Judas Priest отново ще свирят в България

Хеви метъл легендите пристигат в София на 30 юни за концерт в зала "Арена Амреец".

Обратно в новината

Коментари - Judas Priest отново ще свирят в България | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Само да вметна, че първият истински рок-фестивал на открито, с участието на няколко групи, най-впечатляващата като визия от които беше ТРОТИЛ се състоя на откритата сцена на летният ттеатър в Парка на свободата тогава. Беше в ранният следобед и бягах от училище за да го гледам. Беше 1987 година... И всички слушахме Хеви Метъл тогава, освен мадамите, които слушаха диско... Спомени, спомени... Но н Judas съм там - с двете деца за да знаят!

Е, уникален вокал имат, едно време бяха много яка група, сега не знам как са

Judas Priest са класика!Няма да пропусна шанса да ги видя отново- не се знае дали ще има друг такъв. От Каварна на Джудас, а след това на DP и Форинър в Арената. И както пееше Дио- WE ROCK!

Роб не е ли хомо?

Да, той не го крие. И какво от това, да не би да му пречи да е един от най-големите метъл вокали!

Еми, не знам. Нали метълите са "истински мъже" и агресивни хомофоби.

Теб личния му живот какво те засяга ?

между другото - темата е за музика... ако на теб ти е по-интересна темата за мъжките ласки, Judas вина нямат...

jizast

Много силен албум от старите метъли. Макар и голям техен фен, не съм очаквал да произведат такъв качествен албум точно в този момент. Без съмнение е в моите топ 5 на Прийст заедно с British Steel, Defenders of the faith, Screeaming for Vengeance, Painkiller.

Там съм :)

Всичко много хубаво, ама тая зала не става. След Iron Maiden, там не стъпвам на концерт. Голям рок концерт става само на стадион. Явно излиза по-скъпо обаче и затова ни навират в тая дрънчаща тенекиена кутия!

Супер, айде и АC/DC пак догодина!

Yeeeeeaaaaaahhhhhhhh.....meeeetaaal GODS!!!!

Друго са си савецките металь групи Черное кофе и Ария.

jizast

хахаха, добре казано

Преди години, когато бяхме затворена система и си мислехме, че хеви метъла е създаден от българи дойде в София една банда от Русия. Трябва да беше 89-90 ако не се лъжа. Бяха само трима, а китариста направо ни отвя, такива музиканти и виртуози нямаше у нас (не че сега има). Публиката беше в шок, страшно шоу направиха. Жалко, че не си спомням имената им.

Групата е Круиз, а китариста се казва Валери Гаина. Много яки.

Тогава идваха и Группа Гуннара Грапса ("ГГГ") Също много добри.

Като си говориме за преди години, тогава и Рибля чорба и Дивля ягода забиваха здраво.... а наште седеха под "зеления кестен" на сянка :-)

..хайде сега, в името на идеологията пак се ръсят глупости - "Преди години, когато бяхме затворена система и си мислехме, че хеви метъла е създаден от българи"....вероятно не си бил в "час" само ти. През 1982-1983, половината гимназия си менкаше касетки със записи на Джудас, Мейдън, AC/DC, Цепелин...по бригадите /ако знаеш какво е това/, от "щайгите" се носеше нон-стоп здрав метъл! Хич не бяхме толкова задръстени, колкото ни изкарваш. А първият велик български хеви-метъл го изсвириха "Ахат" с техния грандиозен албум "Походът" - 1989г. !Колкото до руските групи - не знам дали си чувал за Виктор Цой и "Кино". Те не са точно метъл, а по-скоро алтернатив и ню-уейв група - една от най-добрите в Света в периода 1986-1990.Турнета навсякъде, пълни стадиони - не само в СССР. Жалко, че у нас не дойдоха, Цой загина нелепо през август 1990г. Има и други руски групи и изпълнители, но това е друга тема.Предубедеността ражда ограничението!