Кит Харингтън: Захари Бахаров играе прекрасно

Звездата в хитовия сериал на HBO "Игра на тронове" Кит Харингтън е очарован от Захари Бахаров, който играе в новия сезон.

Обратно в новината

Коментари - Кит Харингтън: Захари Бахаров играе прекрасно | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ех, тази Диана, ех тази Любенова! Де да беше в оня период...

Мили хора, дано повече от вас прочетат това - никога, никога не си записвайте детето в частно немско училище "Ерих Кестнер" в Люлин. Това, което преживя детето на сестра ми там е повече от чудовищно. Въпреки високата такса и усмихнатия директор - за цялото ни семейство настъпи истински ад. Малките деца са без надзор. След приключване на часовете има около 15 минути преди пристигането на бусчетата, които ги карат по домовете, а учителка не ги придружава в буса - просто си тръгват след часовете и ги оставят на произвола на съдбата и на агресията на по-големите. Взимат ти пари за обед в стола, храната е под всякаква критика - нито едно от децата не си я изяждаше, но срещу допълнително доплащане можело да получат друга, различна порция или им остава изборът в лавката - шоколади и чипс. На повечето деца им дават по 30-40 лв, джобни и ако за вас това е неразумна или непосилна сума - детето е подложено на подигравки и присмех. Има жестоко агресивни деца, но това не се наказва, нито съобщава, за да не загубят таксата и от вас. Учителките са тотално некомпетентни и незаинтересовани

Абе преди когато ореваха орталъка, че Бахаров ще участва във филм с Джордж Клуни, се оказа, че участието му е 15 секундно от които 10 секунди беше в гръб. Сега дано са му отпуснали повече.

Абе не разбирам отартисти, но Дианчето Найденова и Този ако се разхвърлят какво MILF филмче ще стане. За чудо и приказ. Дето се вика ще му изпие карбуратора.

Абе това не е Найденова бе, а Любенова!!! Ти май от нищо не разбираш!!!!

Йееее, супер!!! Български актьор в любимия ми сериал! Браво, Захари! Сигурна съм, че ще си блестящ. Нямам търпение да те видя в този грандиозен филм!!!

Какво играе Mr. Lottery? Бармана или шестия охранител?

Пардон, извинете! Не шестия - петия охранител.

да направо е по добьр от том крус

8-ми сезон??? сега не правят ли 5-и?

може и да играе ама маи само гадни роли *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Винаги има нужда от такива персонажи. То без тях добрите не могат да блеснат. Първият който ми иде на ум е Дани Трехо, цял живот е искал да играе добър но с това лице на сериен убиец никога не са му давали шанс.

Той, Зарко, все едно себе си играе! :)