Бенчев разочарован от коментарите в интернет

Георги Бенчев, който се класира на престижната пета позиция в "X Factor", е разочарован от злобните изказвания на зрители по негов адрес.

Обратно в новината

Коментари - Бенчев разочарован от коментарите в интернет | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

На мен много ми харесва Бенчев!С удоволствие бих отишла на негово самостоятелно участие и се надявам скоро да има такова!Гласът му ме вълнува истински и му пожелавам много успехи!Много са хората,които истински го харесват!

Гого,хората са подразнени от факта,че преди теб си отидоха безспорни таланти,а ти който пее като всеки трети българин беше бутан за шоуто/сеира/Не си виновен,но има един циганин Джако,който преди време се отказа в полза на по младите и отстъпи доброволно.Ти беше готов и на финал да отидеш.Това че се стараеш да се харесаш на всички,не означава,че всички трябва да те фукат.При такава показ- това е.

Горе главата! Ти си харизматичен и артистичен! Твоето шоу допадна на много българи! Ще се радваме да се появяваш отново!

България цени простотията...

От едно село ли сте?

Да не ти пука:)

Не ти беше мястото там, доста талантливи отпаднаха а ти продължаваше. Да те мразя няма смисъл, ти не си виновен. Виновни са тези дето те лансираха и подркрепяха. А някои те мразят щото си един шут на фона на хора с огромен таланат! И в крайна сметка шутове и лигльовци успяват в днешно време. Способните хора ако не се мазнят и лигавят системата просто ги изхвърля. Това обяснява нещата....

Точно...но истината боли!

Точно казано, но посредствеността не признава нищо освен себе си .

Прав е човекът - в България омразата, злобата и неоснователното плюене са национален спорт. Негативизма ощастливява и осмисля съществуването на Бай Ганьо и сякаш вече е неизкоренима национална черта. Бих посъветвала Бенчев да не чете простотиите и да си спести хорската глупост и злоба. И без друго нищо не печели от тях.

Омраза и злоба е безпардонния негативизъм ,когато на бялото си готов да кажеш черно,защото мразиш.Какво да му мразя на Бенчев? Той не може по никакъв начин да привлече като изпълнител.Дразнеше ме,че таланти като Кристина Дончева,Sweet 16,Траян и други си отидоха за да останат Бенчев и хайде да не цитирам другия.Ганьовско и злобно е да казваш,че Славин,Невена и Михаела са незаслужили финалисти,каквито коментари имаше.Бенчев дори за караоке певец не става милия и тези които го хвалят са некадърни и завистливи защитавайки посредствеността.

Само исках да попитам - в колко точно чужди форума/сайта сте влизали да гледате как там обсъждат разни личности? Или ей така за спорта да си оплюем българското, за да ни е хубаво на всички? А "броихте" ли ги тея, които не са писали? И "hater" не е българска дума.

"Българино", ти и Алеко Константинов ли ще обвиниш в оплюване.Лошо е когато оплюваш кадърното и талантливото,а не пробутването на посредственяци пред таланти.Тогава си показваме ганьовщината.

Бенчев, скрий се, некадърен си! Не зная кой ти е казал, че можеш да пееш!

Твоето мнение направо бетонира правотата на Бенчев.

Ма нека изока и това човечЕ тук във форума- щото е безопасно. Що не иде да го каже лично на Бенчев...то свраката вряка, вряка па се надене...

Моето мнение е реалността! А това, че на някой не му харесва си е негов проблем!

Страхотно предаване беше! Всички бяха невероятни, някой по-талантливи, други не толкова, но пък с големи сърца, голямо желание и любов към музиката. На мен Бенчев ми беше един от фаворитите!!! Пожелавам му щастлив и спокоен живот и да не обръща толкова внимание на злобарите! Те са на всякъде по-много!!!

Пожелавам успех на Бенчев и всички участници. Бяхте изключителни. Единственото предаване, което ми изпълни душата. Видях много талант, много труд и любов към музиката. Комплименти и на педагозите.

Като човек на 40+ вече трябва да е осъзнал, че българинът "силно люби и мрази"... :)))))) А и в крайна сметка - ако се харесваш на всички - значи има нещо гнило...

Всъщност той не казва, че иска да се харесва на всички, казва, че огромната омраза и злоба е изумителна за човек с нормална психика.

Oмразата,която се изсипва от всякъде в страната ни не е нормална! Tова трябва да се разбере и да стане приoритет във възпитанието и дори държавната политика! Oмразата руши всичко свястно и в един момент няма нищо да остане от тази страна. ще си отиде по един или друг начин и последното нормално човешко същество. Cамо залоба и цигания ще ви отровят, хора. бъдете хора!!!

Какво значи "бъдете хора" ?Да се примирим с посредственото и некадърното и да гледаме как даровитите ги изхвърлят?Толкова изпълнители които зрителите очакваха да чуят, си отидоха и сега да се радват,че останал Бенчев да ръмжи на сцената. Олигофрените могат да са доволни но останалите - не и спрете да се криете зад фалшива доброта, така се обявявате против талантливите хора и бутате напред некадърното.

Браво на Бенчев!Беше чудесен!Особено ми хареса:Балканската песен:.Пожелавам му от сърце успехи в музиката!Горе главата и не обръщай внимание на низките душици.Успех!!!

Селски ли сте?

Не се притеснявай, Бенчев! Така е в Бг! Иначе си готин! По-готин от Мирян! ;)

абе на кого му дреме бе, суек!

Аз няма да бъда злобен,а просто ще кажа мнението си съвсем искрено.Бенчев пееше прилично,но поведението му не беше адекватно за възрастта му,затова стана неприятен на зрителя!

Свиквай братле, това е част от това да си известен. Не може и вълка сит и агнето цяло, трябва да жертваш!

Не мога да разбера,трябва ли когато не харесваш някого да злобееш и да говориш негативно?Когато не можеш да кажеш хубаво,замълчи!Не падай толкова ниско,твоя вкус не е миродавен!Хората са интересни защото са различни!Бъдете позитивни, а не злобни и дребни същества!!!

Защото рейтинг се прави от положителни и отрицателни мнения, взети общо. С отрицателното си мнение, ние също му правим рейтинг, а с мълчание повишаваме само относителния дял на положителния рейтинг, но общият рейтинг става нисък. Анадън му?

...а защо? защо да си мисли, че всички се подмокрят като го гледат и слушат?

А защо си мислиш, че някой иска да чуе/прочете твоята простотия? Или е важно да си я излееш пълна с негативна енергия и да се облекчиш, въпреки че и без теб земята се върти?

Бенчев, и мен не ме харесват всички, ама ми дреме на шапката! Ти като мислиш, че е незаслужено, запиши песни, направи концерт и то ще се види.

Типично за нас, много се обиждаме! Всички искат само да ги хвалят и един да каже нещо друго, веднага става "хейтър"! Примери много - Пулев, Бербатов, Стоичков...

ами какви коментари да има бе, я се виж мязаш на талибан!

Е, той да не се е явил на конкурс по красота?Явно Бенчев точно за тази злоба и омраза говори.Иначе , ако трябва да съм честен и ако Георги Бенчев чете това: Жоре, не харесвам как пееш братко, но не те мразя.Може аз да не разбирам, но Славин и Михаела бяха потресаващо добри.Имаш страхотно чувство за хумор и като цяло вероятно в Dead Metal банда би се котирал добре:)))

Кристина, Теодор, братята...

Няма стил "Dead Metal". Предполагам, че визираш "Death Metal". ;)

Няма за какво да се сърди, всеки си има фаворит и не е нужно всички да го харесват! В това шоу менторите се грижат за всичко... избора на песни, сценично поведение, костюми и т.н. И като решат, манипулират публика и зрители и тъй наречениея "вот".Всичко се решава задкулисно и не виждам защо се ядосвате и карате за глупости...

Gal

Ама четете преди да коментирате де....Човекът казва че е изумен от злобата, която се излива, а не от това че не всеки го харесва....Но българите както винаги се доказват като злобен и завистрлив народ....поне повечето кометиращи тук...

Чета...излиза, че всеки, който не го харесва е злобен...

много си готин и хич да не ти пука, угодия няма :-D

Не е правилно да не му пука, ако ще ме привлича за фен. Но аз и Азис не харесвам, но това не пречи на последния да се реализира. Има си пространство, за което успешно се е преборил и това, че аз и други, като мен, изключваме радиото, като го пуснат или сменяме канала на ТВ, не му пречи да си се изявява и печели пари и фенове. Така и Бенчев. Вероятно има и приятели и фенове. Просто трябва за тях да се бори, да открие кое му харесват, да подтисне това, което не ги привлича и да не очаква, че всички могат да бъдат на едно мнение. И не съм ти контрапункт (да уточня).

Жоро, какво ти пука?Нали не са ти в къщата? Пълно е с комплексирани безделници, които плюят по всеки.Не могат да изпеят и "Зайченцето бяло", но са експерти та дрънкат!И Саня така!

Е , аз съм музикант и мога дати кажа , че не влагам злобата в това , което ще ти кажа а то е -Георги Бенчев определено няма гласови данни за подобен тип конкурси ... Който , кавито изводи иска да си прави

Абсолютно...въпреки, че му избираха сравнително лесни песни...

Като музикант не виждаш ли, че някои известни певци нямат гласовите данни на Бенчев.

Това казах и аз.Жоро вероятно в Dead Metal банда би имал успех, но като цяло за този формат трудно биха го оценили!Нищо лошо и лично:)Бенчев е пич!Keep doing!

и ко от тва че нямам данни, аз пък ремонтирам коли и хорат са доволни, а други пък ме плюят. Ама това си права но всеки да си говори каквото си иска и да плюва по всеки. Като не е искал Бенчев да го плюват да си бе сидял у къщи и да маа печени филии с мас.

"Х фактор" не е фактор за кариерата на Бенчев!Щом е толкова добър да пробие и без формата.Ама надали ?

Аз те харесвам бе, пич! Всичко си ти е както си трябва. Не харесвам само ония пънове -профайлърите на формата. Щото изглежда, за разлика от зрителите, забравиха, че форматът е музикален, а не театрален.

Жоро сега ли разбираш какво се случва в т.н. социални мрежи? Та това е модерното продължение на жълтата преса. Ако искаш да си в медийното пространство - свиквай! Друго няма да е докато някой не измисли контрол. Примерно китайците мислят по въпроса да се влиза в мрежата за коментари само с истинските имена, а не анонимно. Но тук не е така все още.

Който пее зло не мисли.

Кой и какъв е този?

Я па тоя, ми това е Жорката Бенчев, от телевизията!

Имаше преди години една селска пръчка Лора май се казваше. Някъде от горнооряховския регион. Та и тя така, даваха я малко по телевизора и взе, че се обади на някакъв министър нещо да му се кара хахаххахахаха

Ми как да го знам, като не гледам телевизия!

Бенчев, ревеш като хималайска мечка! Не ставаш!

Поздрави на Бенчев ! Браво, че е честен и добър човек - това си личи! Нека да се радва на детенцето, на близки и приятели и въобще да не чете глупостите по форумите! За съжаление много хора като злобеят и обиждат всички, се чувстват значими и удовлетворени.

щото му е гадно че само с 5 място ще си остане. Па и таз брада докато е пусне знаеш ли как го е сърбяло. Па знаеш може и заем да е взел. Па ся да неможе го върне. Х фактор ми мяза на сол без шарена сол.

си е място, бе! Да не е извън класацията, че се тръшка?

Бенчев, порастни. Не може всички на този свят да те харесват.

Дари

666аларма ПОРАСНИ! И се научи да пишеш грамотно!

В случая се опитваш да блеснеш с погрешен правопис...овцо...бегай да пасеш и не се занимавай с несвойствени за теб неща...

Ама Бенчев сам си е виновен. Казвам го със симпатии към него. Тръгнал да чете и да гледа кой какво пише за него. Няма човек на света, който да е харесван и обичан от всички, а хейтъри и злобари има навсякъде. Още повече в анонимен свят като чатовете и форумите. Вие се огледайте на работното си място, как всеки уж ти е колега и ходи скрит зад фалшифи усмивки, а национален спорт е шушукането зад гърба и злословието, просто за спорта. Учудил съм се как колеги, без видима причина, просто си хейтят зад гърба на някой и след 5 минути пускат лиги и фалшиви усмивки пред същия човек и му се правят на пръв приятел. В такъв свят живеем явно. Трябва да се свиква за съжаление, иначе човек може да се побърка.

Моедраторчето? Бенчев е клоун, ама да ме триеш? Бива ли? Да не би и ти да не можеш да пееш, че се засягаш за двамата? К-Л-О-У-Н!

А ти си глух.ГЛУХ!

Прав е. И пее добре.

Имам познат, много добър - "уши, нос, гърло", да ти запиша час?

Я, виж минусчетата. И се запиши на преглед за хемороиди. :)

В интерес на истината, доста по-добри от него отпаднаха по-рано...Благодарение на лични симпатии на журито и на циркаджийски номера достигна до това място.Като певец...нищо особено, рев и пози...Нищо лично!

Към станалите журналисти - Интернет винаги се пише с главно "И"!!!

"!!!" ??

Не вярвай толкова сляпо на spell checker-а :))

Вярвам на познанията ми и общата ми култура! Интернет е глобална мрежа и е една. Името и е Интернет. Това не е нарицателно (например памперс - вид пелени, произлизащо от марката, която ги е въвела). Глобалната мрежа е една и за сега няма алтернатива. Когато кажеш "интернета ми спря", го правиш когато нямаш свързаност, но проблемът не е в глобалната мрежа, а в устроствайта ти на свързаност. Но когато кажеш "Интернет спря" понятиято има съвсем различен смисъл. Моля, уважавайте мястото в което пишете (или драскате)! То си има име и се нарича Интернет!

А бе много често в постовете тук се чете: Да не ти пука, Жорка", " Да не ти пука Бенчев"... Май един и същ те подкрепя само, или так ами се струва ?!?

няма нищо случаино и нищо случаино не се повтаря

Хейтърите са нещастни и жадни за внимание. Това, което причиняват на другите им се връща в двойна доза. Безразличието ги убива- радостта им е да нараняват някого . Подминавайте ги с безразличие- не им слагайте дори минуси и ще ги откриете кои са.Най- често това са двама или трима, пишещи под различен никнейм.

Хейтъри ще продължава да има, обаче да не ти пука, Бенчев! Ти си интелигентен и уникален по своему човек! Бъди над злобата и омразата, да не ти дреме от пошлите и злобни коментарченца на низки духом хора!

Това, че не ми харесва ме прави "хейтър", така ли? Интересно...

кат си смотан няма кой да те направи по смотан

Това е доста странна позиция. Какво е очаквал? Само положителни емоции? Славата върви заедно с гадните неща. Освен това беше посредствен певец, какво да се лъжем.

Жоре, на такива хора им се вика Хейтъри, те винаги ще мразят и плюят онлайн, те не го правят заради теб а заради това че са такива хора или просто търсят отдушник. Аз съм бил в подобна позиция като твоята преди години и тогава продуцента ме посъветва просто да не чета по форумите а да гледам как хората ме оценяват на живо по улиците. Ако ме послушаш няма да сбъркаш..

Бенчев...? Аз ли те карах да ставаш "звезда"? Ама ти в саксия ли си расъл, поне книжки не си ли чел за истинските звезди? Това е техният живот - смес от обожание, омраза, завист, интриги, наркотици, слава, интриги, самота, фалш.. Ти какво си мислеше, душко? Че ще те гушкат като розово мече и ще ти говорят на бебешки?

Какво мече ? Той си е направо квичащо диво прасе.

Аз не видях нищо невярно, нито обидно в този коментар, а за 10 мин събра един тон минуси... Май Бенчев ги взема много навътре нещата и цъкат там с компанията ИТ-та хахахха

Ограничи се само с тролстването по политически материи. Опитите ти за мнения по други теми(музикални, интернет анонимност и др) придобиват жалки измерения и са грандиозен мисловен провал.

Благодаря, че следите творчеството ми ;)))) Ама не ме хейтвайте така, че и аз като Бенчев ще ревна ;))))))))))

напълно нормално за българскя манталитет, прочети форуми от други дуряви няма такова отношение *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Пича просто не става. Може да припява по купончета, но само толкова. И не става въпрос за хейтване, а за истината.

А ти сигурно не можеш да изпееш "Зайченцето бяло", но иначе си разбирач, като Саня.

Да не ти пука Жорка!Злобарите се самоизяждат от безпомощност.Гледай си жената и детенцето и продължавай да пееш.Ти си уникален!

Точно така- пей си у дома на жената и детенцето, след време и по сватби може да опиташ ! ДА НЕ ТИ ПУКА, ЖОРКА !

КараНфиле,май нещо си прецъфтял!

Значи... че сме хейтъри спор няма, обаче... от дооооооооооооооста време насам нямаме (по-точно почти нямаме) звезди от световна величина. Чат-пат, основно в областта на спорта някой блесне, но на фона на "торбата медали", които носеха нашите спортисти от всяка лятна олимпиада не е кой знае какво... Лудогорец също се прояви, но само до групите, а преди какви грандове са яли бой... златна топка... и т.н. и т.н. С това всичкото искам да кажа, че повечето днешни звезди не са кой знае какво и не трябва да се чудят, че ги храним...

Призвание на българина е да плюе, да мрази, да заговорничи, да подлива вода. Излез от тази помия и недей да я четеш. Харесах представянето, гледай си бебенцето и жена си и не чети глупостите.... ти си интелигентен мъж, тръгни по нова страница от живота си. Обичайте се и бъдете щастливи!!!!

Не си българка или нямаш призванието на българка? Или и двете? А аз явно имам и от двете. Майтап!

Бенчев да не се ядосва, много си беше готин! На мен ми се щеше да продължи той, вместо дуета момченца, но това не променя факта, че и те са талантливи!После за мен всяко от момичетата на финала, беше по-добро от Славин, но той не е виновен, че беше лансиран.Всъщност формата само показва, че имаме много нешлифовани таланти и след шанса за работа с професионалисти повечето от тях са още по-невероятни!Лошото е, че сме много малък пазар и те се загубват някъде там...

Няма начин ВСИЧКИ да харесват някого, па бил той и гениален. Дори Господ не е любимец на всеки. И е съвсем нормално човек да е заобиколен от приятели, защото противното ще е някакъв мазохизъм.

Предаването е идиотско - като всички от тоя тип. А да си и на 5-то място наистина трябва да си голям мизерник.

Ти си идиот не предаването, просто си личи от злобното и завистливо исказване.

Да не ти пука, има много измекяри.