Последен ден от играта с билети за Олег Газманов

Участвай в играта на Dir.bg и "Жокер медиа" и спечели двойна покана за концерта на Олег Газманов в София!

Обратно в новината

Коментари - Последен ден от играта с билети за Олег Газманов | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Газманов е невероятен певец с глас наситен с емоция. Жалко, че в момента не съм в България, иначе непременно щях да ида на концерта. А тези драскачи тук, които превръщат всичко в политика и нищо не разбират от изкуство, мога само да ги съжалявам.

господа офицери - Няма друг народ , който когато Олег запее тази песен става на крака .Поклон !

Не искам

Военно-патриотични песни в прослава на Путини и неговата милитаристично настроена олигархична мафия,наслада за ухото на перхидроленото джудже и самозабравилите се преторианци и амазонки около него!Не ,отврат!

отдавна не бяха промотирали нещо сделано в ссср явно старите кримки от дс и кгб си мечтаят, когато власта беше на 100% в техните ръце и колеха и бесеха без някой да им търси отговорност.

отговор в

Като музикант тоя е по-добър от Любе, камо ли от Кобзон! Но и той е тук като част от хибридната война на Путин срещу демократична Европа. Трябва да се сплотяват редиците на руските националисти, а тук за съжаление има и такива - напр. атакистите-поцелуйкоци!

Божеее,глупости.Ами англоезичните певци,които ни заливат?!Скоро ще идва Слаш за него какво ще измислиш?!

До десет години, като станем Задунайская губерния, ще ходим на неговите концерти безплатно. Така, че спасибо, я не спешу!

Не знам кой е писал статията,но при "съчетаване на елементите та пот...",някой трудно би отишъл на концерта.

Не,благодаря,дори да ми подарят билет.

А Волен купи ли си билет? Или е получил покана за особени заслуги в областта на културния обмен между двете държави?

Не знам кой е този, но пари да ми дадат няма да му ходя на концерта... Интересно ми е колко ли хора ще отидат?! А това си е чиста проба реклама...

страх те от новото,а ? Не знаеш кой е , но го отричаш! Споко, не е Кончита с вурста.

Ново ли? Че Газманов е на възрастта на Скалистите планини. Знаем го кой е. Така че не ни пробутвай нещо посредствено само защото е руско.

А, този как сме пропуснали да го включим в черния еврогейски списък ?

Поредния руски националист идва да "подгрява" нашенските предатели от Атака и БСП в кампанията им срещу България.

Кой е този ? Да не е нещо като Йосиф Кобзон ?!

е изпълнителя на неофициалния руски химн "Господа Офицеры" .

Не знам кой е неофициалния руски химн, но на плаката пише "Сделано в СССР", а там май бяха "товаришти" или нещо такова ;)

ние имаме един мухльовци та как да ги наречеш офицери че и господа. В последно време като видя български военне чак го глбедам с умиление и с лека подигравка. А иначе и аз неслушам подобни националистически и патриотични руски песни. Те са си тяхни да си ги слушат те. Ние имаме наши които обачи предателите като Бойко, цецо, серьогата, ванчо костов и още незнайни такива боклуци забраняват да се пущат.