Дългите изкуствени мигли са вредни за очите

Дългите изкуствени мигли, които си залепват дамите, са вредни за очите, установиха американски учени

Обратно в новината

Коментари - Дългите изкуствени мигли са вредни за очите | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Според мен, тези изкуствени мигли са много грозни. В реалния живот нещата просто не изглеждат като по телевизията :Д

То и силикона в джуките е вреден, но иди обясни това на фолкаджийките.

Не, просто отвсякъде ни заливат с образи на кльощави пластмасови фотошопирани красавици, които ни навират в очите колко простосмъртните жени са несъвършени. Всяка втора реклама е за "несъвършенствата" и "бръчките". Маркетинговите кампании водят до там ,че жените не харесват естествените си дадености и се осланят на измислени от някой си стандарти за красота, които м/у другото и сайтовете ни натрапват с "красавици" като Николетчето, Ивайла Бакалова, Моника не-знам-си-ква-си, Златки-млатки и така нататък.

Мда. И сравнявайки се с определена жена (наложена като модел на подражание), жените забравяме тотално, че и тези "пластмасови красавици" също са простосмъртни като нас.

А късите?

ох на дяда, и на двете едновременно ще ви среша "мигличките".

Тез американски учени само с глупости се занимават - изкуствени мигли, нокти, не знам си какви дезодоранти и помади. Нямат ли амбиция някакви по-сериозни изследвания да правят?

Не мога да разбера тази психоза много жени да крият лицето си с грим и други материали. Това си е лъжа - да заблуждаваш околните кой е външния ти вид.

Лъжата, двойствеността и манипулацията са заложени в женската природа. Понякога да криеш лицето си е признак на ниско самочувствие или самомразене, но може да показва и психични проблеми. Много от тези проблеми при жените могат да бъдат преодолявани чрез просвещаване и издигане на интелектуалното ниво на жените.

да, а ти си един гнусен сексист, на който му е заложена прсототията и женомразието. Скапана свиня.

Ти остави дали са вредни, ами колко са грозни само!

що не станах и аз един учЕн!?