Биляна Гавазова излезе в майчинство с букет в ръка

Антон Хекимян изпрати в отпуск по майчинство колежката си Биляна Гавазова с букет цветя. Тя му отвърна с целувка.

Обратно в новината

Коментари - Биляна Гавазова излезе в майчинство с букет в ръка | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Защо ни го съобщават?Кой ли се интересува от това?

Пожелавам още едно детенце в най-скоро време:) Иначе са й избрали хубава снимка. На мен ми прилича доста на мъж, има доста мъжествено излъчване. Като журналистка не знам как, не съм я гледала, защото и Хекимян като водещ ми е супер противен и неадекватен. Но това не важи само за тях. Би Ти Ви по принцип няма водещи професионалисти - като се започне от Хекимян, мине се през Юксел, през Светослав Иванов, който говори и нищо не казва, а се възхищава на собствения си глас, стигне се до супер противната Жени Марчева, която я гледах оня ден, само за частта от интервюто й с Радан Кънев, която гледах, тя на 2 пъти показа ясно че изобщо не слуша събеседника си и не внимава какво говори той, или това или е мн тъпа, не знам кое е точно. За сметка на това с огромно самочувствие. Явно там професионалисти не виреят.

А забравих да спомена и Слави Трифонов!!! Него мисля, че няма защо и да го коментирам.

На фона на всички останали Цветанка Ризова прави добро впечатление.

ЗА ДА СИ ВОДЕЩ/А ТРЯБВА ОСВЕН ПРОФЕСИОНАЛИЗЪМ, НО И ЧАР. КАТО СЕ ПРИБАВИ АГРЕСИВНОСТТА, КОЯТО ТЯ ИМА, СТАВА ПОНЯТНО ЗАЩО ЗРИТЕЛИТЕ НЕ Я ОДОБРЯВАТ.

Не я одобряваш ТИ, иначе жената си изглежда много добре. Да не би твойта жена да е мис-свят, едва ли, или пък ти си някой левент. Да са живи и здрави тримата, от такива хубави новини, никой не губи.

Вие сте ужасни хора. Сигурно сте безгрешни и големи професионалисти в своята професия.

Дано не се връща повече на екран.Нищо лично срещу помакинчето ама нека да продължи после кариерата си примерно...в радиото.

най-после няма да се стряскам пред телевизора, благодарим, че най-накрая се усети да се махнеш, жива и здрава, дано изберете някоя водеща с повече чар и излъчване, че такива кардинално не достигат!

Злобен и гаден българин. Нямате право да обсъждате външния вид на жената, а само професионалните й качества. Тя е точно толкова красива или не, колкото вас.

Така е никой няма право да обсъжда външния вид на когото и да било , но професионалните и качества - ДА а те са под всякаква критика -никаква дикция , пълна липса на професионализъм и още куп недостатъци , които според мен са недопустими за една медия , като БТВ

че тя родила ли е въобще, че да излиза майчинство бе тъпи дирници смотани? Първо излиза 45 дена болнични неуки профани.

Поредното провинциално помакинче, пробило в столицата без необходимите качества.

Отиди ли си това грозилище вече . Това е най грозната водеща от всички които са минали от там . Та и много нахална . Задават въпрос , гостът започва да отговаря , тя се сетила нещо и започва да го натговорва , да го прекъсва . Как да ти се даде отговор . Телевизията не държи на името си как може тази да я държат до толкова много месеци бременна и да се разкарва с това шкембе , ще кажеш че е някакъв уникат . А водещият как един път не се яви избръснат .

Абе Гейвазов, сигурен ли си, че си бащата?

Никой мъж не е сигурен за това нещо. Прибира се един мъж от кръчма, и жена му вдига страшен скандал щот се е напил. А той и казва - и да знаеш жена, детето не е от тебе :D

Набедения за баща да направи ДНК тест за бащинство, защото ръгачите не са малко.

Ти беше там и и свети !

Като гледам след няколко месеца и таз Цънцарова ще е надула корема!!! Слагайте на този стол само мъже и пенсионерки !!! Те няма как да забременеят!!!

Леко раждане, но в лицето ми прилича на травестит тази жена .... :-(

Определено прилича на сервитьорка в шкембеджийница.Много проста и ограничена женица.

От къде ги намират тия селски пръчки??? На всичкото отгоре на тая и главата ѝ се нанася в тялото 3 пъти!!! Ако я бяха взели за ролята на Red Queen в "Алиса в Страната на чудесата" щяха да спестят от грим!

"Глиган" е личният ми фаворит за откровение на вечерта

На мене пък ми е симпатична. Българомохамеданка, опитва се да води светски живот, не е назидателна като Ани Цолова и понякога даже се усмихва. Не е най-красивата, но също не е толкова досадна като предишната.

Според мен не е грозна жената, но е доста слаба като водеща. Като репортер беше по-добра и не така натрапчива. Иначе - да са живи и здрави тя и детето.

Еее, тази новина направо ме съсипа! Аз си мислех, че ще е първата водеща родила в ефир!!!

Въздържам се от мнение за качествата на тази водеща. Не е по-лоша от Цолова, заради която вече не гледам НТ. Все се чудя нашите телевизии толкова ли не могат да направят подбор от завършили журналистика, с подходяща визия, та събират амбициозни провинциалисти, които много бързо се вживяват в ролите си и се държат като болни от нарцисизъм - канят гости и знаят повече от тях, та почти не им дават думата. Навсякъде е нужен повече професионализъм. Сутрешните блокове са много скучни.

Не, не могат да направят подбор, просто защото мат'риала е лош вече и то отдавна. Т.нат. "журналистки" са кухи кокошки независимо дали са от Долно Уйно или от Орландовци! И не само мат'риала, и т.нар. "образование" също! Така че кръгът е напълно затворен!

Конска глава -хи

Много тъпа била тази!

Да е живо и здраво бебето, преди 7 часа 3 0 Конската глава (КГ) да му се посвети дълго и така да пожали зрителите. Ако заслужава коментар, то е защото КГ е най-характерен пример за "медиийна кариера" в страната ни- 106-та в дъното на медийните класации. КГ е оперирана от всякаква интелигентност. Никой не иска от журналиста да има познания на академик, но все пак-някаква сфера на компетентност, нещо като активен инфо-ресурс, езици, теми и т.н.И тъй- етапите.1. Обикалящ владенията си медиен бос спира в провинциалната редакция. 2. Уморен е човекът, после би желал да релаксира с изпълнение на Менует от Джовани Бокерини.3. КГ или някоя като нея изкусно са овладели музикалната техника. 4. Благосклонността на боса е голяма и тя потегля към София- но благосклонността не е безгранична- босът е разумен човек и знае, че който си е----е чираците,сам си мете дюкяна 5. Затова гледа да уреди изкусната в музицирането журналистка в някоя друга медия, запазвайки статута й на повикване при нужда 6. Следва хаотичен период на софийско златотърсачество-богат или с връзки в медиите?, или и двете?., затова наред, все някой ще се върже... и т.н. до днешния ден.

щОМ харесва простия Мутрю!

Типичен продукт на Шуменската академия.Подобно недоразумение се пули в предаването ,,Търси се".И двете си приличат по тъпотата и некомпетентността.

По- добре да си смени професията, не става за водеща.

Типичната селска пръчка, докопала се до Софията.

То па една София ...

И въпросът е кой ще сложат ,да не се получи от трънта на глог.

Няма да коментирам външността на Гавазова, това не е най- важното.Проблемът е в това, че въпросната дама е некомпетентна, необразована и ужасно некултурна, когато говори със събеседник.Прекъсва, засича говорещия в най- неподходящия момент, задава тъпи въпроси и въобще не изслушва събеседниците си.

Антон Хекимян е с бърза мисъл и си е на мястото.

каква мисъл има това геИче

Повече от ясно е че с Атанас Месечков са си повече от добри приятели.

Вече няма кой да прекъсва в средата на изречението Хекимян.

Не е лошо и не е за критикуване, че е грозна. Страшното е, че е проста. И е поредната, дето изкопа земята да се докопа до София.

ДОБРЕ , ЧЕ СЕ РАЗКАРА ТАЗИ , ЧЕ МЕ ПЛАШЕШЕ СУТРИН ...

И дано последват примера и други.

Ще си починем от ъкането и акането на шуменската разпоретина, от празните й приказки. Лошото е, че пак ще си дойде. Напомня ми вица: "Имам две новини, една добра и една лоша. Добрата е, че Ленин умрял. Лошата е, че майка му пак е бременна."

Но остана една гербаджийска подлага, Ахмакян!

Явно разбирате от всичко - даже и да раждате ....

Хич не ми дреме, че е излязла или влязла в майчинство! Да ви се неначуди човек на водещите новини!

Ще ти запука ,ако сложат някоя дето става за водеща.

Да е жива и здрава и бебето също,ама много е грозна,горката,на рунгел прилича!

А тогава, какво да кажем за Маги Желязкова....предпочитам Биляна

Предлагам да омъжат и Хикимян ,за Наско Месечков и да ги пуснат по-майчинство тези отвратителни водещи.Гавазова е с мюсюлмански корени и едвам се търпи от това неадекватно поведение.Препоръчвам им Мария Ванкова за водеща . Но се надявам никога да не видя на екран Биляна ,не мога да я понасям ,а ще съм доволен на махнат и Хикимян ,както и двамата отвратителни водещи на преди обед.Както споменах Мария Ванкова ,може да е на всички предавания.

Да сложите Цънцарова ,че ще ви вземат дяволите ,с това подобие на човек.

Дано не сложат Цънцарова ,че вече ще е нетърпимо ,как може по БТВ НОВА ТВ И ТВ 7 ,да няма читави водещи на сутрешните блокове.Това може да се приеме като заговор срещу зрителите.

Неотдавна го писах и пак го пиша - какъв е тоя извратен вкус на бТВ продуцентите да слагат най-грозните българки на екран, че отгоре на всичко да ни плашат още от 6.30 часа сутринта! Радвам се,че излиза в майчински и няма да гледам грозната фзиономия с кривия й нос всяка сутрин! Иначе й пожелавам успешно раждане, но да си стои после до печката в къщи - ще е по-полезна за всички!

Четейки коментарите стигам до заключението, че БТВ има сериозен кадрови проблем! Генка не става, Биляна също, Салич - тя вече дори е извън класацията, но любимката ми е синоптичката - протеже на Чолаков! И.. не , не става дума за изглеждащата като дружинна ръководителка Христина Балинска!

Гавазова, Газиева, Пашева...

Кога ли ще се случи някой да не е оплют тука?Какво искате бе хора?Една млада,позитивна и лъчезарна жена.Пожелавам и да е жива и здрава,леко раждане и щастливо майчинство!

Благодаря за минуса,на който и да е.Само да допълня за последно,че ако си бяхме впрегнали злобата в нещо по-добро щяхме да сме друг народ.А не само злобари и комплексари.

ти от кои си ? ?? злобар или комплексар?? ми ти плюеш повече от всички взети заедно бре душо

Не става дума за злоба, а за критично отношение към хора, които без да са завършили журналистика се правят на журналисти. Водещият никога не трябва да демонстрира лична позиция, трябва да е внимателен и деликатен, без да се натрапва и да избива комплекси, говорейки повече от гостите. В БГ телевизиите сутрешните блокове да поверени на хора, които не са подготвени професионално.

Моя човек намси-кой си... Е бива ли такова селско изказване, върна ме сякаш на студентска бригада на село през миналия век!

а стига бре ,а аз се надявах да роди в ефир.не е честно!!! кажете ми сега една причина да си пусна бтв:()

Радвам се, че вече няма да е на работа. Не за друго, ами направо я съжалявах с коя корем, как устисква на тия високи токчета...Ай, леко раждане.

Явно не сте жена.

Лъчезарна и позитивна-страхотна жена и журналист е Биляна. Леко раждане и бързо завръщане в ефира на БТВ и пожелавам.

Върлува един палав микрофон, който разрошва катеричката на всяка водеща!

ще го кърми в някой МОЛ?

Радвам се, че Биляна вече няма да "краси" ефира с присъствието си. Честно казано, заради нея след първите новини в 7ч. превключвам на НТВ. Иначе й пожелавам леко раждане и здраво и щастливо бебе. Но, най-ме е страх, че на Антон сега ще му лепнат друга някоя кифла и тя пак ще е бременна и пак ще слушаме хормонални бисери...

Кога ще играе Григор да се смея като падне за пореден път?

Надявам се скоро и аз да се радвам!!!

Боже, колко злобари пишат тук. Ние пък много харесваме Биляна Гавазова. Тя е много по-подготвена и обективна като водеща, отколкото нагаждачите Ана Цолова, Виктор Николаев, Генка Шекерова. Желаем й да е жива и здрава и щастливо майчинство.

Те поне изслушват гостите си и не се правят на много умни по шуменски за да започват да говорят по средата на приказката на госта. Не гледам блока на Бтв заради нея.