Катрин с поредна публична изява

Принц Уилям и бременната херцогиня Катрин посетиха XLP Centre в Лондон.

Обратно в новината

Коментари - Катрин с поредна публична изява | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Е КАКТО И ДА Я НАКИЧАТ НЯМА ГО ЧАРА НА ДАЯНА. ОНАЗИ БЕШЕ КЛАСА !!!

по тъпи коментари от твоите няма, много дразниш във всички теми

Разбрала свинкя от суроватка та и ти така...

Aбе, пускаи те им само статии и материали за,.. "Hиколета и Aлисия" и им гледаите сеира на храчещите изроди!... да се задавят от плюнките си от злоба и завист!!

Ти не си ли чувал за Й?

Ако яде по веднъж на ден и не се тъпче като прасе, естествено, че няма да прилича на балон, пък и какво толкова сте се втурачили в тях. НЕ сте детективи, спрете се !

"втурачили" така ли се пише? За когото и да пишем все твоето " спрете се", не сте незнам какво си!

Нейното "втурачили" сигурно идва от "втурвам се" за това все ни вика "спрете се"

Дира, консултирайте се с езиковеди как да изписвате чужди имена на български. Не е правилно в български текст да изписвате XLP Center на латиница! Редовно допускате такива грешки!

е, и....

Голяма завист, голямо нещо! Злобари, ще се задавите! По-кротко!

Катрин е наистина прелестна. С изящното си излъчване и маниери. Но наистина е малко странно как жена, бременна в 8-ми месец почти няма корем... Ако ползва сурогатна майка, какво лошо има да го кажат или поне да й сложат по-голяма подплънка, за да не е толкова подозрително...

Защо тази злоба и завис незнам,защо тоя българин е толкова лош.Какво Ви пречи жената,много е симпатична и усмихната,а от всички вас лъха злоба.Да е жива и здрава и да са много щастливо семейство.

Тъй като в БГ отдавна " Лайф" няма, в тази рубрика се пише само за Западните " паразити " Кой го интересува беееее?????? Тази рубрика сега се казва " лайф", а преди беше " културни новини", но и Култура в БГ няма, затова пишете кога " пръднала" принцесата !!! СРАМ ! СРАМ ! СРАМ !

То хубаво че Катринчето пръднала, ама да бяхте написали, що е туй XPL center в Лондон! Или и вие не знаете, пък и не ви требе?! Кой ли ще ви пусне там Вас от околовръстното ли ви събират

"Тези са елитите,които в красивите неща виждат само красотата!" Другото се нарича вулгарна тълпа...

2% от доходите на всеки работещ в Англия отиват за издръжката на тези паразити!!!

Твърде много простаци са се изказавли във форума! Като не ви е приятна Катрин, не четете новините за нея! Никой не ви кара на сила! С простотиите които пишете се излагате тотално! Пфу!

И за какво да четем, а sss? То други новини няма, само както ти ги нарече, "простотии" от сорта на тия за бременната херцогиня!

Толкова много българки чакат деца в момента. Може ли да не пишете за рептили чуждоземски? Продажници.

Айде пак за скумрията с липсващата горна и тънката долна устна!Абе, Дира много си падате по нея бре, че най-лесно и доходно се запълва рубриката Синя кръв!И да не пропуснете да ни осведомявате ежечасно като ѝ започне разкритието за доставката!

таа нема ли да са кучи вече

Като я гледам да е най-много 5-6м., а не в края на 8-ми. Или са объркали на подплънката?

Тук в Бг-то, Нане, Вуте, Пена и Гана са свикнали бременната жена да се тъпче с каквото намери, че видите ли, още един човек храни. Докато не стане като угоен шопар по Коледа, не е добре работата и визията. Неща, като здравословна храна и подходящ спорт са врели-некипели. Ако, недай си Боже, някоя бременна е задържала бурното наддаване на килограми, то тя сигурно нещо не е добре или пък се преструва на бременна. А Нане, Вуте, Пена и Гана са печени, тях не могат да ги излъжат!

Хайде, хайде, не говорим за крайности. Бременната жена се променя, чертите се омекотяват, не става дума за това да качи много килограми. При нея няма нищо, нищичко :) не я съдя. И аз да имах възможност бих ползвала сурогатна майка.

тая пумийна коронована яма :

нямат ли си някаква друга, истинска работа, че само се размножават скрити като гризачи вътре зад каменяците на дворците си? Досущ като нашио благ ородник, ха-ха.

Боли ме дедовия за таз красавица, е, не че ако ми пусне няма да я уважа, ама иначе сте банални с таз новина.

Можеш само да си удариш една злобарка в нейна чест.

ПРЕСТАНЕТЕ ДА НИ ЗАНИМАВАТЕ С КРАЛСКОТО СЕМЕЙСТВО В АНГЛИЯ. НЕКА ПЪРВО ДА СИ ОПРАВЯТ АЗБУКАТА /ТОВА КОЕТО СЕ ГОВОРИ -ТОВА ДА СЕ ПИШЕ СЪС СЪОТВЕТНИТЕ БУКВИ/!ИМА ТОЛКОВА КРАЛЕ НА ДРУГИ ДЪРЖАВИ-ЗАЩО НЕ СЕ СПОМЕНАВА НИЩО ЗА ТЯХ?ТОВА Е ДЕСКРИМИНАЦИЯ НА ДРУГИТЕ ДЪРЖАВИ,НЯКОИ ОТ ТЯХ МНОГО ПО-ДРЕВНИ ОТ АНГЛИЯ!

Глупостта се познава по това, че не изпитва съмнения и има готов отговор за всичко. Колкото до англ. език, нямаш нужния капацитет, за да го оцениш, т.е да го научиш. Нивото ти е македонската и събохарватската профанация на езика.

чуждопоклонниците. Санскрит, който е "изтънчен език" също се чете, както се пише.

Много голямо внимание им се обръща на титулованите ?! Те нямат никакви държавни правомощия, но все са в новините. А нещо пикантно за нашия цар нема ли ?

Щастлива жена ,родена под щастлива звезда!Дай Боже повече такива щастливи жени и в България! И прав е коментар 1!А не като нас българите ,може би не е останала раса ,с която не сме се чифтосали.....за съжаление!

много "щастливи" като нея паднаха от висините и ляха кървави сълзи, но не от щастие :))

ако важи, не го прехвърляйте автоматично върху всички. Българското население дори в момента генетично над 51 % принадлежи към един народ, което е рядкост в Европа днес.

казах, че е много тежък букета бе, да не падне бебето?

Възглавницата под дрехата :))

Ей, Богу, сега ще спя спокойно. Ама много постна тази статийка - 5 реда само. Дайте повече подробности, ние си умираме да влезем и да прочетем всеки ден за всичките кукувици на света като се почне от Анджелина, Николета, та се мине през горката херцогиня и чак то новата светска двойка Николери и Николай.Пишете, обилно и изчерпателно! Всеки ден, всеки час!

Прекалено малка възглавничка са й сложили вместо корем. В осмия месец обикновено жените вече са много по-бременни от Кейтиту.

Това да не ти е Бейонсето с циганските номера. В Кралството са си взели чистокръвна расова англичанка за разплод, а не американска чалгаджийка, която знае само да се чекне и позира.

"Катрин се с поредна публична изява"???Чудя се аз ли развивам дислексия, или автора на писанието има дисграфия?

Хубаво, че набързо го замазахте. Ама нещо не разбрах - поредна ли е изявата, или последна?

Оставете жената на мира.Не е затворник, може да ходи където пожелае.