Стефан и Светлана: Харесахме се от пръв поглед

И втората двойка, която се запозна пред олтара в предаването "Женени от пръв поглед", е доволна от решението си.

Обратно в новината

Коментари - Стефан и Светлана: Харесахме се от пръв поглед | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Към Пипи - кои двама мъже ти харесват, като мъжете са трима? А за тази двойка и по-специално към Светлана - можеше поне на този ден да си скрие циците - страшно е гадно - булка с такова грозно деколте. Малко е нагличка таз перничанка.

Според мен това е най-сполучливата двойка от експеримента.Много са позитивни и приятни.Сърдечно им желая много щастие!!!

Да, това е най симпатичната двойка от предаването, пожелавам им дълъг семеен живот, много деца и много късмет.

МАЛИЙ СТРАХ

всички дребни и мръсно увредени душички тук, които не намериха една добра дума, както и да помислят позитивно. Толкова злъч, а можете поне да не бълвате мръсотия. Увредено (ментално) младо поколение сте, уважаеми. Слаби и неможещи да проумеят, че ако това е истина тия млади хора заслужават адмирации за това, че са поискали нещо толкова просто толкова силно. Че са поели риска и на хулите и неодобрението. А, са поискали нешо толкова просто - да не бъдат сами, да имат семейство и деца, да изживеят живота си пълноценно. И всъщност мръсни душички: запитайте сами себе си, ама честно какво вие искате да бъде - истина или не ! И дали свъщност не завиждате за нещо, което и вие сами искате, но нямате силата да направите ! Не знам дали знаете какво е срам: Да се изчервиш пред самия себе си !!:(((

Колко си прост! Как тъпо се опитваш да натопиш в мръсотията и абсурда на идеите си , схващанията си и възгледите си и останалите хора, за да може да кажеш за тия смешници - Те са повече от вас, а вие искате да сте като тях! Жалки опити на глупак, който не може да мисли логично, не разбира какво чете , но ще оплюе всички порядъчни хора, които се женят и обичат бвз да им плащат.

Не нужно да се спори. Всеки има свои тълкувания на света около себе си и не мисля,че някой има право да налага мнението си на друг.

СТЕФАН Е НАЙ ГОТИН ОТ ТРИМАТА. ИМА СТРАХОТНА УСМИВКА. ЖАЛКО, ЧЕ МУ СЕ ПАДНА ПЕРНИЧАНКАТА /МНОГО ГОВОРИ И ГЛЕДА ЛОШО/, НО КАТО ГЛЕДАМ ДРУГИТЕ ДВЕ, ТАЯ Е МАЛКОТО ЗЛО.

RedHat

Всичко това е постановка.Престанете да заблуждавате хората, смешни сте.Това най-вероятно са актьори които си действат по сценарии, а дори да не са такива, са просто истински реални двойки, които уж се виждат за пръв път, пък и се "взимат" на всичко отгоре. Само си спомнете предаването "Хванати в изневяра"- накрая се оказа че всичко е "фейк". Но вие телевизиите, сте готови на всичко за рейтиниг.Лъжата и подмяната за вас са абсолютно нормални нещо.

Не се изисква много интелект, за да разбереш кое предаване е нагласено и кое не. Когато такъв липсва, то се започва с конспирации и измами. Стотинка да са ти поискали да ги гледаш?

Предаването доказва единствено това, че реалити форматите прекалено много ни промиха мозъците. Само за да те гледат по телевизията си готов на всичко, дори да се ожениш за напълно непознат човек, И да е нагласено и да не е- това е безумно, напълно безумно. Но черешката на тортата беше ония кум, който за да довърши безумието подари нива в Банкя на хора които сега се запознават и едва ли ще останат заедно, ама виж нивата трябва да скрепи положението , защото няма какво друго. Смях :)

И аз не харесвам риалитата, смятам, че те промиват мозъците и очаквах този формат да е нещо пошло- от рода на Биг брадър. Но когато случайно се натъкнах на него и от любопитство се загледах, историите ме завладяха защото хората ми изглеждаха искрени. Изобщо имаше нещо, което човешки затрогваше душата и аз им повярвах на тези млади хора и ги харесах! И вярвам, че щастието може да се намери и по този начин, когато човек е достатъчно честен и смел! И вярвам, че ще са щастливи!

Дано предаванията помогнат... Лятото по навик ходя да плувам в морето към 6 часа преди работа и нямате на представа колко красиви млади момичета се прибират сами от дискотека...мислил съм си защо е така...дали пичовете нямат пари или интерес....същевременно в гъбената махала мангустите се множат като хлебарки....има някаква грешка в комуникацията....дано специалистите помогнат...по мое време нямаше експерти по чифтосването и сами се справяхме...

Варна,морето.... Варненки са красиви жени..но сега мъжете се заглеждат повече по момчета!

"гларусе",момичетата(жените) излизат сами(по женски),за да не знаем ние(гаджетата и съпрузите им) за мръсотииките, които те умишлено отиват да правят "сами"!...преди всички излизахме в пакет - и ни беше супер,а сега(и за вбъдеще за жалост) двата пола ще се отдалечават все повече един от друг и ще се събират само за "едното бързо" в нощните заведения и клубове!...точно затова никога не искам да се женя-въпреки че много обичам жените и живота е безсмислен без тях,не искам да живея с такива пачаври под един покрив вкъщи!

А за децата каква схема предлагаш... Според мен когато се намери баланс в отношенията не толкова голяма беда...а има и свестни жени...то е малко като огледалото

Пак промиване на мозъците на пияните , смачкани от живота и скапани от работа , отровени от мръсните евтини храни из хипермаркетите български скотове.

Има и скъпи храни бе чичко, оня ден си купих луканка от дивеч - 50 лева килото. И не е казано, че трябва да работиш като вол за малко пари, даже може изобщо да не работиш и пак да си вадиш много добри пари. Ама съм останал с впечатлението, че тоно вашето поколение иска задължително да си има някаква кенефска работа и задължително да бачка - как викахте вие: "Залудо работи, залудо не стой" :))) Ха-ха-ха

Няма нищо нагласено!Ако сте го гледали,ще разберете Тези вънения,трепети,това очакване и най-добрите артисти не могат да го изиграят,камо ли тези хора.Да са щастливи!

По принцип харевам жените, но тази ... бррр! Много лошо гледа, много лошо гледа ... Горкото нахилено момче, мисля, че назависимо дали става дума или не за нагласена история, на този човек му предстои да бъде превъзпитаван и превъзпитаван и превъзпитаван ... докато се превъзпита. :-D

Да, но ако се вгледаш или вслушаш в момъка, ще разбереш, че такова нещо като превъзпитаване за него е НЕВЪЗМОЖНО! Впрочем то не е необходимо! Достатъчно е да му се внуши, че романът се развива така както той би искал!

А може и да не е така. Може тъща му да го обикне като син. Той е сираче. Може новите му роднини да са добри хора и да ен го превъзпитават. Дано да са щастливи.Ако всички искрено им пожелаем да са щастливи, ние сме много хора и ще стане

а може и оная ,дето гледа лошо да го хване с маика си на калъп..

"Двамата признават, че са се почувствали така, сякаш се познават от години и се радват, че именно тях са събрали като двойка." - Tака че може и да са се познавали предварително...

Пари...мирише на пари тази работа. Разбира се, че всичко в крайна сметка ще излезе, че е нагласено.

Пълни позьори.Поредната нагласена простотия.

Аз на това предаване не вярвам!

На днешно време наистина е тъжно че младите хора ходят след телефоните си...Динамиката на живота ли,ежедневието ли...нещо ги кара да се въздържат от веъзки о дълги от 1 вечер!Може пък това действително някакъв начин на запознанство...поне не е като в интернет...висок строен..с къси крака...

и най-хубавото е, че това което по принцип се случва ПРЕДИ, сега става ПОСЛЕ! Това е гаранция за по-дълъг и по-стабилен брак!

Момата е добра за къмшотове.

До коментиращите - изводите ще се правят след 6-7 години, още е рано за каквито и да било заключения.

6, 7 години мислиш, че още ще са заедно !!!

Мисля, че ще са, но само ако тя реши така. Виж този целеустемен поглед - прилича ли ти на жена, която би пуснала някого да си иде просто ей така?

Щом не е турски сериал-ДОБРО е предаването

Най-мразя нагласените неща, а тук сме царе на тях - нагласени мачове, нагласени изпити, нагласени интервюта, нагласени предавания. Четох коментарите, но никой не успя да ме убеди, че не е нагласено. Нека, ако някой наистина има доказателства, а не само приказки да докаже. Фейсбук профили, сервиза на момчето, йога клуба на момичето - нещо просто и реално. Иначе става като Съдби на кръстопът - отначало обявиха, че случките са истински, а се играят от актьори, а сега все едно снимат на живо, даже в един епизод екипа спаси живота на дете... Ами вие ако сте толкова тъпи, аз не съм и ми е обидно като ме правят на маймуна.

Мога да ти кажа, поне за първата двойка познавам момчето и си е типичния характер който показва и не мисля че има нещо нагласено

Напълно съм съгласна . Преди време гледахме и едно риалити уж-"Хванати в изневяра". И какво се оказа - спукан балон . Хората не са чак толкова загубени.

Преди време имаше пак такова подобно реалити "Фермер търси жена" и от него нищо не се получи, никой не си намери половинката, май и тука така ще стане, ще си поживеят малко на чужди разноски и после "чао" и кой от къде е.

Това новина или платена информация е?

ТОЗИ ПРИЛИЧА НА ДЖЕЙСЪН БРАТ ЛЮИС А ТЯ НА ГОЛЯМАТА ДЪЩЕРЯ НА БАБА ЯГА

Ти па си много убав.

Ами ти може да си малката дъщеря.

Видях една друга "булка" - едра и дебела ато някой Голиат

А ти защо си мислиш че си много хубав, и само външността ли те вълнува. тогава си стой мирно и не коментирай глупости,

аз пък мисля, че не си подхождат много - той не само , че слуша чалга, ами и ги познава всички и им ходи на изявите, а тя не харесва тази музика. Сега той трябва да спре да ходи с аверите, заради нея и ще стане много весело или тя да го придружава, което ме съмнява, изглежда, че не може да прави компромиси.....освен това тези кучета - или трябва да ги заобича или ..............и тук несъвпад нейните родители не дойдоха, неговата голяма рода - там .....и тук нещо.............ама желая им късмет

Трябва, трябва... А трябва ли? С това "трябва" сами си слагате ограниченията...

Ами трябва , да.Трябва да напаснат както характери , така и свободното си време - нормално е младоженците да са заедно след работния ден . Изобщо брака е един низ от компромиси , допустими , разбира се . Иначе брака отива по дяволите.

Всичко е една игра, хора! Парички!

Дори и да е така прятно е за гледане.Кръв, убийства и стрелби нямаше. От много години май само такива филми ни предлагат от екрана та нещо виждането на много хора е изкривено за хубаво и лошо. Така приемам всички които плюят та се забравят.Да сте живи и здрави всички и добри и лоши. Има кой да наказва, аз само споделям.

Много свежи. Допадат ми като поведение. Успех!

Ами тя изглежда по-дърта от него.

тя наистина е по-дърта от него - на 29 години е, той на 28.

Към тези които са ми сложили минуси - защо бе хора? Интересно ми е защо? Това, че момичето е една година по-голямо е факт, който ни беше представен на зрителите. Аз само съм запознала Пепи с него.

Ами какъв ти е проблема на тебе, ти си вземи по-млада.

Ама аз съм жена!

Ами ти може да си малката дъщеря.

Таз година булка, догодина люлка! Хаирлия да е! Горчиво! Не е лошо предаването.

Да се изходя и аз по темата... Гледах предаването, защото ми беше скучно. Харесах го, защото видях смислени хора. Дори и да са актьори, както предполагат някои от коментиралите преди мен, предпочитам да гледам това, отколкото странстването на Манго и Манговица по Европа, което веднъж мярнах по някоя от другите телевизии преди време и се почувствах отвратена, унизена и докарана до предела на духовната нищета ... Пожелавам здраве на тези млади хора, да надживеят стреса от вниманието към особите им и да се отдадат на пълноценни връзки помежду си в името на любовта. Без излишен патос твърдя, че сме на този хал именно заради липсата на любов, уважение и елементарна доброта помежду си. А и предпочитам да гледам предавания за трепетите на интелигентни млади хора вместо за копторите, в които един етнос полага всички усилия да се навре и да ме изкара и мен виновна за това. Бъдете здрави!

Много точно казано. Наздраве!

Тая "прелива ' от интелигентност - продавачка на дрехи, коятп през цялото време се мръщеше като скумрия

Ами аз съм от Перник. Тая мацка не съм я виждала нито чувала, а ми е набор. Стана ми странно и поразпитах насам - натам и... нищо. Може просто да не съм случила, ама Перник все пак не е София, та затова ми е странно...

Ако и да си от Перник, да знаеш - жените нямат "набор", това важи за мъжете, че напоследък не важи и за тях...Казва се "връстник", "връстничка", ясно?

набор Набор-група от хора,родени през една и съща година,като се взима предвид последните две цифри от годината и се показва с нея на кратко през коя година сме родени.

Нещо говореше, че родителите и не искали да дойдат

Ами и аз съм от Перник. Магазинчето на момичето е на уличката за химическото чистене, срещу кафе Фаги. Там е от 2-3 години. Много е готина и мила. Желая и успех!

Най-малкото имената не са истински всички започват с еднакви букви Атанас и Антония; Георги и Гергана; Стефан и Светлана

точно на Атанас името му си е така лично го познавам

Аз не съм от Перник, но съм пернишки зет.От София съм, но познавам хора от Перник, които познават момичето.Съвсем реално си е девойчето.Няма нищо нагласено, но договорите, които подписват са много тежки.Аз не бих се наел!

Като ви гледах как ви иде да побегнете ми е ясно колко сте се харесали.Взелисте кинти и сега ще траете.

Всъщност не им плащат.Странно, но договора е брутално гаден, нищо не им плащат, а и имат ограничение на броя гости, които могат да поканят.Неискам да конкретизирам, но между 15-20 човека.

Хареса ми формата. В него нямаше политика, нямаше простотии. Избраните двойки са много хубави и като визия и като излъчване. За мен беше удоволствие времето пред екрана. Дано наистина и да са случили и да останат завинаги. Като се има предвид в днешно време многото самотни млади /а и не дотам вече млади/ хора защо не и така да се случи. Успех на двойките.

Пълно е с простотии, ама карай....нека се радва народа .

Това е единственото шоу,което изгледах от начало до край,за разлика от другите простотии.Дано са щастливи,но тия кучета да не провалят брака-7 Дого-аржентинци в двора-не бих се осмелила.Дано тя е по-храбра.Доцент Бостанджиев доста е наедрял, преди беше по-симпатичен

Колко си щастлив/а, че си толкова прост/а

Аз съм винаги щастлива защото съм положително настроена, ако мога да направя нещо хубаво го правя, ако не не правя нищо. В случая не съм споделила че съм щастлива. Просто ми беше приятно да гледам предаването. Какво лошо в това.

У пернишко на таквия им викаме вукодавина.

Вие у Пернишко си стойте там и не разнасяйте помия навсякъде , че трудно се издържа от такива отрицателни създания.

У нашенско, заради такива простаци като тебе се носи лоша слава на града. Не само у пернишко а на всякъде на такива като теб им викат простак!!!

Дива селянка от пернишко има много скандалджийско излъчване. Тежко и горко му на Стефан ако не и бие бързо шута.

Тъпа селянка, ама успяло и реализирало се момиче, а вие злобни дърти моми и ергени само може да си седите пред телевизорите и да злобеете на човешкото щастие

Стефан пък живее в Казичене...да не е по гражданин?!

ТОЗ НЕ СЛУЧИ

В първата брачна нощ ще се лее семенна течност с литри :) Не съм сигурен обаче дали след година-две тези ще бъдат заедно. Най-добре след вечеря четете книжки, вместо да гледате подобни предавания.

Хубаво е, когато се създават семейства. И в 3-те двойки добре са подбрани хората - типични българи, а не някакви измислени пед...и, кур..и и нагли проста...и, които се мислят за звезди. Трябва да има повече такива положителни предавания. Семейството е много важно на фона на упадъка на българската икономика, задлъжняването на народа със заеми и простотиите на управляващите.

за какви ценности говориш тук бе човек?!?!?! Та те са там за пари, голяма ценност

Анче, не всичко е пари на този свят. Завистта не е хубаво качество.

ПАРИИИИИИИИ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Съпругата му Светлана е кратка.

Вие не разбрахте ли , че това са актъори , които получават приличен хонорар за снимките във въпросното "реалити" . Господина на снимката има две деца от връзка без брак , така че "Женени от пръв поглед " си е чисто шменти капели

вижда се, че гледате само българска телевизия .Това реалити си върти от година по европейските и американските TV, но нивото на зрителите не е толкова ниско и неграмотно, като в България, жалко...

Не ми ги хвалете сега. Сега говорят това, за което им плащат. Пишете за тях след 3 месеца или 1 година. Сега са им дали пари да направят този цирк, като свършат парите, тогава пишете за тях и колко точно са влюбени.

НЕ ЖЕНА А ВЪЛК Е ПРИДОБИЛ ТОЗ

Двама шопи разглеждат порнографско списание. Единият замислено казва: "Вуте, Вуте-е-е, ората ангели ебут, а ми вуци давимо."

И аз го засякох, едните се награбиха още от ресторанта... сигурно са били на сухо с години...

Браво на психолозите и трите двойки са подбрани успешно. не мога да си представя да са разменени- напр. Антония с Георги всички си подхождат идеално !

Или Атанас с Гергана, баси....

Еха, браво. Няма лошо, много хора са самотни в наше време, пак е някакъв вариант...

Не съм го гледал. Каква е целта тук? Тук има ли SMS-и? :)

Май става въпрос за някакъв нов вид сводничество.