Хасан и Ибрахим ще свирят в ”Карнеги хол”

Пианистите от Шумен Хасан и Ибрахим Игнатови ще свирят на сцената на легендарната "Карнеги хол" в Ню Йорк.

Обратно в новината

Коментари - Хасан и Ибрахим ще свирят в ”Карнеги хол” | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Може и на Марс да свирят,но големият победител е Николай Маринов от Пловдив-името му е над всички пианисти,Гасан и Масан са сред над 30те класирани на първо място..На тези конкурси всички получават награди, и срамота дъртия мангал Денис се е писал като учител барабар с Маринела...Дира напишете нещо и за другото момче.

Точно така - поздравления за Николай Маринов от Пловдив link предварителна реклама им прави таткото на близнаците

На тези конкурси се дават много награди и общо взето родителите си плащат за това,не е като на българските измислени конкурси,където колеги оценяват възпитаниците на колеги и всичко се знае предварително.Но според бащата едва ли не от над 600 деца първи били неговите,което си е пълна глупост,още повече за нещо субективно,каквото е изпълнението на пиано,събрано в 7-8 мин.Изявления като "най-добри пианисти в цял свят"от баща им и затова видите ли държавата да налива пари в тях,граничат с болен мозък и лудост,още повече,че ползват безплатен учител и семейната им духовна мизерия...

Конкурсът е за няколко специалности - струнни и клавир, вокал, както и за романтични произведения, концерт и за таланти Общо може и да е имало 600 кандидати, още повече, че участието става само с изпратен запис на изпълнението Както някой е коментирал, таткото е прибързал с изявленията, а медиите това и чакат. Пък и пари трябват за билети, визи - отрано провежда кампания

Всъщност имената на братя Игнатови не ги видях, но на спечелилите 3-то място има 13-годишно българче - Кристиян Тодоров. Голямо браво и на него!

Няма ги,просто това е лъжа,че са класирани,казана от баща им и тиражирана от медиите.Преди това в Карнеги хол,свириха деца от Русе,но мълчание от медиите...Почва се ново искане за пари от турчетата.

Може още да не са публикувани всички резултати от конкурса - той е в няколко направления и доколкото разбрах, много малко от пратилите видео са вън от класацията Всичко по медиите е въз основа на казаното от баща им И не само за децата от Русе, които свирят в два-три концерта в Карнеги хол като класирани в този конкурс ня ма информация в медиите. Поне не наполовина колкото за близнаците И за пианистите от Пловдив, които свириха през декември също

Бащата малко е избързал с новината и подробностите Списъкът с наградените в категорията Music Talent Competition Spring 2015 ще бъде публикуван на 1 април Тогава ще разберем кой на кое място е класиран Има и някакви стипендии за индивидуално класиране - може би за това става дума Общо взето се класират много деца - миналата година около 80 Тогава Тереза от Русе беше носителка на втора награда в група от около 30 деца Рециталът и фотосесията са на цена от 300-350 долара

КЪДЕ СА ХАСАН И ИБРАХИМ ???????? link

А НЕЩО ДА СПОМЕНЕТЕ ЗА Kristian Todorov, piano 13 Gorna Malina, Bulgaria Student of Binka Georgieva ????? ИЛИ ГОВОРИМ САМО ЗА ЛАНСИРАНИ ОТ МУЗИКАЛНИЯ ГЕНИЙ ТРИФОНОВ . ХАСАН И ИБРАХИМ ДАЖЕ ГИ НЯМА ...........

link Пълен списък с класираните,никъде няма хасан ,Ибрахим и баща им.

истина е,не са в списъка.не са класирани

бРАВО !!! ЕДИН РЕАЛИСТ С ОТВОРЕНИ ОЧИ !!!

Това изобщо не е вярно,може да са участвали със записи,но не са сред победителите,може да се види на сайта на Америкън протеже.Единственото дете от България е на 3 място и това е Кристиян Тодоров от Горна Малина.Бащата на близнаците е луд.

Този български талант е учасрвал и се е класирал за 2013г.

Кристиян се е класирал за 2015,но нещо никой не пише за него,както и за други деца преди него....Близнаците ги няма никъде и вече ми е смешно.

Алооооооооооо тези които плюят-имената Ви да не би да са по-хубави?Защо си кръщавате децата с чужди имена,нали са грозни? И Вие не знаете какво искате ама само бля,бля.На баба Неделя е Никол.Неделя е сто пъти по-хубаво.

Деца,не обръщайте внимание на простолюдието,те просто не знаят какво правят на тази земя.А Вие да сте ми живи и здрави и много успех в тозо живот.Докажете им какво можете.

На първо място - удоволствие от ТАЛАНТА ( без значение от етноса)! Децата са ПРЕКРАСНИ и наслада за душата, слуха и очите! На второ място: радост, че са родени и възпитавани в България ( и то в днешно време, когато ценностите са подменени)! Късмет!

Първо да научат БЪЛГАРСКИ!!! Сега са повод за гордост само на Турция!

децата си говорят български език. Много са притеснителни и като много дечица имат заекване. Особено едното дете. Но това се преодолява, с повече работа със специалист логопед. не е толкова голям проблем. Пък и те не са певици, както си казаха, те са пианисти. Бъдете живи и здрави деца и само напред !

дир-ът уточни ли все пак - ще свирят ли наистина или бай Денис им прави реклама?

браво,най-сетне една хубава новина,браво на децата,дано се намерят богати хора да помогнат финансово,защото тук само се краде и няма пари за култура.А колкото за писаниците тук Джон Атанасов не е с американско име,но какво даде на света

Браво.Хората не трябва да се делят по етноси.Това е запазена марка на местан.А на децата успех!

БРАВО!!! БРАВО!!! БРАВО!!!

Като им стигнете нивото,тогава се изказвайте.Точно Вие простите драскачи,ще направите беля,ама ако пострадате Вие много ще се радвам,ама обикновено става обратното.БРАВО на децата-бъдете живи и здрави.Сега ще се и обидите за комплимента нали?

до някоя друга година вечно мрънкащия им баща ще ги е направил турци и по паспорт. гаранция.

НЯМАМЕ ЛИ БЪЛГАРСКИ ДЕЦА ТАЛАНТИ ТА ТЕЗИ ТУРЧЕЛЯ ДА НИ ПРЕДСТАВЯТ ..ЕДВА ЛИ НЯКОИ ЩЕ СВЪРЖЕ БЪЛГАРИЯ С ТЕЗИ РЕЗНЯШКИ ИМЕНА...ТА ТЕ НЕ МОГАТ ДОРИ ДА ГОВОРЯТ БЪЛГАРСИК .. И С ТЕЗИ ТЕРОРИСТИЧНИ АКТОВЕ ГОЛЯМА АТЕСТАЦИЯ ЗА БЪЛГАРИЯ НЯМА ЩО ...

Името не прави човека човек!

Но е израз на националната му принадлежност

Прав си Oi. Но в в случая на NOA (Nagging Oafis Aardvark) в превод - "Заядлив дебелашки мравояд" името показва кой си!

МАШАЛЛЛА

Не че нещо,ама последното нещо с което някой американец ще свърже Хасан и Ибрахим е ...България.Примерно аз да прочета за играчите на Борусия Дортмунд Илкай Гьондоган и Нури Шахин и да ги броя за германци.

А Месут Йозиил?Кой фен на футбола не го е приемал като германец?Глупава демонстрация на "патриотизъм".

Месут Йозил е турчин роден в Германия и с немски паспорт,нито пее немския химн,нито е казал някъде че е германец,а не турчин.Жером Боатенг е немски национал,а брат му Кевин Принс Боатенг си рита за Гана,нищо че е роден в Германия.Аз пък не съм чул Хасан и Ибрахим да са казали някъде,че не са турци,а българи,те и българския го говорят като китайци.

и тук ли прописахте бе Лескари, я марш в спортния форум да си джавкате преди да е фалирал обора.

БРАВО!!!! БРАВО!!!! Държавата трябва да подпомага тези талантливи деца. Дано се намерят дарители за да заминат децата и да покорят Карнеги Хол. Още веднъж - ГОООЛЯМО БРАВО!!!

Браво,талантливи дечица! Бъдете здрави!Успехи!

Защо децата са кръстени така?!

Те за българчета ли се смятат?

Само за статистиката. Има цигани с български имена. Тези роми чисти българи ли стават като имат български имена? Та , да си дойдем на думата . Името не прави човека ,а тези деца са по-достойни за тази страна - пълна с най-различни отрепки и боклуци.

Те са бъдещето на България.

Господин Денис Игнатов, защо сте си кръстили децата Хасанчо и Ибрахимчо, не са ли българчета?!

А, теб кой те кръсти Въпрос къмгордия баща?!

ама това хасан и ибрахим.....пречи да ви кажа.

Браво на Хасан и Ибрахим! Дано имената, етноса, религията им да не е пречка в развитието им.

Гениални дечица ! Господ да им даде здраве и успехи дълги години !

Браво, момчета, да сте живи, здрави и успешни! Поздравления и за родителите!

БРАВО ,МОМЧЕТА ,УСПЕХ НА БЪЛГАРИЯ !ОБИЧАМЕ ВИ !

Е това сега са две хубави Български имена! Ашколсун!

Направо са си и немски. Ех тая глобализация.

Общинската фондация Русе-град на свободния дух изпраща 10-годишната русенка Тереза Тодорова в САЩ, за да получи наградата си за даровити деца музиканти. Тя е получила награда от Международния конкурс Американ протеже, съобщиха от община Русе. На 21 март младата пианистка и певица ще вземе участие в Гала концерт на победителите в прочутата зала Карнеги хол в Ню Йорк.

Голямо БРАВО ! Американско протеже много гадно звучи на български. Хубаво е, че имаме таланти, но само с тях държава не става.

да не ви разочаровам много , но само едно име има и то е на едно момче от горна малина , а проверих целия списък . тъй че не знам какво са спечелили , ако целта е само да се пише - малко посмалете хвалбите , който не е пратил видео , той не е поканен в карнеги ..

Очаквах такова развитие на тези гениални деца. Геният им е забележителен ,като на Моцарт. Започнаха вече да покоряват световните сцени.Пожелавам им успехи като на Васко Василев че и по-големи! И веднага ще ги подкрепя чрез фондацията на Бербатов. Мили Ибрахим и Хасан, работете и докажете на целия свят дълбочината на българските таланти!

И какво точно ще правят в Carnegie Hall ???

дезата са талантливи ,красиви и залко це има такива хора да плуват по тях.те абсолутно нисто лошо на никож не са направили.зелая им от сарзе много успехи и радости *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Аз реших нищо да не пиша , защото ще ме изтрият .

И аз ... Абе,разбрахме се.

Ми не пишете!Невероятни са тези деца!Ще купя пиано на внучката ми!

Браво на децата.

Браво, Хасан и Ибрахим, искрени поздравления и благодарности за това, че ни радвате толкова много с упоритостта и таланта си!

днес казах и се сбадна -скоро тези деца ще напуснат страната ни ,пална с егоисти и криворазбрана национална гордост!!!успех...(транслирано)

Поздравления, талантливи и трудолюбиви деца и УСПЕХ!

Браво момчета!Гордея се с вас!Желая ви още много успехи.

Браво ! Браво !Браво ! Не се случва толкова често човек да се чувства истински ГОРД ! Браво дечица !!!

Jeni

Браво!