Ефектът от действията на Анджелина

Най-уважаваната жена в света Анджелина Джоли шокира с решението си да премахне и яйчниците си като превенция срещу рака, както преди това направи с гърдите си.

Обратно в новината

Коментари - Ефектът от действията на Анджелина | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ще разбере, че е направила големи глупости, но няма как да си възвърне органите. Генът не е концентрирана топка, която се събира на едно място, че да го изрежеш и край, повече го няма. Нали и взимат кръвна проба, а не генетичен материал от гърдите и/или матката. Толкова ли не може да се сети, че щом върви по кръвта, значи е навсякъде. С тия операции, само си вкара стрес на организма, който е по-вероятно да провокира други болести, отколкото евентуално да се разболее от рак, на органите, които е отстранила или е тръгнала да отстранява. Много пари, малко мозък.

Махането на яйчниците е, за за се спре производството на естроген, той е хормонът който отключва няколко вида рака, вкл на на млените жлези в тази възраст и нагоре....

Не е необходимо да се премахва здрав орган при хормонален дисбаланс. Именно прогестеронът неутрализира излишъка от естроген. ако е имало такъв.Истина е, че небалансираният естроген е токсичен, но изкуствено предизвиканата менопауза не е лечението за това. Ракова клетка може да дреме десетки години, но може да бъде провокирана по много начини да започне да се възпроизвежда.

Благодарение на същата процедура - махане на яйчници, заедно с тумора от гърдата (т.е. по онова време - цялата гърда) имам майка, иначе вероятно щях да съм я загубила преди 27 години! Дори да не съм го описала 100% коректно горе, мога да заявя, че е спасило моята майка, да сте живи и здрави!

francie

Това е доста опростено схващане за рака. Това е комплексно заболяване, което се провокира от множество фактори, част от които неизвестни. Имате ли представа, че само определен процент, различен при всяка жена, от раковите клетки в туморната формация имат естрогенови рецептори.Друга част имат други белтъчни рецептори, които го правят податлив или не към определено лечение. Ракът е много сложно заболяване и затова е труден за лечение и свързването му само с излишък на естроген е несериозно.

за мошениците, грозна спекулация със страховете на хората. Ракът се причинява от ракови вируси при ниска имунна защита, а фамилността означава заразяване при общуване или още по време на бременността. Генетиците са два вида - откровени мошеници и задълбочени изследователи.

Здравейте, Мишел! Такива изследвания в България има. Това се нарича РCR тест. Те се наричат още ДНК тестове. Тава са широка гама изследвания на дълбоко молекулярно ниво. Влезте в Гугъл и напишете " PCR тест" и ще разберете за какво иде реч и ще разберете какви изследвания си е правила А. Джоли. Естествено, че и вие можете да си направите такива тестове. Друг е, може би, въпросът доколко чувствителни са тези съоръжения, с които работят нашите лаборатории. Визирам напредването на все по-съвършени и детайлно чувствителни съоръжения, осигуряващи и по-бърз анализ на подаденото искане за изследване от лекуващия ни доктор. Но и тези тук вършат работа.

с много пари и на нейното ниво ракът е лечим. Силно се съмнявам да си е направила тези операции. Просто участва в тази рекламна кампания, защото е свръхамбициозна и най-вероятно иска да стане политик. Исус Христос "изпи горчивата чаша", ние защо забравяме примера и все търсим начин да избегнем съдбата си, вместо да научим урока, който Бог ни преподава...

по- голяма глупост от тази здраве му кажи!!! еми да вземе да се гръмне та да не умре от рак! освен това всички онколози са мошеници и глупаци!

Темата с Анджи вече стана банална . По-добре пишете нещо за родните ,,мърши,, ще е по-интересно ,защото те нищо не си режат а даже си слагат още

на тази остана ли е нещо женско !От красива женасе превърна в кастрат !Ами да си махне белия дроб .черния дроб ,дебелото черво......

Значи за теб жена без естествен бюст и без яйчници (или функциониращи такива), не е жена. Знаяи по същата логика мъж, на който не му става не е мъж. Много голяма тъпотия си написал/написала.

е точно така

доста глупаво, рак се лакува с честоти, изобретението е на д-р Райф от 1974 година....

А къде има такива апарати в България, защо се мълчи за тях. Защо ни обсипват само с реклами, а не покажат на хората най- щадящото за тях и техния организъм. Нима всичко около парите и рекламата ли се върти? Та какво е човешкия живот в днешно време, колко струва....

Всеки решава как да постъпи и какво да направи за себе си, но е факт че много често съвременната апаратура дава грешни резултати. Така много жени минават под ножа от без да са били болни, а и тежката химиотерапия после. С много жени се ползват и печалба от здравна пътека. Тук виждам как и двама онколози са си направили и реклама. Не би било уместно да им се споменава даже и имената

pompai

Някой не може да приеме науката и го разбирам ,той не е прогресивен.Сега може да се разбере дали имаш склоност към генетично заболяване-толкова ли е трудно? Преди 1000 години не са знаели ,че човек ще живее в космоса.

На науката може да се има доверие, но на някои учени- не.Още не се е родил този, който знае всичко в дадена област и как точно ще се развие даден процес. В този случай и в много други става дума не за категорично твърдение, а за вероятност. Никой не може да каже от коя страна на вероятността ще се случи нещо. В медицината също стават чудеса и никой не може да обясни защо е така- не ни е дадено.

"Чудесата не се случват в противоречие с природата, а в противоречие с това, което ние знаем за природата." -Св.Августин Повечето лекари не си признават, че има неща, които все още незнаят, а се смятат за богове и с лекота оперират с човешкото тяло, като по този начин влияят върху целия по нататъшен живот на човека. Това го казвам в подкрепа на Вашия коментар.

Остава да премахне и очите си, за да не вижда как може да хване рак. И накрая да премахне мозъка си, за да не разбира как може да хване рак. Малко я е бил баща й навремето.

Лекари, които "лекуват" дадена болест с кастрация или ампутация, са признали поражението си пред тази болест и не са лекари. Но това не им пречи да са самодоволни, както виждаме.

pompai

Медицината тогава е била на това ниво.Едно време високото кръвно са го ликували като режат вена и източват някакво количество от кръвта и така пада налягането в системата.

Не мога да се съглася с теб. Хирургичната намеса може да спаси и е спасила не един живот, но да се премахват здрави органи като превантивна мярка е безумие.Вероятността на човек зъбите да се развалят и изпаднат е 99%. Някой вади ли си здрави зъби като превенция ...

Много умно сравнение! Като ти се развали зъб най-най-лошото, което може да стане е инфекция, по-вероятно просто да те боли за кратко. Ако развиеш рак, и то тези видове, от които тя се пази, най-вероятно ще умреш. И независимо дали умреш или не - лечението ти ще е дълго, мъчително и изключително тежко за теб и близките ти.

ВСЕКИ 40 ДНИ ЧОВЕШКИТЕ КЛЕТКИ В ТЯЛОТО СЕ СМЕНЯТ С НОВИ КОПИЯ .... ... И КОГАТО ПРИНТЕРА СЕ РАЗВАЛИ ИЛИ ИЗНОСИ СТАВА РАК .... ... ЗАТОВА МОЖЕ БИ В ХРИСТИЯНСТВОТО ПОСТА (ДИЕТАТА) Е 40 ДНИ - ЗАТОВА СПОРЕД МЕН ПЪРВИЯ РЕЗУЛТАТ ОТ ДИЕТА МОЖЕ ДА СЕ ОЧАКВА СЛЕД 40 ДНИ - КОГАТО НОВИТЕ ТИ КЛЕТКИ ВЕЧЕ СА НАУЧЕНИ НА НОВ РЕЖИМ :)

И тук си се изходил по голяма нужда.

Тук си се объркал доста. Явно не ти е ясен смисъла на постите. Това не е периодична хранителна диета за прочистване на стомашно-чревния тракт. Смисъла е друг...

А може би смисълът на постите преследва и двете цели - духовно и физическо пречистване.

Абсолютна кукувица е тази... Не е наред с главата. Откакто взе да върши тези простотии, дори един филм с нея не мога да изгледам...

ТВА Е ОПИСАНО ОЩЕ В СНЕЖАНКА .... КОГАТО ВЕЩИЦАТА БАБА МАДОНА ГЛЕДА В ОГЛЕДАЛОТО И ПИТА : "ОГЛЕДАЛЦЕ , ОГЛЕДАЛЦЕ Я КАЖИ ..." ... АНДЖЛЕИНКАТА Е БОЛНА ОТ СЪЩОТО ПСИХОЗА :))

Четете Библията и ще разберете, че на човек и косъм от главата няма да падне без волята на Бог! В крайна сметка всеки човек е смъртен и никой не знае кога,как и при какви обстоятелства ще умре. Важното е да се радваме на живота и да се отнасяме с другите така, както искаме те да се отнасят с нас! Всичко друго е от лукавия и да не забравяме, че при всяка операция има и риск.

какво? когато ракът и чукне тогава ли. имам приятялка - лекар и почина от рак. едната и дъщеря също - също лекар, вече а няма, втората и дъщеря също лекар - имаше рак на гърдата - оперира я, яичниците също. сега оперира и втората си гърда посъвет на лекари. тя също е лекар. още е жива. много важно какво ще каят хората гледаите себе си. ако не го огласи - по-лошо. всичко се знае. българи тъпанари - все много знаем, затова ни ...отвсякъде.

да си извадиш органите не е лечение. не знам дали с рак, но сега ще ѝ се наложи да се бори със друг сериозен броблем - остър хормонален дисбаланс, рязък спад на женски полови хормони, преждевренна менопауза и цял куп последшащи сериозни физиологични състояние. ако реши да започне американската хормонална терапия и почнат да я блъскат с хормони ще умре бързо от някакъв друг вид рак на орган и тъкан, която не си е извадила. В америка всички умират от рак и автоимунни заболявания, това е!

Най-после да прочета едно разумно мнение. Подкрепям напълно.

А "ф" да се чете като "в".

francie

Браво! Разсъждавате правилно, но за съжаление така мислят само тези, които са минали през този ад. Здравите (особено българи) винаги мислят,че на тях няма да се случи, омаловажават и подценяват всяка форма на профилактика, пък била тя толкова драстична в случаите на доказана наследственост. Желая Ви здраве и никога повече да не се сблъсквате с тази коварна болест.

И какво ли следва? 1. Махат яйчниците. Сърханяват ги за трансплантиране. 2. Почва да се произвежда тестостерон за страх. Бради, мустаци, гласец. 3. Брад-чо от солидарност си деинсталира простатата и достойнството, барабар с тестисите. Почват да му се появяват първични женски полови белези (обезкосмяване, гърдички и гласец). 3. Инсталират яйчниците на брад-чо и съответно чурката и кастанетите на анджи-то. 4. Започват опити за създаване на поколение от нов тип.

Имам роднина с рак на яйчниците в напреднала фаза. Ще споделя какво забелязахме и какво изпатихме напоследък, обикаляйки по доктори. 1. Слаба температура и отслабване с 6-7 кг. в продължение на 3-4 месеца, туморните маркери са в норма. 2. Период на затишие, в който всичко изглежда нормално. 3. Проблеми със стомаха, диария и повръщане, отслабване с още няколко килограма. Ракът вече е ІІ - ІІІ фаза, разпрострял се е и в околните органи. 4. Операцията вероятно е безполезна - разсейките не могат да бъдат отстранени, организмът е подложен на ненужен стрес. По-добре да се почне директно химиотерапия, не бива да се губи нито ден. 5. Следете кръвната картина! Ракът предизвиква анемия, левкопения, което пречи да се направи химиотерапията. Сега битката е да я довършим. 6. В България раковоболните се препращат от болница на болница, без никой лекар да следи какво всъщтност става с човека. Сами си изработват стратегията. Кръвопреливане - само ако имате пари или много роднини да дарят кръв, но лекарите броят тази кръв за хвърлена на вятъра. Химиотерапията, операцията - всичко е на конвейер, добавки, лекарства - никой нищо не казва, не предупреждава. Ако четеш, ако се сетиш да попиташ - добре, ако не - заминаваш. Половината жени умират, не стигат до края на лечението.

В интернет има хиляди алтернативни методи на лечение, безброй излекувани от всякакви видиве рак във всички фази. Има сериозни алтернативни методи на 60-70 години, за които повечето хора не са чували. Медицината уж води битка с това заболяване от 100 години, а то набира по-голяма мощ. Това е бизнес за милиарди, индустрията не би го излекувала просто така. Здравето ни не е отговорност и задължение на медицината, а на самите нас.

Изводът е, че Ганьо Балкански и Ганьовица смятат за малоумие всяка предвидливост и превенция, и се гордеят особено много с разбиранията си, заседнали във времената на Хаджи Генчо и българи от старо време. Плачат с крокодилски сълзи на чужд гръб и си мислят, че Харманли и Чепърлянци са центърът на вселената. Хахав народец в хахава държавица.

Изводът е - спри да гледаш "На кафе"

EМИ ГЛЕДАЙ КУЛТОВОЯ БГ СПЕКТАКЪЛ КРИВОРАЗБРАНАТА ЦИВИЛИЗАЦИЯ ДА РАЗБЕРЕШ /АМА НАДАЛИ МОЖЕШ/ КАК И КЪДЕ СИ ЗАОРАЛ С ЗАБЛУЖДЕНИЕТО ЧЕ СИ МОДЕРЕН!!!!!!!!!!!!!

Тази жена е за обстоен психиатричен преглед.

Доколкото знам Анджелина няма и никога не е имала рак, а тези операции са превантивни мерки - много ми е чудно защо здрава жена се чуди как да се осакати сама без наистина да е болна!!! И защо трябва жените да й подражават - това за мен е безумие!!! Мисля, че Анджелина има спешна нужда от психиатър, а не от такива операции защото в скоро време ще заприлича напълно на зомби или мумия!!!

А пък аз чух, че имала начален стадий на рак на яйчниците. Така че никога не се знае.

Радва ме фактът , че мнозинството от пишещите са наясно с факта , че пак ни се пробутват малоумия. Прозорецът на оверон в действие :)

Груба тафтология ! Моля , " фактът" да не се чете . Извинете ме : )

си особено голям доктор специалист по малоумие. И най-вероятно повечето ти пациенти с това заболяване също са писали тук . Всичко е казано ясно и като го прочетете 1001 пъти и пак не го разберете няма лошо: ще го наизустите и може би децата, ако не те - внуците, а може би правнуците ще ви го обяснят.

тези ДАМИ и ГОСПОДА с минусите ако доживеят ще се консултират с правнуците. Нищо лично.

тази е за психятрята, да си беше отрязала и главата превантивно против мигрена

Ами няма да е зле да си плащате здравна застраховка. Аман от български тарикати в САЩ дето от много "ум" да не се застраховат, плащат в пъти повече когато им се наложи да прибегнат до здравни услуги.

работя в mayo клиник в САЩ. ако те диагностират с рак тука, работодателят те уволнява и никаква застраховка няма да ти помогне. Лечението е миним 100 000$ , които пациента си вади от джоба (ако ги има), за някои от т.нар по-съвременните терапии на рак 100 000$ може да ти струва леюението всеки месец. Лично се запознах със една бивша медицинска сестра, работила 28 години за mayo клиник, с добрите застрахови като служител на кликата. диагностират я с рак и само за няколко месеца я уволняват. Лечшништо успява да си плати като си продава кущата!

"Най- уважаваната жена.." Защо решихте така??? За мен тя никога не е била нещо важно. Ако вие я уважавате - това си е ваше решение, но не ни я навирайте за най- уважавана

Голямата част от коментарите засягат темата по неправилен начин. Кой от Вас знае истината?????? Другото, което ме дразни е, че я наричате луда и т.н, защо никой не спомена, колко деца има и ги гледа, като свои????? Това не е ли достойно за уважение, аз и свалям шапка. Относно операциите, не е тръгнала да ви кара Вас, това си е нейното тяло и тя си е преценила ползите и последствията, Вие говорите само така.

francie

Погледни по-горе и виж какво е написано. Нямам информация за САЩ, но информацията за българските цени е проверена.

Коментарите ти звучат все едно нямаш търпение да се подложиш на нейните операции.

francie

А ти как мислиш, може би за забавление и разнообразие, без причина, търся и намирам информация по този въпросa?! Искрено ти пожелавам само отстрани да даваш мнение ,и то некомпетентно, по този повод.

не съм онколог и трудно мога да кажа дали Джоли е взела правилното решение. Мага само да отбележа, че т.нар. туморни маркери, какъвто е СА-125 са много несигурни - може да са в нормални стойности при вече развит рак, както и обратното - да са повишени при липса на рак.

Тоест, мъжете с риск от рак на тестисите да си клънцат топките ли ? Ами с риск от тумор на мозъка ...

Ама, чакай! Мъжете не са застраховани от рак на гърдата. По-рядко се среща, отколкото при жените, но го има и напоследък зачестява. Точно затова да се говори в нейния случай за превенция е неуместно, по всяка вероятност жената е онкологична. Има и доста нездрав вид.

МИЛИ ХОРА УСЕЩАТА ЛИ КАК ПОЛЕКИЧКА СЕ ОПИТВАТ ДА НИ ПРОБУТВАТ ВЕЧЕ ОТКРОВЕН ГЕНОЦИД!!!!!!!!!!ДА СИ ИМАТ РАБОТА ЛЕКАРИТЕ САМО ДА СИ КЪЛЦАТ И ДА СИ ИЗСЛЕДВАТ ........МА ИМАЛО 0.00001 % ВЕРОЯТНОСТ....... МИ ТО И ТУХЛА НА ГЛАВАТ ИМА ВЕРОЧТНОСТ ДА ПАДНЕ.......... НЕ ХОДИ ПО УЛИЦИТЕ

francie

С това мислене и до сега да сме в тъмното и мракобесно Средновековие !

Ако мислиш че си някъде другаде.......позамисли се...........

Щото с пластичната хирургия не се изгавриха с лицата ви, нали?

Виждам че много "умни" "хора", и то най-вече "мъже" са се изказали "компетентно" по темата, пардон просто са се изхрачили. Кои сте вие скапани прошляци че осъждате това какво тази жена прави със собственото си тяло?

Извинявай умна жено, но когато един човек, бил той и известна личност (каквото и да значи това), "споделя" (да не кажа натрапва) животът и проблемите си на човечеството, то та е длъжна да изтърпи коментарите по неин адрес. А иначе не всички коментират трябва или не трябва да си прави тази звезда операции, а трябва ли да ни се насаждат решенията на една объркана и дори отчаяна жена.

Анджи, може би, би се отчаяла от простотията ти и на подобните на тебе, ако знаеше, разбира се, за съществуването ви. Но тъй като живее, за нейно щастие, далече от родната ни клоачка, няма поводи за отчаяние!!! А ти, недраги, като се прибереш довечера при размъкнатата си съпруга и като й видиш фейса, сипи си една ракийца и се утеши (ако можеш), че всъщност нямаш повод да си отчаян, защото яйчниците й са си на мястото, ц*ците, макар и неугледни - също, демек тъй нареченият ти живот е просто супер!

си заслепена, защитаваш "умната" анджи, която в младите си години беше психопатка (справка родния и баща), после си ряза ръцете и смесва кръвта в знак на вечна любов с бившия си мъж, отряза си гърдите, а после ги увеличи няколко пъти с импланти, в един от последните си филми (господарка на злото) представи ЗЛАТА мащеха като положителен герой, филмът и за Босна е много спорен - ти би ли се влюбила в насилника си?

Добре,направила го. Но средностатистическата жена дали може да си позволи такива подробни изследвания? Или дали изобщо в България се правят? Отговорът май и на двата въпроса е не и затова малко ме дразни това ръкоплясване на постъпката и.

Интересувах се преди няколко години. Цената на генетияното изследване за двата дефенти гена е 4000 евро и не се покрива от никоя застраховка.

наясно ли сте, колко жени умират годишно от рак на гърдата, и колко мъже - от рак на простатата? Тези, като Андежлина, са още по-малко...

OMG!

Що за решение на проблема? Хипократова клетва? Здрава жена се накълцва на парчета, за да не се разболее. И що за медицина е основана на статистически данни? Това много прилича на пропаганда. Някой е бутнал пари в някоя компания и сега иска да и вдигне акциите като предизвика истерия в бранша.

така е. частната клиника, в която се е оперирала е прибрала минимум 1 милион $ от нея за двете интервенции и последващите пластични реконструкции. това е бизнес в САЩ, в който ще те оберат, ако си болен, а ако не си болен (като в слуая с тази жена) ще те изкарат болен и пак ще те оберат. Как иначе по друг начин ще се издържат и финансират безбожно скъпите частни клиники в САЩ?

francie

Двете интервенции едва ли са и стрували и 5000 евро. Но важното е да се пишат глупости, а не да се прозре какъв е смисълът на всичко това.

Сега да си махне и главата.

Благодаря, Мия! /прекрасно име/. Осведомих само приятелките си за да ги накарам да обръщат внимание на здравето си и редовно да правят профилактични прегледи. Всъщност, именно редовните профилактични прегледи ме спасиха от по-тежко лечение и развой на болестта. Дами, преглеждайте се, намерете време за себе си! Ракът може да се държи под контрол и да се води напълно пълноценен живот ако е "хванат" в ранен стадий!

Ето така постъпват достойните жени!!!Хубави дни,Сия!

е сега вече направо ще е безсмъртна, от друго няма от какво вече да умре.

Тая в скоро време може да реши да си зашие и пката да видиме тогава Брад Пит какво ще каже.

Осакатила се е жената. Раждането и смъртта не са случайни, няма смисъл от осакатяване.

И какво казваш, по-добре умряла с яйчници, отколкото жива без яйчници!?! Нищо чудно, че българите сме в челните класации на всякакви черни статистики - ракът може би понякога прощава, но простотията никога!!

Най-свещената простота е да осведомяваш цял свят за съвсем лични,интимни решения!!!Тя без камерите ще умре по-бързо,дори,ако няма рак.

Докараха и същата хипохондрия като на Майкъл Джексън.. Жалко , и двамата са ми любимци!

и да не ги е махала, средностатистически щяха да й вършат работа още 5 години

То като цяло човешкият живот може да предизвика рак... така че... Не я познавам Кака Анджи та не мога да коментирам личните й избори но това което прави ми се струва доста екстремно. Жената няма рак. Айде да го напишем пак... няма рак и все пак решава да прави такива неща. Ще речеш че това ще й удължи живота със 250-300 години. А утре може може автобус да я блъсне и т'ва ще е краят. Абе лични избори, лични проблеми. Тъщата ми има рак (за разлика от Андж) и е решила да не си прави операция. Казва чувствам се щаслива, радвам се на децата си и внуците си, видяла съм каквото исках да видя, повече не ми трябва.

Няма но има случаи в семейството и действа преванитвно. Смята се, че рака е наследствено заболяване, въпреки, че има доста случаи които подсказват, че е базиран на случайни фактори и стреса, храната, наследствеността и начина на живот са по скоро катализатори.