Кристина Милева: Наоми Кембъл не е примадона

Българската манекенка тушира слуховете за агресивния и надут характер на Наоми Кембъл.

Обратно в новината

Коментари - Кристина Милева: Наоми Кембъл не е примадона | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

"Тя е нечовешки пич." Това е жаргон на 15-годишен тийнейджър от крайните квартали. Но Кристина Милева определено не не изглежда особено умна, бих казал от преките впечатления, които имам от нея.

Посмали малко, м..го! И все най-малко магистратури готвят, учат за адвокатки, бизнесдами и какво ли още не, а дали е така, кой , ко-й ще ми каже?

Няма такава злоба, като българската!!! Никой от горе коментиращите най- вероятно не познава госпожицата, но е готов да излее злобата си срещу нея! Прост народ сме и това е.

Е, айде сега - няма! Има, отиди на който и да е жълто-розов сайт, дейли мейл, например - и ще видиш, че и там положителните коментари са кът. Не е само българско качество злобата и зависта. А пък и такъв тип 'литература' четат хора, които искат да си коментират и критикуват. Хора, разберете - не е правилно да се правят някакви генерални изводи от няколко коментара само - това е толкова погрешно!

Доста е безлична тази, както и всички останали от ивет фьешънь

са при#мадоми !!

Що така, не ще да е учителка, адвокатка, продавачка, а интериорен дизайн? Не ще ли да е водеща? Те всичките натам се бутат!

Не знам каква е Наоми,но тази Кристина ми прилича на гей

грим и компютри че иначе много зле изглежда девойката хахаха явно и в главата е зле

Остава й само една магистратура да завърши...

Тая бъхла от къде е извадихте бе? Хаха! Хахаха божке колко просто момиче чак ми се догади.............

а човешки пич какво е?

Глупаво изказване ..Ако те хареса тя е нечовешки пич ,а ако не вероятно ще те ступа...това,че е имала шанс да се снима с нея не означава, че я познава..Гергана Полежанова е жена с класа и стил наскоро я гледах в едно предаване и много точно се изказа за професията и за величията в нея ,за Наоми също!Така че мила ми Кристина слез на земята..

Много е зле

... в рекламите на виваком

Не е примадона, ама е нечовешки пич! ... Какво да коментираш на това!

Не човек, а желязо!

Пука ми, че ми дреми, че не ми пука.

Още една отрепка, която се сравнява с Наоми К. и дава характеристика , била в Маями.... Стига толкова, една от многото от бранша на забърсаните....

Първо - познавате ли Кристина Милева или поне запознати ли сте с живота ѝ за да коментирате неподготвени. Второ - гледах предаването, където стана въпрос за Наоми. Никой не е тръгнал да се сравнява с нея, просто Кристина я спомена като "знаменитост от модния бранш" с която е имала възможност да общува от близо. Та така, Наоми сигурно е пич, Кристина също, само ти не си :)

Ти пък защо се сърдиш? Просто израз като на тийнейджър с акне. Не подхожда на млада дама.

може ли толкова тъпо да се изказва това момиче. Не е ли учат поне малко как да говори и да се изказва. Тя нас за какви ни мисли ? Отвратително!

Искаш да акцентираш, че си запознат/а с живота й ли, що ли? А на нас защо ни е - с какво тя е важна, интересна? Хубава муцунка, куха кратунка - да си снима рекламите и да си мълчи, това е...щото обади ли се, мозък ръси...

"Тя е нечовешки пич" - колко е грозно от устата на жена!

Какво ли щеше да прави горката Наоми без защитата на Кристина Милева?

"Нечовешки пич".... Enough!

Много красиво и симпатично момиче е Кристина. Успех!

Хубаво тяло, да, но красиво лице-категорично не, с този грозен нос.

Доктор Енчев, ти ли си ? ХА

Да, красива е, но по-добре да не говори, че като си отвори устата излизат неразбираеми словосъчетания като "нечовешки пич".

Секс за Кристина.