Алисия събра на вечеря Михайлов и Божинов

Фолк певицата Алисия показа, че е в чудесни взаимоотношения с бившите мъже в живота си.

Обратно в новината

Коментари - Алисия събра на вечеря Михайлов и Божинов | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Пареща новинъ Никито и Варекта са бребенни в 3 тия месец и ще раждат с секцио. Так ас арешили младите бащи. ваш репортер: Боли мъ Фаръ.

Ники и Валери отдавна си ходят сериозно и че дъртия Перукан ще им става кум.

Защо ни натрапвате тези перверзници? Или трябва да сме по следите на поредния им нагон?

Ку*ви златотърсачки,намерили богати безмозъчни некадърници!!!

Ако тия двамата "учат" младата надежда на футбола има големи шансове да стане двойно бездарен.

А вас кой да научи на футбол...???

"Валери Божинов побърза да се похвали със снимката в социалните мрежи." А вие с какво побързахте, да ни досаждате пак тия двамацата куцели и с певачката и с отрочето им, а?!

Момчето с 2 бащи наставници.... Алоу татковците ритнитопковци, какво ще правите с момиченцето, за женски футбол не сте ли чували?

Тройка ли ще правят тия чалгари?

Трудно е да се каже кои са по-некадърните - тези главанаци като футболисти или кака ви Алисия като певачка. Айде спрете да ни занимавате с "подвизите" на тази шантонерка. А детенцето да заляга на книгите денонощтно, щото има да компенсира гените на куц футболер и глуха певачица.

По-скоро и се иска тройка или е поогладняла.. или и двете.

могем да кагем браво алисия така постапва ъмната генав името на сина си прави гертви само и само детето и да баде добре *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Досаждате на всички хора

Музикална критичка , а не кретичка.Научи се да пишеш грамотно .Имаш поне десетина правописни грешки.До кой клас си учила? Обърни внимание на грамотността си и тогава пиши.Вземи някой частен урок при учител по български език! Хайде със здраве!

Не може да различи неграмотност от симулирана неграмотност.

Не разбрах само Николета не е ли била там ? Иначе новината е номер едно....Браво ДИР- а ....!

Големи сте ! И ние вечеряхме снощи. Да Ви кажа link Мика е бременна и умира от любов, т.е чуства се благословена. Тия пък вечеряли.. Майко мила какви новини. Искам да Ви кажа , че Вие сте истински журналисти, светски, най- големите на света ! Лека вечер!

Сериозно? Мика е бременна? Най-после новина за нея и то колко хубава. Ще преплува ли океана за да роди тук или ще го прави хамериканче?

Веселата тройка. Единият вече не може да ходи, другият не топка, а неговите топки не може да си хване, а третата не за 200 гр. салам, а за 2 х 200 000 и и още по 2 евро от всеки.

Жалки зависници, да не би алися и двамата мачовци да са ви сложили кол на врата и да ви карат да им се бъркате в живота. Може само да се вазхищаваме на таз божественна хармония, царяшта в техните отношениа, за разлика от съваршените дисонанси, малки и големи септими, секунди, омалени квинти, овеличени кварти и долни хиатоси, които преобладават в ващо мижетурско саществувание!!! Омайната опера, в която жювеят тези оспели хора е в звездно ефирната тоналност ре двоен диес мажор, на места преминавашта чрез странични доминанти в италианско малтийско капричиозо. Тези невероятни личности плуват в океана на живота и цъвтят в темпо алегро модерато, а вие се давите в заплетен канон-лабиринт в тромаво темпо граве. Тяхната житейска песен прозвучава изцяло във динамика форте фортисимо, докато ваща жалка агония едва пулсира в пиано пианисимо. Тяхното всеобхватно крешендо до болка контрастира с вашето нефелно заглъхващо диминуендо. Тяхната пасторално-революционно симфониа яростно заглушава вашиа минорно-заглъхващ реквием. Докато тези звезди се реят в космоса на битоналната многопластовост, вие затъвате в остри додекафонично-атонални сухи схеми, мотаете се из квартовите и квинтови адски кръгове на миньорните тоналности, спъвате се в ... Завиждайте до болка на това вълшебно трио, свирещо на всякакъв вид инстроменти, а вие ще си останете самотни солисти , работещи с сопствениа си жалък инстромент.

Жалък опит за оригиналничене.

Бас държа, че на твойта музика всеки ще се изпразни.

да попитам-ти взема ли си хапчетата?

Тук вече те признавам, имаш богата обща култура, не може да се отрече.

То детето скоро ще започне да разбира и ще пита един ден...За 200 грама салам ли майко?

Дирче споко ще съм културен. Просто немога да ги разбера тия двамата. Как може да любят Алисия или Николета. Ми то все едно двамата правят любов 69 или 96 фсе тая. Като си помисля как Алисия се е отдавала на Валерката, а Николета на Никито все едно ги виждам двамата в развратни сцени. ТА СЕГА ТАКА ПО-КУЛТУРНО ЛИ Е?

културно е баце. аз ги виждам тримата в развратни сцени. че и още 5-6 покрай тех кат статисти, земащи участие в определени епизоди.

язи го бях написал как си требе да е горещо без префърцунени слова, ама тия то дира явно са се награбили по къснините и без да искат ми го затриха. Та заради това реших да го напиша по културтрегерно.

не разбрах кой е сват и кой брат , кой кого и защо и защо не е там и шефа на бфс

Следващата новина ще е че Михайлов и Божинов са двойка ,хахахах

НАЙ-ГОЛЯМАТА НОВИНА ЩЕ Е АКО СЪОБЖЯТ ПО МЕДИИТЕ ЧЕ НИКИТО И ВАЛЕРКАТА СА БРЕМЕННИ!

Абе хора какво сте седнали да се присмивате на по оспелите от вас. Тяхното хармоническо сажителсвто ще ви избоде очите. Ами вземете направете нещо голямо като тях вместо да завиждати.

верно е така е добре че на единия татю му му бутна рамо, та го уредиха резерва в някакъв холандски ли отбор беше а другия добре че менеджера успя да го продаде преди да разберат че е изключителон тъпо същество. Искам порно филм с двамата как Алисия ги пляска, а Николета ги маже с вазелин.

Чудовищно неграмотен си, Оспелия!

Алисия е ПРОСТО ВЕЛИКА! Много ме развълнува тази новина, отдавна не бях чела нещо толкова трогателно!Докато има хора като Алисия, има и бъдеще! Такова великодушие и мъдрост са присъщи само на ДАМА от класата на Алисия! Да е жива и здрава! Велика е наистина!

1 седмица преди Великден пускат от психото по домовете без хапчета!!! Кой им дава компютър?

Тия си подават жените като футболни топки,а те май и това имат предвид под футбол.Големи мъже,ей,на петнадесет чалга изпълнителки и моделки се падат общо трима мъже за бащи на децата им.Много мъка има по тоя свят...

браво на баджанаците !

Умна жена, щом успява да го направи.

Вечерята на тримата боклуци......Гадно, да ти се доповръща от тези вече!!!!!

Дано да ги убеди и двамата да не играят повече футбол за БГ. Ако двамата не играят отбора ще е малко по-добър.

Горкото дете..... После защо имало психари. Ето, заради такива майки.

Кой от двамата плаща масрафите на Алисия?

Започна с Пехливанов за телефонче с капаче. От Хриси Гущеров намаза силиконче. От Валери-нови зъбки, мезонет в Изток и джип, От Никиту- носле, джуки и джипче ама на старо. А сега кой знае? Виктор Касъмов?

след вечерята Алисия си тръгнала сама с детенцето,пък Никито и Валерко заедно.

Блазе им на тия четиримата. Въртят си шведски тройки във всякакви комбинации

Дано са приспали детето навреме..

Не че е голяма новина, но е смешно как този глупак дето не става за нищо, камо ли за футболист се е захванал с тези абсолютни простакели селяндурки. Егати жалката работа - Валери Божинов голямото НИЩО.

Ако няма с какво да запълните мястото си оставете го празно отколкото да ни занимавате с тези пропаднали хора. Какво за пример ли ми ги давате . Писна ми да ги правите на герой и още Николета , Благо Георгиев, Петко, фолкаджиики и още куп други .

Gal

Едно голямо, щастливо семейство...вече съвсем се обърках, кой с кого и кога.....

Двама ритнитопковци и половина. :-)

малкият е бъдещ национал- с такива връзки...

И укьовци.

Само ми е интересно как на вечеря с Алисия вместо по дънки двамата ходят с официални костюми, което навежда читателите на мисълта че цялата новина е лъжа и снимката е направена специално за пресата и за тази нереална новина.

Какво ли се случва в главата на детето?

Кадри от вечерта можете да видите в "Папараци"

Предполагам се досещате, какво им предлагам да направят тримата.

След вечеринката АЛисия с кой от двамата се е изпраскала?

И двамата, по азбучен ред.

Не се знае малкият от кой е, най -вероятно, или от единия, или от другия.

Двамата глупака и третия.

Защо да не са щастливи - нали са баджанаци поне по две линии, пък може и други да има.

Spas

Защо публикувате тия неща? На кой му пука?