОЖЕНИЕ КЪМ ВАС: ДА НАМАЛИТЕ ЖЪЛТИНИТЕ И ДА НАПРАВИТЕ ЕДНА ОБРАЗОВАТЕЛНА СТРАНИЦА В КОЯТО ВСЕКИ ДЕН ДА ПУБЛИКУВАТЕ ЕДИН ИЗВЕСТЕН БЪЛГАРИН ЕДИН ИНТЕРЕСЕН ИСТОРИЧЕСКИ ФАКТ ИЛИ СЛУЧАИ ЕДИН ИЗВЕСТЕН ЧУЖДЕНЕЦ

Добра идея , обаче неосъществима . Собственикът на сайта не е Българин / както и на 90% от медиите в страната / и това си личи от самолет . Затова са им неграмотни писанията , затова и ни заливат с жълти помии , които никого не интересуват : )))) За цензурата да не отварям приказка ....

сега незнам какъв е ами остава някой ден на някой да му писне и да им тегли ножа на жиците хаха. както ги бяха запалили преди години и трябваше лирекс да им вдига копиято на сайта 1 седмица

Моля Денди да си върне ,...ЗАЕМИТЕ и ДЪЛГОВЕТЕ....

престанете да пишете за разни утайки на обществото.

Поздравявам Денди! "Папараци" се мислят за големи тарикати и си заслужават някой да ги изработи.

Ма те папатаци и тоз денди-пенди са си лика прилика и разиграват един и същи цирк и умастват в едан исъща постановка . Хахаха и ти ко ся ?

Поредната помия на ДИР-а.Нямате ли мярка и по-качествени теми ,явно журналистическия антураж и цялото ръководство е суперпосредствено.

...?!? Престанете бе , престанете бе нискообразовани журналисчетаааа,.....народа няма какво да яде и се чуди на кой крак да стъпи, а вие продължавате да провокирате нежелан интерес към подобни отрепки пенди, минягата, крокодили и т.н.......Защо съвсем умишлено тиражирате такава гнус??? Аз предлагам на всички нормални граждани , ако са останали бойкот на всички скапани медии......А, да видим ако никой не ви влиза по сайтовете и 3 дни дали ще си позволите да дрънкате простотии и да занимавате хората с отрепки и измети като горепосочените.......

След като подобни измислени персони и предавания са в центъра на вниманието ни, изводът е един - вече не сме държава. На фона на гладуващите и мизерстващи българи,нелепо загиващо от потопи,свлачища и от тоталната абдикация на държавата от социалните и функции,всички тези сноби,парвенюта, полово объркани и ненормални особи са просто каймака на боклучивата пяна на обществото ни днес. А услужливите частни телевизии им дават поле за изява,водени единствено от меркантилни подбуди и желание за лесна печалба,без да отчитат изобщо пагубното влияние на тази гнус върху съзнанието и възпитанието на подрастващите млади българи.

Майко Българийо,докога ще търпиш тези боклуци?Те цапат земята и душата ни!

Колко сме зле. Каква порнография лъха от всички тези лица, зад гърба на които стои мафия, педерастия и подобни.

Аз като гледам как са се наоблекли, или по-точно съблекли по най-пошлия начин звездите на Грами церемонията, нашите местни направо бледнеят пред тях!

Писателят Денди ... хахахахахахахаха... е вие ми оправихте деня!!! Велики!

Браво бе Пенди...

Евгени Минчев се представи много достойно в Интервюто с Антония Петрова - по bTV снощи, неделя. Много подредена мисъл и всичко казано на място. Това е вродена интелигентност. Ритуалът 'сключване на брак между мъже' е безсмислен, защото мъжете не могат спазят брачния обет. Това каза Евгени Минчев. Много смислена дейност на човешки мозък. Евгени, благодаря ти, от тебе чух много хубави неща.

и се държа много кавалерски с Антония Петрова по време на интервюто

Може ли интелигентния чавек да се държи просташки, както това направи Минчев в едно друго предаване??? Не, не би трябвало. Когато лустрото му падна, се видя един озлобен и комплексиран човек, не и интелигентен.

maniana

Интелигентен не означава непременно добър. Факт е, че повечето хора са лоши и посредствени по една или друга причина. Евгени е пич и сексуалната му ориентация въобще не ме интересува.

какви времена,шутовете на краля вземат за един ден толкова колкото балгарски рудничар за 3 месеца .да живее демокрацията на потурите ураааа.....

явно не сте наясно каква е средната заплата в рудниците !

400лв толкова получавам като шеф смяна !

Някакъв смешник бил изиграл други смешници..

Може да е смешник, но много добре е направил! Поздравявам го!

Прав си, само дето ватмана даже не е смешен...

на кой му пука за тия простотии??

Как е възможно да ни занимавате с такива простотии. Дремени за Денди, Евгени и темподобни откачалки.