Мадона: Не бих спряла децата си от нищо

Кралицата на попа Мадона шокира почитателите си, като призна, че разрешава на децата си да използват наркотици.

Обратно в новината

Коментари - Мадона: Не бих спряла децата си от нищо | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Много хора смятат, че като забранят нещо на децата си и са си свършили работата и ако нещо лошо стане след това, те не са виновни и са свършили каквото трябва. Като си правите деца ще ги имате поне за още 16-24 години. Ще трябва да им обяснявате, а не само да казвате "НЕ!".

За това пък изобщо не е ставало дума, че забраните не са подплатени с обяснения!

E, момичето на певицата е голямо, ако не и е даден правилният старт в живота на тези години е вече трудно: а йезуитите казват- Децата са като фиданки, ако ги подхванете от млади, може да извиете стъблото им накъдето поискате, и е точно така...а необгрижваните фиданки избуяват накъдето им хрумне..или където средата, в която са ги поведе, за това умната, и не пестете шамарите си (когато е необходимо)...пък като стане на 18 да се оправя, вие сте дали 18 годиши от вижота си на отглеждане и възпитание...баба ми казваше навремето- Кое е стока оно че си покаже само

Подкрепям такова мислене и отношение към децата , темата за забранения плод е стара точно колкото света. Като всичко крайно и това да позволяваш прекрачване на закона е осъдително. Тук не става дума за крадеца пред бесилото, чието последно желание било да отрежат езика на майка му , коята го похвалила за първата кражба , защото с парите яли , пили и се веселили. Тук , според мен разбира се иде реч , че забранения плод е най-желан. Не случайно деца чиито родители са по-либерални стават по съзнателни хора. Лицемерно е мъж на 40 години със семейство и деца да се крие от майка си че пуши - смешно е и най-вече двулично. Когато реших да се правя на келешка / не знам дали тази дума я има в женски род, но е точна / в 11 клас, сакън да не остана по-назад от другите, баща ми и майка ми разбраха и тогава пихме първото ми кафе с цигара заедно, единствено съм спирала да пуша по време на двете ми бременостти - безусловно. Благодарна съм им до живот, че ми даваха да пия в къщи , ако пожелаех и не се напивах като свиня по купоните и не ми се случваха случки като на мъртво пияните момичета по крайните стаи и че не повръщах в автобуса при връщането си от поредната бригада. Въпросът е в мярката и във възпитанието на добро и зло, на допустимо и недопустимо.

Точно така е , от родителите си знам да не смесвам алкохол, да не пия най-вече коктейли, да не пия на гладно, ако няма нещо за ядене, то поне ядки и ако може да са по-мазни и това работи вече има няма 30 години.

Звучи отвратително. Видя ли като не са ти забранили докъде си го докарала :)))

До къде ? Не става ясно ? Я ти невероятния/та блюстител на морала ни разясни, че нещо не става ясно.

"баща ми и майка ми разбраха и тогава пихме първото ми кафе с цигара заедно, единствено съм спирала да пуша по време на двете ми бременостти - безусловно. Благодарна съм им до живот, че ми даваха да пия в къщи " Няма нужда да се хвалиш, не е за хвалба, ама хич. Колко по-нормални жени от това има, но не го осъзнаваш..

Ти приказката : Прекален светец и Богу не е драг, знаеш ли я? Явно не!

Въпросът не е за Мадона, а з нашете деца. Другите не са ни интересни.

Децата от малки трябва да знаят, че има БЕЗУСЛОВНО ЗАБРАНЕНЕНИ неща, а не просто да им се дава избор, нито само да се обясняват евентуални последствия. Защото докато са млади нямат понятие от последствия и се смятат за безсмъртни. Всяко поведение си има допустими граници и забраната показва категорично отхвърляне на ненормалните неща от обществото.

Стою

Няма БЕЗУСЛОВНО ЗАБРАНЕНИ неща! Щото като ги обявят за такива са предизвикателство и са "сладки". А Мадона вече изкуфява.

Не е вярно, колега. Има безусловно забранени неща. Въпросът е как да обясним на децата защо е така. Така, че те да го приемат.

Убийството ли е сладко, защото е безусловно забранено?

Няма опитване на цигара. Има първа цигара. Няма отказал се пушач. Има временно отказал се.

Конкретно при пушачите, за да се изчисти организма са нужни 5 години. Така че ако временното отказване не трае 5 години - значи не се брои. Както дебел човек ако пази диета 7 дни не се брои, защото промяна няма.

Така е. А от секс да знаете колко години трябват за отказ. Ако са пак пет, почти съм го готов.

Май е права ! Колко ли родители не знаят,че децата им пушатобикновени и други цигарки,напиват се,да не говорим за френската любов ! Иначе нямат и 15 ... Ако не им забранява децата няма да крият толкова,че са го направили ...

Стъпка първа: Масови оргии и неприлични шоута, включително и пред децата, на млади години, наречени работа в шоу- бизнеса. Стъпка втора: След раждането на детето рязка смяна на амплоато и превръщане в майка за пример, като това включва и писането на детски песнички и мили книжки. Стъпка трета: Вече съм психолог и няма теми- табу, неясни за мен. Не знам каква съм вече- светица или блудница, но това не ми пречи да показвам гол задник на почти 60 години на всички фотографи по светски събития. Стъпка четвърта: Объркана съм, къде съм!...

Забравил си това, че закусва с новородени и си маже лицето с кръв от девици да си изглажда бръчките

Е, ефект няма, значи девиците не са били девствени!

Ха сега - думайте, викайте, врякайте, псувайте и съдете! Това го можете. А можете ли да мислите? Тук-тамм виждам мислещи. Но не е достатъчно. Съвети не давам - нито без пари, нито за пари. Всеки сам да решава! За себе си, децата си, за ... НО, винаги има едно НО. Мислете преди да говорите, като говорите и после казаното. Ако това е съвет - подиграйте ми се, амо не е - сами преценявайте какво да правите и как. Сполука! :)

всеки интелигентен човек знае, че със забрани нищо не се постига. аз също не бих забранил наркотиците на децата си, но бих им обяснил какви са последиците.

Жената си е проста и държи и децата да се учат от собствен опит, а не от чуждия.Съдба.

Тази статия някой я е превел с гъза си! Или по-скоро ДИРника си....Не че е нещо ново за този сайт, всичко е извадено от контекст, колко скандално просто :/

Няма ли някой, който да я спре да си натрапва телесните части от екрани и списания. Лейди Гага я затапи тая ляля. Дано и някоя друга да се пръкне на хоризонта.

Лейди WHO? С какво е затапила Гага? С копирането на Мадона? :D Гага е минало!

забраните, ограниченията и цензората не водят до нищо хубаво и историята го е доказала.

Децата са на 9-10-15 и 19 години! Би ли позволил твоите деца да употребяват алкохол и наркотици на тази възраст?

Да бе що ще им забраняваш да ч*кат майка си! Може пък да е за добро?! На кого?

Разбира се хора като теб веднага отиват първосигнално в някаква абсурдна крайност и дори не ми се коментира просташкия ти и гнусен пример. Искам да кажа че е хубаво да се дава информация на децата и да им се каже, че ако например пушат цигари то могат да се разболеят от рак и т.н. Но дали ще го забраниш или не в момента в който отиде на училище ще си захапе цигарката и даже може и на пук да ти го направи ако кажеш ЗАБРАНЯВАМ ТИ.

- Мамо, може ли да участвам в порно филм? - Разбира се дъще, само не прекалявай и не смесвай алкохола! На мама умницата! :D

Твоите деца дали те питат дали могат да си пуснат голо селфи във фейсбук? или да саи покажат циците на камерата за ваучер от 5 лева?

За едни ситуацията е шокиращо трагична, а за други шокиращо комична. Всеки сам си решава. Интелигентните хора обикновено схващат иронията! :)

Абе тая Мадона нещо не е добре.Чудят се такива като нея каква глупост да измислят.Това опитване на дрога ги води само до гибел и нищо друго.

Представителна извадка. По процента на хората цъкнали минуси стигаме до извода, че в дира четат между 15 и 20 % наркомани. Пак е по-добре от гейовете, които са около 30% и цъкат на воля минуси в анти-пе*eрастки мнения.

Що за глупости пишете????