Коментари - Катето Евро позира с бременната си снаха | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ее, то имам чувството, че тая е бременна вече 24 месеца

Тююю, язък ... По би ме изкефило заглавие "Катето Евро позира бременна със снаха си" :-)))

да се живи и здрави ,голями сладурани са.

тя тая снаха нещо на евроромка мяза ама карай да върви. тя и световно известната актриса си е наполовина албанска ромка тъй че..кръвната линия е запазена

не може да бъде - вниманието да е към снахата , а не към великата актриса ! Да се роди живо и здраво - горе - долу до абитуриентския му бал ще се пише и чете за бабата , която има внуче ! Пак си намери повод за да се говори и пише за нея ! В началото на сезона на "Преди обед " се откри с поне 1 час хвалби за МАМА -представям си сега какво ще бъде ! Горката снаха ! Така е в републиката - едни и същи , едни и същи - казвам това по повод предаването на Диков от вчера - поне 100 пъти до сега е разказвано за сватбите и разводите на Силвия Кацарова и супер бездарната и грозна , ама чак плашеща с озъбената си усмивка , физиономия и наглост дъщеря ! Помогни ни Господи да оцелеем след такива вълнения !

Силвия Кацарова изпя едни от най-хубавите песни ! Дъщеря й е едно слънчево, възпитамо момиче. Не си прав да злобееш срещу тях. А ДикоФФ търси пълнеж на предаването си.

Ох, да се ражда, живо и здраво да е, ама вече ми поникноха навсякъде това семейство ! САМО ТАНЯ Е БРЕМЕННА !

поздравления за бъдещата мама!и да е здрава и щастлива с бебо!колкото до Катето..ми идва малко в повече...как се вре навсякъде...нека си движи нейните неща и живот...и да остави младото семейство.На бас..че след някой месец..ще се скарат...

Е това са хубави новини, ще бъде готина баба, забавна, веселячка, аз я харесвам.

На бабата бих и обърнал хастара наопаки, но снаата нещо не ме кефи....малко бидонеста у главата!

Ти на нея или тя на тебе.....

..!?!? Какво значение има, важното е и на двамата да ни е кеф!

"Катето Евро позира......" Не знам коя катето Евро, но От както Долара поскъпна към Еврото хич не ми е до катето......

Прекалили са с рисуването по снимката. Бабата изглежда по-млада от бъдещата майка. А иначе, без лъжи по снимките, и стискам палци! Нали не се честити предварително.

Много готин човек е Таня! Познавам я лично - супер печена е... Момичето си беше изградило име преди да се познава със Сашо. Там където работи - я познават хората. Радвам се на готини хора и пожелавам успех!:))

...Така е, подкрепям! Там където работи си е изградила име и я познаваме много хора....много е добра в професията си и се раздава на работното си място.....много хора сме минали през нея и е невероятна във всяко едно отношение....

Уууу, доста се е поояла снахичката. Чак бицепсите и пораснали.

Много хубаво момиче, как се е излъгало?

Айде честито,ама кога ще видим и Катето бременна??

дя-до

Дай й на Катето да позира. Няма значение с кого.

Защо сте толкова злобни и гадни, бе, хора?! Аз пожелавам леко раждане на бъдещата майка и много здраве и късмет на всички около нея! Естествено е, че ще се фука и гордее Катето Евро с децата си и дай, Боже, и с много внуци и правнуци!!! Тя ми е любимка и стискам палци!!!

единственото, което ви остава е да сеете омраза и да пишете негативи. дреме му на някого какво изпитвате. Дреме им и на тях. Живеят си живота, реализират се и им е добре, а на вас ви остава само утехата да пишете по разни форуми колко са грозни или колко не ви засяга :) но в действителност отвътре се пръскате от злоба, защото не се преуспели или просто , защото няма какво да правите по цял ден :) всички да сме живи и здрави и по-малко да гледаме в паницата на другите.

е, потруди се един приятел на некадърника....

не ме кефи когато съм трол ама и тя е актриса и синът и е водещ ... живи и здрави да са

Хайде! Вече и снахата ще е звезда....

И бебчето.

Е ГОЛЯМ ПРАЗ.....