Булка избяга от олтара, женихът не знаел колко прави 16+5

Индийска булка избяга от олтара, след като женихът не могъл да сметне колко прави 16+5. Според него сумата на двете числа била 17.

Обратно в новината

Коментари - Булка избяга от олтара, женихът не знаел колко прави 16+5 | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Luna0102

Човека може да не е разбрал. 16+5 може да прави 17 в случай че трябва да ги даваш, но ако трябва да ги вземаш, може да прави 35.

"булка избра да се омъжи за един от гостите на сватбата, след като женихът припадна по време на венчавката. Семейството на младоженката не знаело, че бъдещият зет е епилептик." Много хитро! Всеки индиец може да провали нарочно сватбата си, като просто се престори на припаднал :)))

по принцип да, ама там жените са кът и не е желателно да припадаш точно в този момент.

На Мошеееееее....

Какво ни занимават с индийците - нима тук е по различно!

Браво на момето-цигането .... реяило да се жени, връщане нема .... ама и по-умно от наще цигане - Асан га прай деца, първо требва да може да брой (колко ги прави), а след това требе да смята колко помощ, като пари , му требе от държаата .... М'тъй де - на цигане/чааве по илядо гроша, а не илядо и идин ..... бънак неграмотен, кат прайш чааве - ша му смяташ париите за издържане , а не да ма лъжиш, чи с иладо и един гроша майш да издържаш илядо чааветъ .... бунак ниграмотьень , ъ ... !

Едните (в Африка и Азия) не умеят да смятат, но умеят да се размножават. Другите (в Европа) умеят да смятат, но не умеят да се размножават. А евреите са добри и в смятането, и в размножаването. Е познайте на кого принадлежи 21 век.

Хайде стига с тези евреи. Това са меми от началото на миналия век.

А нашите мангали могат да смятат и то винаги в тяхна полза. За това и така успешно се мнозят.

Да ви таковам и етнически-нетолерантното -криете истината ,защото сте предателски душици и щрауси .Какво неистинско написах преди малко -егати и сайта и необразованите модератори

Той докато я ухажвал се изхвърлил и излъгал, че има втори клас незавършен, а то било първи не започнат.

Тъй де,индийци,женете си се и си останете в Индия!

Да може да дели крака

Директор към счетоводител;колко прави 2 +2. Счетоводителя; колкото каже другаря директор,3 или 5.

Друг вариант- Питат счетоводител - колко 2х2 а той веднага отговаря с въпроса: Ще даваме, или ще вземаме.

Тука ще е добре да викнем и един адвокат да помага. Ама като го питат колко е 6+6 и той ще каже "по принцип е 12, но вие колко искате да прави?"..

а наш делянчо може да смята до... 4,5 милиарда!

ББ жених на векъ! Може да смета до 16 милиарда. Знае как да ги събере от Пазарите и да ги извади от населениета на България.

По-лесно му е, след като преди него са му ги сметнали БСП.