Анджелина Джоли с изявление за Сирия

Бездействието на Съвета за сигурност на ООН относно Сирия е срамно и обезпокояващо, заяви холивудската звезда Анджелина Джоли, цитирана от ДПА.

Обратно в новината

Коментари - Анджелина Джоли с изявление за Сирия | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Целта на Америка и Запада е, ако не си с нас си против нас....те искат Сирия да бъде унищожена като Ирак, Либия и Афганистан!

Всички които бързате да обвинявате, къде видяхте Анджелина Джоли да уточнява кой е виновен за нарушаването на човешките права в Сирия и въобще кой крив и кой прав в Сирия. Дори и да има мнение по въпроса тя не е толкова проста, че да го изпраска директно, знаейки много добре че в тая история няма напълно невинни... При добро желание думите й могат да се тълкуват дори и като скрито обвинение срещу администрацията на САЩ...

Когато Сирия попитат тая какво да правят - тогава да се обажда .

ЗА щастие на част от сирийският народ "демокрацията" не можа да победи в цяла Сирия. Ужасът е за тази част от сирийският народ при когото "демокрацията" победи

как тънко и гадно , с политиката на загрижените в кавички артисти и известни , но продажни личности американците намекват че проблемът е башар ал ассад а не ислямистите на барак обама. обаче няма а мине този невинен номер на красавицата пред путин и реалната истина , вече имаме примерите на либия и ирак , които са много по-зле след като нямат своите диктатори в кавички.жалко когато една проста по тези въпроси жена , родена само за филми се меси в политиката

модераторе полудя ли коментарът ми беше 100% свързан с джоли и сирия!!!! се тая ама малко странно

Изявленията вече не вършат никаква работа.Всеки известен може да дава изявления и какво от това.Трябват действия масочени срещу причинителите на тези конфликти.

за кого работи хазарската пача?!

а ти бахуре на кой се навеждаш?

разбира се, мнението на ангелина джоли е важно за много хора които обичат кино. но дали тя знае къде се намира сирия?

Била е в района повече пъти от теб. Тя не е от звездите, които се смеят засрамено като ги питат къде се намира Унгария примерно.

Тая пача знае ли за какво всъщност става въпрос? Още една Сара Пейлин ще ттрябва да търпим - без грам мозък, но с по американски огромно самочувствие и амбиции.

Тая "пача" я знам коя е, ама ти кой беше дребен невзрачнико, тътрузещ комлексираната си душица в свят, който не е за теб? На Джоли тръгнал да държи сметката, малкото недоносче! Пфу

ти, която величаеш анджелина джоли, ясно ли ти е, че анджелина преобърна приказката "Спящата красавица", като издигна в култ и оправда злата мащеха - (Господарка на злото); излъга, че има проблеми с гърдите, защото майка й е починала от рак, и в края на краищата целта беше да си уголеми значително бюста.

...на това му викам да лееш "крокодилски сълзи". Ако тази жена беше истинска интелектуалка, която вижда далеч отвъд пропагандните клишета на Белия дом, щеше високо да каже - САЩ, престанете да финансирате и обучавате убийци и терористи! Защото на всеки разумен човек по света е ясно, че САЩ стоят зад масовите убийства и на мюсюлмани и на християни в тази изстрадала страна! Защо?? Защото САЩ наляха милиони, а вероятно и милиарди за създаване ядрото на Ислямска държава - "народните борци за човешки правдини" срещу законния Президент Асад.Всъщност американците искаха да постигнат същото като в Украйна - един "Майдан", и марионетно правителство, което да подчини една суверенна държава в орбитата на техните интереси.За разлика от Янукович обаче, Асад се показа мъж и не подви опашка. Същото САЩ направиха по-успешно с друг "диктатор" - Саддам Хюсеин. Убеден съм, че ако ИД се беше появила по времето на Хюсеин, САЩ веднага щяха да ги обявят за борци за освобождението на Ирак от злия диктатор.Колкото до самата Джоли - нейният "аршин" се видя, когато направи някакъв измислен филм за страданията на босненските ....мюсюлмани.Не че там нямаше хиляди избити християни, но карай да върви. Важното е че жената не се отклонява от правилната линия на американските Империалисти.Да не говорим, че като актриса не може да стъпи на малкия пръст на величия като Джоди Фостър, Мишел Пфайпфър, Мерил Стрийп или пък легендата Фей Данъуей.

И най-важното - беше хубава за малко докато беше млада. Вече не е млада и отдавна не е хубава. Кара на стара слава, но за сметка на това взе да си вярва, че става за политик.

ей,че злоба...

Имаш доста объркани представи за света. Определено САЩ се месят и дирижират нещата на много места в света, ама и останалите велики сили го правят вкл. Русия. Тука няма добри и лоши - всички са лоши. А Джоли може да е слаба актриса, но е умна жена. Знае, че шансовете да постигне някакъв успех не минават през директно противопоставяне с правителството на САЩ. За Босна явно не можеш да се изказваш непредубедено защото си антиислямски настроен. За кръвопролитията в Босна най-големият виновник е Милошевич. Югославия беше модерна държава, той я превърна в мизерно петно на картата, което се свежда само до Сърбия. И междувременно потопи целият район в кръв и хаос. Толкоз му беше акълът.

...явно си голям "капацитет", за да кажеш, че имам "объркани представи за света". Не, никак не съм объркан.Просто съм изразил мое мнение, а ти - твое. За Босна има една проста истина - там се избиваха взаимно и имаше убити и от християни и от мюсюлмани. А че политиците правят войните - тук си прав. Но ако Милошевич беше "злият диктатор", това не дава основания да защитаваме само едната страна, нали? А Джоли, без изобщо да е наясно какво става на Балканите, веднага реши на чия страна е правото. За Русия - тя е имперска сила и също се меси в някои региони, не отричам.Но за Сирия тя се намеси след като САЩ създадоха "опозицията./всъщност - бандитски групировки от главорези/.За Джоли - не мога да я нарека умна жена. Умният се стреми да бъде обективен, а не "дежурно" да взима позицията на своята страна!Тя се прави на благородна и милозлива пред нещастията на хората там, но не посочва КОЙ е виновния! Ако според теб, тази актриса избягва директно да се противопостави на правителството си, то по-добре да не прави смешни декларацийки и глупави, пристрастни филми за "зверствата на сърбите в Босна". И тъй като Светът е голям и има всякакви хора, научи се да цениш и чуждото мнение, а не бързо да решаваш - кой прав, кой крив.

Илюминатска подлога.

Taka mi kaza obamata