Риана зае стила на Одри Хепбърн

Поп певицата, която винаги изненадва с провокативен стайлинг, този път се появи в стила на Одри Хепбърн от 60-те.

Обратно в новината

Коментари - Риана зае стила на Одри Хепбърн | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

От къде ви хрумна да сравнявате несравнимото. Одри Хепбърн е цялото великолепие на женска красота, финес и стил. Риана ...... ама, моля ви!

Черната НанЪ не може и да си мечтае да вземе стила на Одри. Невероятни жени като Одри Хепбърн се раждат веднъж на хиляди години, а такива помакини се раждат всеки ден из махалите.

Подкрепям напълно долните коментари. Всичко е до менажиране на даден продукт, в случая Риана от Барбадос-Одри с ръце на стар тракторист.....горкото момиченце.

Риана няма нищо общо с величествения образ на Одри Хепбърн! Съвършено невъзможно е дори да се доближи до нейния стил, класа и излъчване.

Подкрепям горепосоченото мнение с две ръце!

А аз много повече харесвам сестра й - Катрин, ама много, много повече и не разбирам от жени явно!

Ама недейте моля ви се , че Одри Хепбърн в гроба се обръща при сравнение с това недоразумение Риана.К`ъв стил, к`ви пет лева.Сравнение с една от модните икони и муза на Живанши.Айде моля ви се!

Защо тази толкова красива жена напоследък все се облича точно както не трябва?

просто не е красива. да, има определено мръсничък, заиграващ се поглед и 'фасон' - и толкова.

Боже колко е смешна и.........грозна!!!

хубав виц!

Риана си е най-готина в собствения си съвременен стил, не и трябва да подражава на тоя или оня отпреди 100 години

Риана има такъв "стил", какъвто и наложат господарите й от развлекателната индустрия.

що занимават света с тая проста мангалка

Абе каква Одри Хепбърн ако я види ще се обърне в гроба.Не може да става никакво сравнение с тази велика актриса и красива жена

А, и аз написах същото! Какво съвпадение и то без да съм чела коментарите.Ако бях видяла вашия коментар само щях да сложа +1.Нищо!Важното е да се коментира! :)

Видяхте ли и роклята?!!!И н това му казват-СТИЛ !

И аз това си мислех кат я видях. Много далече от стил.

lu4ka

С тея татуировки, крачетата изкривени навън, роклята като чувалче - точно като Одри Хепбърн.

Одри Хепбърн да не е била известен месар в някоя касапница?

Като гледам снимките - стилът й е по-скоро на стар тираджия. Не знам младите момичета какво им харесват на тези татуировки, но особено грозно стоят на официални рокли... Потресаващо!

Стилът на Одри Хепбърн не е само в облеклото или в прическата. Стилът е поведението й, изящността й, имиджа й и едва накрая - начина на обличане и носене на косата. Стилът на Одри Хепбърн е финес. Докато Риана има стил на недодялана кака, която се е облякла като Одри. Трябва преди да се захванете с писане, дори и на тази страница в ДИР-а, да имате елементарни познания за това, за което пишете.

Иииииибаси.На тая така наречения "стайлинг" екип би следвало да бъде уволнен на мига.Втората снимка е особено потресаваща като визия и стил :)

Минала е покрай Одри Хепбърн, ама нищо не е закачила.

Всяка от илюминати-ентъртейнмънт звездите в даден момент се превъплъщава в образа на някоя от предшественичките си. Риана не пресъздаде ли наскоро образа на Мерилин Монро?

сЛочайност? НьйЕ!