Мадона не подала оплакване след изнасилването

Мадона разкри подробности за това как е била изнасилена, когато е била едва 19-годишна.

Обратно в новината

Коментари - Мадона не подала оплакване след изнасилването | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

и аз съм изнасилвана и не подадох оплаквания, не ми се занимаваше, притеснявах се да не стигне до родителите ми....неприятно е, но се преживява.....благодарих се на бога, че кретенът не ме уби....по статистики в страната ни всяко четвърто момиче е изнасилвано....аз бях на осемнайсет тогава....

И ти ли немаше стотинки за телефон, булка?

таз същата не я ли бяха анатемосали от католическата християнска църква? Па много малоумна била бе непознат мъж я чакал и т.н.

Да взела да изпее някоя добра песен за да привлече вниманието вместо да ни занимава с простотии,не че я слушам,де! Нескопосан опит за самореклама!

Странно, че някои хора не правят разлика между доброволен безразборен секс и изнасилване. Може би трябва и на тях да им се случи, за да разберат разликата.

Ех какви времена бяха! А днес няма такива хора.

При положение, че в биографичната си книга самата Мадона разказва, че по това време от живота си е правела редовно безразборен секс предимно с цветнокожи, не знам за какво изнасилване говорите. На същата възраст Мадона вече има зад гърба си няколко аборта заради нежелана бременност вследствие безразборния секс.

Мадона няма собствена биографична книга, следователно няма как сама да разкава...Останалите могат да пишат каквото си искат :) Освен това има мноооого голяма разлика от безразборен секс по собствено желание и изнасилване....

Пак се позагуби от медиите и пак почн с темата за изнасилването ...

Съжалявам, ама едва на 19 малко не върви .... просто е била на 19 Иначе насилниците заслужават в повечето случаи смърт!

Ами като и било хубаво

май нема рейтинг вече и ....

Булка, ако закъсаш пак за стотинки за телефон, ела вкъщи да ти дам. Имам цял буркан.

Yважаема Bеселина,....никаде не съм писал или използувал думате ...изнасилване,удоволствие или сексуален акт! прочети ме внимателно и не ми вменяваи твои мисли,защото ще ги тълкувам по друг начин..:))

яснооо ... щатите са сбъркана държава с криворазбрани понятия за какво ли не ..... погледнеш някоя по закачливо или си спреш погледа за няколко секунди върху нея .... и хоп , веднага налудничави и изсмукани от пръстите обвинения за сексуално насилие

Пълен глупендер, в най-съваршен вид!!!

100% американско мекере и подлога

А на всичко отгоре и неграмотно мекере - пише се най-съвЪршен.

Той и майки-то Тайсън каза, че са го изнасили скоро :) та ви за Мадоната ли се чудете .... очаквам в най-скоро време и Опра, Обама и други слизащи от небосвода да са се оказали жертва на нежелано сексуално посегателство някъде през миналото хилядолетие...

За Опра се знае, била е изнасилвана системно от 9-годишна възраст, при това от роднини. Циганска работа! Чудо е, че се е измъкнала от блатотот и никак не е чудно, че не се е омъжила.

Да бе, тая още малко защо не каже, че онзи й е предложил хапнат сладолед вкъщи, ама като пристигнали той си събул гащите и й казал да му го оближе... Измислици - премислици...

Tогава не е казала и не се оплакала в полицията защото...Mоже би ..и е..харесало!!

copy / paste

харесало и е ..... затова не е подала оплакване

Куче с кокъл плаши ли се?

Скоро гледах филм на Луиз Хей "Излекувай живота си", и тя, като малка от пастрока, от съседа, съдилища и т.н. Явно е масово явление.

Изглежда повечето известни американки са били изнасилвани. Какво ли остава за неизвестните.

Мъдераторката, какви цинизми какво извън темата? Факт е, че стана модерно да се изкарват разни недоказуеми 'изнасилвания' от преди над 20 години. Факт е, че в момента Козби го тормозят 'дами', като една от най-нахалните е отишла на интимна вечеря у тях, за да 'говори за подкрепа при стартирането на кариерата си', а сега се оплаква, че е била изнасилена. Факт е, също така, че Мадона е комерсиална буквално до безбожие, и просто следва модата, т.е. това най-вероятно е чист пиар и нищо повече.

Много правилно си го казал!

В сексът липсва всякаква логика, понякога. Ако не си гледала "Чочарка" със София Лорен, там едно момиче - дъщеря на гл. героиня - е изнасилено групово от американски войници. Алогично е, но същото това момиче после става проститутка и дори се продава за чифт копринени чорапи... Няма логика, но има факти, пред които и боговете мълчат. Нека да не сочим с пръст и нека не гледаме на сексуалността, която при някои е по - подчертана, поради една или друга причина, като на нещо ненормално - обяснение в повечето случаи си има и рядко вината е в самия човек! Даже на мен ми се струва, че по- скоро повечето неща, част от нас и живота ни, не са особено нормални, като цяло и всички страдаме в едно или друго от отклонения :)))) Така че нека приемем, че всички сме извън нормалността малко или много и да не гледаме другите с тотално неразбиране! ;)

нека не ми прокарваш некви бози в унисон с бозавата псевдо новина

Чочарка е филм, а Мадона е вулгарна сексуално. Вулгарна до степен, до която нищо свързано със секса не и е чуждо.

Филм, та филм! Хора, това е роман на супер писателя Алберто Моралия, после става филм, ама кой ли чете книги, и какво Ви говори Моравия! Друго си е чалга кино-културата!

Войниците не са американски , а марокански! Италианците боготворяха по това време американците, защото те настина ги освободиха за разлика от нашите "освободители". Ти или не си гледал "Чочарка" или си червен путиноид и за всичко в света са виновни САЩ

ТОВА Е ФИЛМ! 100% измислена история колкото и реалистично да звучи! Ако ще се правите на авторитети поне давайте примери от реалният живот.

Малко реклама на стари години никога не пречи

Всеки може да твърди каквото си иска. Но само доказателствата говорят какво се е случило. Като чуя - един мъже, един нож, един блок, едно мазе. И почвам да се съмнявам.

Защо ли тези "спомени", дето се пръкват след 40 години са ми силно съмнителни?

й е приятно да си спомня,затова крещи,хаха,аман от к.рветини

Как може толкова просташки, долнопробни и тъпанарски изказвания на едно място?!!! ЗНАЧИ, АКО ВИЕ СИ МЕЧТАЕТЕ ДА БЪДЕТЕ ИЗНАСИЛЕНИ, А НЕ ВИ СЕ ОТВАРЯ ПАРАШУТА, ТО ТОВА НЕ ОЗНАЧАВА, ЧЕ МАДИ ЛЪЖЕ и не значи, че изнасилвания не се случват!!!!!! ЗВУЧИТЕ СЯКАШ Й ЗАВИЖДАТЕ!!! Кокво ли се чудя?! БОЛНИ МОЗЪЦИ И МИЗЕРНИ ДРЕБНИ И ЗЛОБНИ ДУШИЦИ СТЕ!!!!!!!!!!!!!!!!!

Защо ли си мисля, че коментираш само за да се "разпишеш"?

Въобще не са ми съмнителни.

и на мен - дажеи съмнения нямам, измислица и PR. в момента тече поредната лесбокампания колко лоши са мъжете, и, понеже има сериозна статистика от известно време насам, се пускат партенки за стари периоди.

Едноминутно мълчание ... За погубенатаа ...