Анджелина Джоли отстрани и яйчниците си

Анджелина Джоли обяви, че се е подложила на превантивно отстраняване на яйчниците и фалопиевите тръби, за да не се разболее от рак, предаде АФП.

Обратно в новината

Коментари - Анджелина Джоли отстрани и яйчниците си | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Пълна глупост. Това че е красива, не е прави по-умна. А ние простосмъртните да викаме браво. Всичко е въпрос на психика, явно има проблем жената и не е отишла на правилния лекар.

човек ако почне да си реже всички органи, от заболявания на които са умрели негови предци, трябва всичко важно да си отреже, аз имам роднини умрели от сърце, от мозък, от черен дроб, кво сега, всичко ли да си отрежа за всеки случай

Хайде сега да почва да кастри Брад Пит!

ДА СИ МАХНЕ И ГЛАВАТА ХИ ХИ ХИ

една моя близка се разболя от рак, и е 4-та степен, доста информация прочетох. на анжелина може да и се случи друг рак, които не е очаквала, и да бъде смъртносен, струва ми се че се е престарала в случая. гаранции няма.

Браво на нея. Ама нека не забравяме и Кристина Апългейт (Кели Бънди). Разумен ход.

лекар съм и всеки колега знае, че има наследствено заболяване при ракът, както и при много други заблявания. осибено при ракът на гърдата. познавам многа семеиства, където маика и дъщери се разболяват и умират. няма ли право да се опита да предoтврати заболяването. относно гласноста - правилна постъпка. нещо знае ли се от повече от един човек - знаят всички. а ние работим с екип от много хора.

Лекар си, колкото аз съм космонавт. При такова неграмотно писане не може да си лекар. Тук всеки се представя за какъв ли не, но не подозирате колко много ви издава писането - и граматика, и начин на изразяване, и построението на изреченията дори!

Я не се прави на шушумига! Нали заедно бяхме на МКС-то!

Ахмако, човека е лекар, а не филолог. Много си прост!

Тази наистина е превъртяла хипохондричка!

Следващата и стъпка, ще е отстраняване на главата....кукавица!

Голяма откачалка. Рак може да се развие където най-малко очаква и то по тая логика цялата ли трябва да се реже?! Вместо просто да прави навреме профилактични прегледи.

Изкуфелщина

Кому е необходима тази новина и защо е нужно да се сподели със целия свят? Аз ли нещо не разбирам,но как може едно толкова лично нещо да се тръби на всеослушание? Не го проумявам ....

E,..и..??!! Cега 200 години ли ще живее?? Tози свят превъртя! Eдни си режат гърдите,..други ги пълнят със силикон?! Hе знам, ако някои доктор и каже, че е предлазположена за рак на мозъка,....и главата си ли ще отреже??!! Hапълно, откачена работа!!

До кога ще ни занимава тая със себе си??Кой го вълнува какво си маха и какво си слага???Това че на 39 години била в менопауза говори само за едно МНОГО объркано човешко тяло с което явно отдавна си прави експерименти,,Децата и нямало да кажат ''мама умря от рак'' като вземе и умре и това е голямо успокоение за близките,,Питам се ако се появи рак на мозъка как ще го отстрани:)))

тази явно е по-откачена от колкото изглежда. А за такива като нея дето много се стахуват от даден вид рак винаги има друг или пък още по-иронично-след толкова превенции умира от сърдечно-съдови или катастрофа. Трябва да си много кух, за да правиш това, което това създание прави със себе си.

най-добре да вземе да си делне и главата, че от нея са й всичките проблеми.

улава излезе. Ракът се провокира от условията и начина на живот, ако са й различни от тези на родата, а те определено са, рискът е доста по-малък, ама ... то и да си много учен не е полезно.

Има видове рак, които са наследствени.

Пожелавам на тези, които пишат простотии никога да не се разболяват от наследствен рак, но ако това вземе, че се случи да не вземат да ни търсят за изследвания на гени за наследственост. Нека тогава си спомнят какви простотии са писали; това ще им е наказанието боже....

Вече е нещо като киборгче. Но и Брад Пит трябва да си махне нещо - ей така, от солидарност.

Гнида отблъскваща!!! Не се присмивай, защото ще ти дойде на главата!? Ако не на твоята точно-на главата на детето ти или внучето ти!!! :(((((( Внимавай преди да си отвориш плювалния отвор на лицето си!

Гнида отблъскваща и жалка! Не се присмивай, защото ще ти дойде на главата!? Ако не на твоята точно-на главата на детето ти или внучето ти!!! :(((((( Внимавай преди да си отвориш плювалния отвор ! :((((((

"През 40-те години на 20-ти век лоботомията станала широко практикувана из САЩ. Само през 1949 година били извършени 9000 операции. Показанията в началото били тежки психози, непотдаващи се на каквото и да е лечение, като постепенно започнали да се разширяват. На лоботомия били подлагани престъпници, затворници, проблемни деца... Много психиатри приемали тази процедура като най-ефективния инструмент в арсенала им от лечебни методи. През 1949 година Егош Мониц получил нобелова награда за своето откритие. След като през 1954 година бил пуснат на пазара Chlorpromazine, броят на извършваните лоботомии спаднал рязко, като с годините се превърнали в неудобна за психиатрите тема за разговор. Факт е, че лоботомията е варварство. Факт е, че жертвите й са хиляди. Факт е, че епохата е приела тази операция като необходимо зло. Но е факт, че нобеловата награда, връчена на Мониз е единствената, присъдена на метод за лечение на психични заболявания. А изводите за това защо не невролептиците, а именно лоботомията е била удостоена с тази чест ви оставям да си направите сами."

д-р Чолаков прочете коментарите. д-р Чолаков е Потресен д-р Чолаков е толкова Потресен, че не успява да сортира многобройните причини за Потреса и да ги изрази с думи д-р Чолаков изпитва намаление на вярата в българите със 6.3% ...

Къв доктор си...че не разбрах

На неразбиращи...

Когато става въпрос за Анджелина Джоли няма спокойствие. Едни я мразят, други обичат. На ми е безразлична, но не си мислете, че такава операция се прави с лека ръка или че някой доктор може да я излъже с всичките милиони и адвокати които може да си позволи.

Не сме дорасли за да разберем мотивите на Джоли. Махнала ги е и сигурно не от хубаво или защото е луда. Ако докторите искаха да я цедят с пари, щяха да я подхванат всякакви психиатри, психолози и кукундели. В България няма такива практики, но на Запад това е бъдещето в медицината, всичко се хваща на предраково състояние. Има 80% вероятност и това вече е резон да се направи нещо.

Как мислиш, а дали е предала тези гени на децата си?

Жената е претеглила всички за и против, преди да се подложи на манипулацията. Накрая е надделяло, че предпочита да е просто човек (жив), отколкото жена (млада). В живота на всяка от нас идва такъв момент на смяна на ценности - при едни по-рано, при други по-късно...

Четейки във форумите, все едно по каква тема, човек започва да потръпва от злобата и ненавистта, които тресат мнозинството българи... Ако от злоба се добиваше енергия, патентът за Перпетуум мобиле щеше да е български без всякаква конкуренция. Как се понасяте злостните драскачи, как си прегръщате децата, как се преструвате на добри и прилични хора, един Бог знае?!! То бива паплач, бива долнопробност, но чак пък толкова...

Може би си прав. Но да наричаш долна паплач хората не те ли поставя част от тях? И се оказва че си същото от което се отвращаваш. Бъди благороден!

Редно е Брад да отговори подобоващо отрязвайки си топките...и без туй за кво са му вече...

Не искам да съм Пророк и не й го пожелавам, но просто предчувствам, че един ден точно от тази болест ще си "иде" от този свят...тотално е изтрещяла..не знам това не е нормално

Не пророкувай така лесно и безгрижно, че току виж, че си я последвал :(

Чакам тази ненормалница да си отстрани и двете мозъчни клетки също така!!!

При теб със сигурност нищо не е останало, така, че проблем нямаш:))

горцата тя бедната тя това да не е нова идеа за мангизи

СИГУРНА БЪЛГАРИЯ Е РАЗТРЕВОЖЕНА ЧЕ ТАЯ СИ ОТСТРАНИЛА ЕДИ КОЕ СИ АБЕ ХОРА ЗНАЕТЕ ЛИ ЧЕ НИКОЙ НЕ ГО ИНТЕРЕСУВА ТОВА -ПИШИТЕ САМО ЗА ТАЗИ ЖЕНА АЗ ПОЗНАВАМ МНОГО БЪЛГАРКИ КОИТО СА МАХНАЛИ ВСИЧКО ЗАЩОТО СА БОЛНИ

Ако можеше да разбираш това което четеш щеше да е друго - нали за това пишат и уведомяват и информират и разясняват хората на тъпи кратуни , че за да няма болни или поне за да намалеят случаите на подобен род рак какво може да се направи превантивно. И ако имаме два грама мозък и възможност всяка една да си направи съответните тестове и изследвания и тя да предотврати това.

Това че си ги е махнала по никакъв начин не я предпазва от рак. Разберете го!

Това добре а дебелото черво?ами панкреаса?а колко още потенциални огнища на рак?ами цялата да се отстрани!

Специално за дебелото черво има профилактично изследване , което в западните страни се прави като профилактика, и ако има нещо , го махат в начален стадии , прави се под упойка за 20 мин. , после ставаш и отиваш на работа. Такъв е случаят с мъжа ми на 39 г. при рутинен профилактичен преглед на кръв, изпражнения и урина се установява нередности и направи тази манипулация и му отстраниха полип, след като излезе лекаря от залата ми каза - имаш невероянет късмет , ако бяхте дошли след 6 месеца - щеше да ревеш. Така че , според мен естествено най-важна е профилактиката и информираността - ето не му махнаха дебелото черво и слава на Бога и Доктора е жив и здрав.

Щатско здравеопазване. Отрежи си главата да не те хване хрема.

Не говори без да знаеш от първа ръка - Щатите са на светлинни години от всички други страни в лечението на много заболявания!

Сега остана да си острани и главата за да не хване тумор на мозъка.

Са ако си зашие и п...ата-цена нема да има-Съвременна жена мечта...

Тая откАчи.. махна си циците, сега и топките.. ще трябва да лапа хормонални хапчета до края на живота си.

Жива да я ожалиш!

аз и предлагам да си отстрани и главата

При премахване на яйчниците се предлага винаги замръзяване на яйцеклетки. Така, че все още може да има деца чрез сурготна майка.

Е, нали матката не си е махнала. Може и тя да си ги износи децата.

Що не си зашие и в...ата ???

Това не е никаква новина,виж,ако си резне главата,тогава може да имаме новина.

Джихади Джон, ти ли си бре,... твойта вяра!

Не знам! Знам само, че с обявяването на поредната си минипулация, така прави обръщение към жените, но това може да е нож с две остриета. Търси се превенцията, но като че ли има едно "рекламиране"на подобни интервенции. Когато те са необходими, хората се подлагат на тях без особен шум, но защо тя го предизвиква? Явно може да го направи и без да се разбере. Предполагам, че иска да е за пример, предполагам получава съвети от сорта: "кажи на хората какво си направила, така ще вдъхнеш смелост у много жени".. да, смелост, да хората могат да кажат - брей, брей... но лекарите могат да тръгнат да режат и без крайната необходимост от това. И без това съществуват медици, за които е по-лесно да отрежат, отколкото да излекуват. Знам ли. Много бих се замислила дали да обявявам такова нещо. Това в крайна сметка са лични работи.

Jeni

Че то се мре и от обикновена настинка! Луда работа!

Само да не почне да си присажда разни мъжки атрибути, че тогава язък за Брат Пит. Много жени ще риват.

язак за момчето тази лудата как моя д аго излаже женифарка беше кадеееее по

Уж най-красивите, ама и най-дефектните ...

Трол до трол, мила моя майно льо, хейтър до хейтър...

Джон Войт още преди години каза,че дъщеря му има сериозни психични проблеми и се нуждае от помощ.Тогава обаче тя беше на върха на славата си все още и повечето не му обърнахме внимание.

Така е баце.. ма все пак той я е направил. Да беше внимавал да го вкара по-право та да не беше станала такава крива..

Кръстен си на майка си,виждам?

Блазе му на доФтора, поне няколко милиона е направил от анжито.

Джолито като опитен шахматист мисли 4-5 хода напред. Направила го е защото така значително увеличава шансовете си да живее подълго. И защо не, при толкова пари и достъп до най големите светила в тази област, само глупак ще остави всичко на случайността. Умна, с огромна воля жена.

Неграмотник, тръгнал да оценява другите...

А знаеш ли какво е ирония на съдбата? Утре може да се подхлъзне в банята и да се убие.