Нона: Много е трудно в ”Като две капки вода”

Актрисата Нона Йотова разпределя времето си между репетициите в театъра и тези за предаването "Като две капки вода".

Обратно в новината

Коментари - Нона: Много е трудно в ”Като две капки вода” | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

благодаря на всички за коментарите.искрено ме разсмяхте тази сутрин,започвам да чета все по умни ,смешни и истински коментари.ялко.че хора които пишат ги няма в такива шоъта ами гледаме грозни,прости и бездарни нещастници като тая нона известна ,че е лубовница на един бездарен министар /бивш/ и друга куха леика/ защото кум и бил грашнов.докато ги има такива нещастници по тв-тата умните хора ще стоят наван и ще гледат тапотиите на разните циркаджии и фризиорки и тапанаров или тупарев /ха ха ха/

Не мога да приема "цвиленето" на Нона Йотова за приемливо дори и в този формат. Трудно я понасях (като пеене) и преди, но като актриса я харесвах. Дано заложи на това, в другото губи.....

Да не бъркаме виенето на Нона с пеене.Само онова смахнато лелче с име на пудел-Джуджи-може да я конкурира!

Всички са много силни да оплюват. Вярно е, че с изключение превъплъщението на Етиен Леви, Нона не се представя добре, последния път си беше направо слабо, но не е била единствената. А и нека се сетим за Йорданка Христова - уважавана от всички певица, която не може да пее въобще - аз за една хубава нейна песен не се сещам, не знам песните й ли са фалшиви или тя така си пее. Нона в своите неща поне се представя добре.

Ако си 97 набор може и нито една песен на Йорданка Христова да не си чувал(а) , но тя е призната от поколения.

Нона е удивително бездарно същество.Явно пеенето й преди време е било чиста мистификация.Съжалявам я, изглежда жалка и безлична.Нито пее, нито се превъплъщава, стои като забравен куфар на гара и само скимти, свива джуките и се пули.

Аз нямам спомен тя някога да е пяла- това беше виене , не пеене .

То пък някой те е пратил там..Каквато си актриса, такава си и певица.Мъжът ти вече е в девета глуха и затова си приела да идеш там..заради хонорара, а не че си талант.

Джуджи пане е харизматична и с велико чувство за хумор.

Къде го видяхте това ,,чувство за хумор"в този пън?

Много слаба актриса и нула като певица! Ама кръгла нула!Гледала съм я в театъра много пъти, просто се чудя как я знаят хората! Не е във връзка с таланта и, това е сигурно! А е интелигентна жена и вероятно си дава сметка за това какво представлява! Жалко.

Обърнете внимание на коментарите! Няма нито един позитивен. Очевидно не си дава сметка, нищо че е интелигентна жена, точно заради това си мисля, че става дума за патология.

Нона не може да пее!Каква певица и каква актриса е голяма загадка!Защо ли се излага всеки понеделник?

Не знам какви таланти притежава Нона, но не може да пее!Да, издава някакви звуци, вие като пребито куче, но и за глухите е ясно, че това не е пеене!А за актьорско майсторство и дума не може да става

Каква певица е тази бездарница?Тя по куче не може да викне, а те я карат да пее.Ако има някакво достойнство, ще си вземе парцалите и ще се махне.Най- добре с оня плондир Джуджа.

Нона е от жените ,които остаряват грозно, най-вероятно пие много.

Безспорен факт, че НОНА е най-слабия участник (заедно с Джуджи)! Но (за мен) безспорен факт е също, че този сезон гримьорите са тотален провал!!! А това влияе и върху цялостното представяне на участниците!!!

Ми трудно е. То ако беше лесно всички щяха да участват.

Спомням си,че преди години беше талантлива млада авторка на песни, които пееше доста зле. Жалко, че не разви тоя си талант. А ако беше положила и малко усилия можеше и значително да подобри пеенето си. Но уви...

Госпожо , това не е лъжица за всяка уста .Най слаба си и не т.и е мястото там

Леле какъв ужасен грим, направо е страшна, а пък как пее..., направо се излага.

Нона изобщо не може да пее. А преди я лансираха заради онзи на вътрешните работи..., забравих му името. Никога не е могла да пее, само се опитваше и вреше тук там...

А защо преди?! Богомил Бонев се казва.

Какви пуздрави телеса...., придружени от красива захапка и безупречен грим....в профил....перфектна

През 90-години Нона се изживяваше като голяма певица, но само в собственото си въображение. Слаб, тих, монотонен,измъчен гласец. Сещам се за още една дама, която парадира с "талатнт: май се казва Белослава и е дъщеря на Анета Сотирова. Но поне е платила за песнички, които са в диапазона на гласчето й. И двете дами имат солиден финансов гръб, който ги крепи на сцената.На Белослава - тати и, а на Нона - съпруга й. Освен това Нона е по-млада от Мадона. Каква разлика във визията и енергията , нали?!?!? А, сетих се, че в едно интервю преди време Нона твърдеше, че всички талантливи хора като нея и Богомил Бонев били силно мразени и ненавиждани поради завист!

Е, хайде, де, не че Белослава е кой знае какво, но най-малкото не е фалшива. Не ги сравнявам с това недоразумение Нона. Едно е да протежираш някого, който има поне минимални заложби за сферата, в която иска да се изживява и друго - в такава - в която да стане за резил. Последното не е никаква проява на добри чувства - напротив.

По некадърна от тази не бях виждал наскоро.И ако това се кичи с титлите "певица" или"актриса" направо не ми се гледа.Такова фалшиво пеене, такава мъка и превзетост, като че ли заслужава Оскар , ама не й го дават,и тя гледа с надменност всички нисши същества.Боже опази ни!!!!

Болна е жената явно, както и някои други недоразумения в родния шоубизнес. Тази загуба на реална представа къде и как стои не може да се обясни с друго, освен с някаква психопатия, дали е нарцисизъм, какво точно е - не я познавам, не ми е ясно. Но Нона - не става, от край време не става, защо се мъчи и мъчи и аудиторията само тя си знае!

Нона не е за това шоу, толкова ли няма по-талантливи артисти от нея, не само тя много хора не стават за това шоу. Маги е частник, но всичкия хонорар, който дава на така "известните" артисти не си струва. Постоянно почти едни и същи "известни" артисти се въртят по телевизиите и не дават път на други, които имат талант, който ще са доволни и на половината хонорар от така "известните". Единствено Ненчо Балабанов си е на мястото, на другите там не им мястото особено на Нона, Джуджи, Маца и т.н. Но ние сме виновни, че гледаме и правим рейтинга на предаване, което почти нищо не струва.

Просто съм потресена от Нона ми тя изобщо не може да пее,а пък за актриса не искам и да си помислям и още този Бонев какво е харесал в този травестит УЖАС!

...поздрави от бастунаааа!!!

Тази жена е голямата грешка на Маги !!!! Хем грозна , хем злобна....

Нона Йотова - мадам Грицацуева !

Абе да се чуди човек защо все се бутат в трудното! Ами да идат да копаят лозе и кукуруз, понеже е лесно! Те така и горките депутати - колко им било трудно в народното събрание, ама по избори гледам яко се натискат на трудното!

Джуджана има късмет, че и Нона се е вредила в шоуто. Така ще си делят последното място, което иначе щеше да е само нейно.

Учудвам се, че хората са разочаровани. Нона Йотова никога не е била добра певица и добра актриса. Отдавна не се беше появявала и хората сигурно са забравили. Трудно й било, на другите да не им е лесно?

та то Криско влезе супер в ролята на Емил Димитров (ест много далеч от оригинала) и то и с пеене и с излъчване, а тая за 4 шоута с нищо не се запомни...

в образа на Етиен Леви беше страхотна! Съвсем нищото е за връзкарката джудже или там каквото и е името.

Случайно го погледнах това предаване,направи ми впечатление,че тази Джуджи пак е там,тя е навсякъде,където има шоу излагация в тази телевизия.Всички са се навързали като свински черва...е пуснали са един двама за ей така, за пари се излагат и правят на палячовци.Колкото и бедно да живея имам достойнство, не всичко е пари хора........много сте жалки

....трудно е за посредствените и бездарните!

Стилистите направо се излагат с нея.Жената е възрастна вече,а гримът и беше ужасен,за дрехите да не говорим.Миналият път също-нарочно я закопават.Жана също.Миналата година гримьорите бяха страхотни.Дали тази година са ги сменили?

Разочарован съм от тази стринка. Маца, която е само актриса е по-добра, а пък за Ненчо да не говорим - извънземен!

Милата тя - не сме знаели досега колко е бездарна, нито актриса , нито певица - а и надебеляла , заприличала на лелка

Лелка-зелка.

Всеки остарява, няма застраховани

Щом като е остаряла, тогава, да не се вре където не и е мястото, а да гледа формата вкъщи по телевизията. Не е нужно зрителите да получават уплах и отвращение от месата и и грима и.

Хайде стига с това насила са вкарали Джуджи в това предаване.Като не може да се справи да се е отказала веднага, да не е приемала. И толкова лигава, че не е за гледане. Кой ги избира такива участници, не знам.

ПарАта, парАтааааа, кой ще изпусне гювеча...

Нонче, от пеене, актьорско майсторство и брак, само едното ти се е получило... ама като гледам е достатъчно...

Ами късно си разбрала, че е трудно, пеенето не е лесна работа също и актьорските превъплъщения, явно не ти се получават и двете неща.

Малеее, не стига, че не може да пее, не стига, че няма никакво сценично представяне, ами и гримьорите си бяха "оставили ръцете" този път! Каква Мадона-Нона, кви 5 лева?! Мадона, ако я види каква грозотия и страхотия беше, направо ще съди цялото шоу! А, иначе, другите са сладури и таланти!

Хехе, Нонче, трудно е, за който не може да пее.

Леле мале на какво е заприличала тая.Аз я бях забравила.Защо жените като се чудят какво да правят и се излагат-сигурно е от ЕГН-то.

Не очаквах Нона, която е ПЕВИЦА и актриса, да се представя толкова зле. Пее абсолютно фалшиво и не имитира добре. Джуджи и тя е зле. Но за нея няма такива очаквания, все пак.

Пее потресаващо фалшиво. Като Джуджанка.

Участниците и техните изпълнения този сезон са пълна скръб, по-лошо не може да бъде. Изключение прави Ненчо.

Не мога да се съглася. Филип и Криско ни най-малко не се излагат. Дори Криско надмина очакванията ми. Мислех, че изобщо не може да пее, а той се справя и с пеенето и с имитациите.

Потресаваща излагация! Тази Нона много зле, нито глас, нито слух, а тръгнала да се прави на певица. И външният й вид е доста плачевен,много се е изоставила. А имаше такива претенции някога...голяма излагация и тази.Да се направи на болна, или на заета и да се измъква на време, че направо е много зле.

Тя и сега има претенции. А горката никога не е можела да пее. Нейните песни са едно виене и дрънкане на китара.

Нонке,слизай от сцената!Такъв резил!Ти никога не си била пивица и нищо,освен жената на Богомил.Дразниш ужасно,а това самочувствие!Махай се,нямаш място сред останалите,даже Джуджи те ,,преби",колкото и фалшиво да пее.

НЕТИ БЕ ПРИЯТНАТА ИЗНЕНАДА ЗА МЕН НА МИНАЛИЯТ СЕЗОН И ОРГАНИЗАТОРИТЕ ЗАЛЕГНАХА НА УСПЕХА Й. НОНА ОБАЧЕ ИМА СПЕЦИФИЧЕН НАПЕВЕН ГЛАС КОЙТО ЯВНО НЕ УСПЯВА ДА ПРЕПРАВИ. ОТ ТАМ СЕ ПОЛУЧАВАТ И НЕУСПЕХИТЕ Й ВЪПРЕКИ АКТЬОРСКИТЕ СПОСОБНОСТИ. ПРЕДАВАНЕТО Е СУПЕР-1 ЗАЕДНО С ВОДЕЩИТЕ СКИЦИ. ПОЗДРАВЛЕНИЯ

Много едра капка си како за такъв персонаж. Може да се пробваш за Грицицуева, ако има такава капка.

Тя просто не може да пее.

Мда. Работата е ясна. Тук всеобщото, преобладаващото мнение за Нона Йотова е че е много бездарна и се справи много зле в това шоу. Или може би е по-точно да кажем че не можа да се справи. Поне си признава че и е трудно, по-лошо щеше да бъде ако се мислеше за голяма работа и си виреше носа. Като гледах последното предаване, се изумих че дори Джуджи, която от самото начало си признаваше че не я бива за нищо и почти насила беше вкарана в шоуто се представи много по-добре от Нона Йотова. Джуджи определено последния път се представи по-добре от първите си изпълнения. Личи си че се е постарала, макар честно казано да не я бива за тази работа. В заключение - Нона беше пълна скръб.

Еми тя и Джуджи е по-добра от теб бе Нонче .... пък е само една секретарка

Това исках да кажа и аз. На същото мнение съм. Джуджи поне е естествена, от самото начало си призна че не я бива. В началото беше много зле, но си личи че за последното предаване се е постарала доста. Имаше разлика голяма. Пак не беше много добре, имаше си доста "трески за дялане", но аз лично бях впечатлен от нея. А като гледах Нона... о, Боже, идеше ми да се разплача направо!!!

Всичко опира до парите.Бездарна ,но напориста.