Бандерас забрани телефоните на семейни тържества

Актьорът забранил носенето на мобилни телефони на семейни тържества, тъй като не понасял непрекъснатото им звънене в най-неудачните моменти.

Обратно в новината

Коментари - Бандерас забрани телефоните на семейни тържества | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Всичко тече всичко се променя....прадядо ми е ходил бос....дядо ми е ходил калцуни...баща ми с трандафори...аз с китайски гуменки ...децата ни с рийбок найк адидас и дрън дрън....

А след 100 години компютрите ще ходят на вечерни сбирки, и ще са дръжни да оставят хората си у дома!

ми то сега натам е тръгнало..момите са самотни щото връстниците им играят игрички и гледат порно на компа и не им трябва допълнително оскъпяване на старндарта на живот с някакви си момичета...

Ето защо въпреки, че е на 50 години жените /дори и доста по-младите/ биха предпочели Антонио до себе си, а не някой зомбиран, епилиран, татуиран /няма да продължавам нататък/ младеж... Пък после - жените не мож ги разбра...можеш, можеш, стига да им обърнеш внимание...

А напомпан , комплексиран,дрогиран.... те така !

Преди всички от фамилията да имат смартфони и др.подобни джажи като се събирахме по някакъв повод си говорехме, децата играяха или по-големите си споделяха за училище и др.Сега децата просто не си говорят-всеки намерил някакво място, свил се не него и забил нос в телефона.Казвам им-защо не си говорите, отговора на всички е - за какво да си говорим...Коментара е излиен!

Абсолютно е прав! Айнщан го е предвидил: "Технологиите са брадва в ръцете на изпечен рецидивист"...

Много е тъжна гледката последните години :( В метрото от 10 човека, 9 и половина си чатят или играят някакви малоумни игри. По спирки, молове, градинки, кафенета е същата работа. Прави впечатление, че и възрастта на зомбитата се вдига, явно заразени от младите. В ресторантите се дават таблети на някакви три годишни деца, за да не пречат на родителите си ... и те да се зомбят :) Резултатът е тотално вдебиляване, отчуждаване, вманиачаване и загуба на реалната представа за живото и истинските усещания! Дано на това безумие един ден просто му мине модата или хората да се осъзнаят.

И аз съм съгласна, но примерно аз чета службена поща от телефона, документи или новините от , не играя на малоумни игри- да, зомбя се , до известна степен.Но ако вие не ми надникнете конкретно в телефона , с какво впечатление ще останете?Не ме разбирайте погрешно, съгласна съм вас, но да се надяваме , че от тези 9 човека , поне половината поработват в движение.Иначе пак казвам, за останалото - +1

Не искам "да поработвам в движение", искам да зяпам през прозореца и да се чувствам човек, а не зомби!

Служебната поща се чете в офиса. Извън него се почива. Освен ако фирмата не е твоя собственост. В противен случай си глупак/чка в лицето на останалите.

Абсолютно ДА

праве е, технологичния прогрес е да служи на хората не обратно.

тотално го подкрепям. Намирам за безкрайно неуважително когато разговарям с някого, той да си вдигне телефона и да ме игнорира в очите - никога не го правя. Смятам, че в този момент е важен човекът пред мен и никой друг.

един разумен актьор

Браво на него. Точно така трябва.

Aбсолютно е прав!! Mобилните телефони, вече са доброволно монтирани "бръмбъри" за собственното ви подслушване и следене, а за феисбук не искам да коментирам,..Tам всички,..всичко си пишат и показват със снимки, клипове...ужас!! Aбсолютно безумие,...Cам да си нанасяш нещастие от пристрастеност и тъпоумие! Hе могат да разберат, че доброволно са следени и подслушване от този проект на цру?!

Всичко си зависи от човека, и аз имам смарт телефон, но не го вадя на масата да си цъкам, докато стоя с други хора т.е. въпрос на култура. Всеки ден виждам хора на най-различни места в компания с други хора и всички стоят и си гледат в телефоните като зомбита. Така, че Бандерас е прав според мен.

Умен човек....браво!!!

Аз го подкрепям.Всички сме като зомбирани.

Foxette

Правилно! Много ми харесва.

Той мен и без това не ме кани често... А мобилният телефон е много полезно нещо, особено като става въпрос за работа. Колкото до смарт функциите, според мен е въпрос на избор... който иска да си цъка денонощно - негова си работа...

Но предназначението му коренно се промени особено последните години

Блажен е този, който осъзнава колко брутално зомбират телефоните. Ако това продължава със същите темпове, след 20 години, "човеци" няма да е подходящо определение за нас!!!

И се прави напълно умишлено! Промиват ни мозъците, контролират ни, следят ни чрез тях непрекъснато! Аз като се разхождам навън в почивните дни и вечерта си пусна лаптопа веднага ми излиза изчертан целия път по който съм минал пеша.

Ами то си има една функцийка, като я дезактивираш, няма да ти изчертава пътя:)

Абсолютно е правилно това,което прави Антонио Б.Дори не си говорим вече,цъкаме ме си по телефоните и така се крием зад тях,дори когато няма нужда.И всички тези социални мрежи са много готини капанчета,който сами си слагаме.

И аз харесвам технологиите ама се виждаме с един приятел от друг град. И през цялото време той джитка по вайбъра. Погледах го половин час и си замина по работата. Е тва вече и прекалено!

Заведи го на екскурзия в Перу или в Китай, за да се наприказвате ;-)

По добре да заведа жената, освен да приказваме и други работи ще правим :)

Прав е човека. В такива моменти е неуважение към околните ползването на телефони.

Евала, Бандера!

С най-доброто отношение към А. Бандерас все пак ще кажа, че за съжаление не можем без тези"джаджи". Сигурно и той се възползва от тях, но те са в ръцете на асистентите му. И после те "тичат " и по класическия начин му казват какво става.

Зависи..кога не можете? По принцип в ежедневието съм съгласен човек да си върши работата. Обаче да отида с още 2-ма човека на кафе и да извадят телефони и да почнат да играят, че на единия щели да му убият войската, другия да си види Facebook...

Е ,нямах предвид такова ползване на телефоните, естествено. Имах впредвид, че той ги отрича дори в своето ежедневие. Недейте да преекспонирате нещата и да давате коментари, които просто не са на място - така само предизвиквате една ескалация на безмислени коментари.

А преди години, една моя позната, когато имаше проблем с тока, търчеше от Несебър до Поморие, да не умрат цветята и да и загинат животните. Абе полудя този свят ...

що да не можем? аз мога, нямам смартфон и познавам и други млади хора, които нямат..и какво, не сме пукнали

Може, може - без всякакви "джаджи" може. Може дори без интернет, колкото и да не ти се вярва ;-)

Помня преди 20 години като си търсех студентска квартира какъв лукс беше да има телефон :)) А сега сме толкова зависими от наличието на постоянна връзка, че даже не си представяме как сме живели без това...И беше много по-спокойно, защото си вярвахме, гледахме се в очите и си говорехме. Може би е въпрос на психика, но няма как напълно да се изолираме от света около нас, иначе ще сме тотално отхвърлени. Абе луда работа...