Мадона: Нацизмът се завръща

В интервю за френското радио Europe-1 Мадона изрази недоволството и страха си от нарастващите ксенофобски настроения в Европа.

Обратно в новината

Коментари - Мадона: Нацизмът се завръща | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Тая кучка осмисля ли тоталитаризма в собствената си полицейска държава, кгато плещи за нацизъм?! А тя ционизъм знае ли какво е? А че ционизмът е най-голеният нацизъм знае ли тая ку*ва?!!

МариН Льо Пен??? Вие наистина сте много непросветени, Дирници. Хабер си нямате какво пишете!

B I ! T C H

Американският Азис пак се изходи по въпроси за международното положение.

Аз ли съм най-прозорлив, глупав ли съм, надценявам ли се, изхвурлям ли се? - не знам. Виждам обаче, режисура, във всяка злина я виждам. Толкова е прозрачно, че че се чудя защо само аз я виждам. Мераклии за власт и пари, правят всичко което преценят, само и само те да са на върха и господстват над останалите. Тук можете да вкарате село, град, община, област, региона, държава, континент, света ... Все това е след анализа. Кои са тези мераклии за господство над останалите? Някой познава ли такива люде или пък не са хора!? - пишете, ако знаете нещо.

Има масони, сциентолози, сектанти и сатанисти сред тях.

Има, има......и тези от Четвърти километър също са сред тях.....

Най-големия талант на тази Мадона е да се снима ГОЛА, да пее за СЕКС и да прави провокации. Тя е по-префинена форма на "Пуситата" в Русия и разликата е, че пее в по-голям пазар и е станала милионерка. някой помни ли тя как започна да пробива? Албум Еротика, ... подигравки с Исус... лесбийски снимки... СТРАТЕГИЯ НАСОЧЕНА КЪМ НЕЗАДОВОЛЕНИ ТИНОВЕ!

Мадона не е "пробила" с нещата които си избриол...Кариерата на Мадона започва 82-ра,албума Еротика е от 92-а...а тя вече е звезда.Същия албум (един от най-добрите) няма много продажби, защото не е комерсиален и не е насочен за широката публика.Колкото до Исус...не се е подигравала никога с него,тя е катиличка...

Тая шаврантия за нищо не става. И за секс вече не става. Требва да си много пиян, за да не се издрайфаш докато й настройваш камертона....

ами не,не го е наследила...Мадона си е извоювала сама това място и това име!и продължава да си защитава "титлата" докато Майкъл се самоуби сам още през 90те години в скандала с момченцата :) и всъщност какво общо има Майъл с темата?

Веселина, като фен на Мадона от 25 години Ви уверявам, че няма да го направи...Мадона винаги е била против каква то и да била агресия, за равни права и не прави всичко за пари!

Като толкова много и знае тъпата перхидролена глава, да иде да изнесе концерт в ИДИЛ

Защо да ходи там, нали те са сектанти сатанисти.

Уникално просто и бездарно слугинче на ционацитата.

само това ли можа да роди "умната" ти главица? тая "бездарница" е с над 30 години кариера...и винаги е на върха не случайно я наричат "The Queen of pop"...

И наричаш тая изкукуригала, разкекерена дърта чанта " Кралица .." ...?! Креслива ,досадна комплексарка - това е !

като е толкова загрижена за света, защо първо не погледне позициите на собствената си страна по въпросите на войната и разпращането на оръжия по целия свят? АМА ЗА АМЕРИКА СВЕТЪТ Е ПУБЛИКА ЗА СОБСТВЕНОТО ИМ НЕ ОСОБЕНО ИНТЕЛИГЕНТНО ШОУ - ИМПИЙЧМЪНТИ, НАРКОТИЦИ, ПОКАЗВАНЕ НА СРЕДЕН ПРЪСТ И ПРЕЗИДЕНТСКИ ВЕСЕЛЯШКО-ТЪПИ КЛИПОВЕ.

Другарко, преди да се възмущавате и да пишете с огромни букви, поинтересувайте се малко, може да разберете, че Мадона критикува и Америка :)

била си спомняла за нациска германия..?? на колко години е тая ,че да има такива спомени..?? на 100 ли??

ами ако я видиш без грим и фотошоп ... няма да питаш!

Доколкото си спомням, във видеоклипове които бяха пуснати на видео стена по време на концерт на Мадона в Израел също имаше свастика. Просто на нея и е навик да прави разни скандални изцепки всеки път като организира концерти. В Истанбул се беше разголила до кръста на сцената. Но там реакциите бяха само положителни. Нямаше недоволни. Може би трябваше да го направи на концерт в Саудитска Арабия?

Направи го в Абу Даби...два пъти!

Този медиен продукт с име-антипод на съдържанието е с твърде промит (и оскъден) мозък, за да може да осмисли обществените процеси в Европа и света.

Мадона и Марадона роднини ли са или просто съвпадение на имената?

Циците на тази баба си ги бива!!

Глобализацията и толерастията са предпоставки за нацизма.

кучко мръсна! ти кво искаш, бедните да приемат за справедлива система дето ги приравнява с животните? Могат поне да умрът в битка и да докажат техната сила. Забавата предстои. И нема да има мяу, мяу! По-добре мъртъв, отколкот с чип.

Ти прочете ли статията, или да си кажеш мнението. Мадона е против ксенофобията. Но ксенофобите не са бедните и онеправданите. А колкото до това "по-добре да умрат в битка" е девизът на една друга групировка, която плаши света.