Яйцата намалявали риска от диабет тип 2

Финландски учени установиха, че яйцата намаляват риска от диабет тип 2, въпреки високото си съдържание на холестерол.

Обратно в новината

Коментари - Яйцата намалявали риска от диабет тип 2 | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Това изследване е от серията - какво да ям, че да отслабна. Поддържайте нормално телесно тегло и се движете повече и няма да боледувате. Хем полезно, хем безплатно. Ама тази пуста лакомия да се тъпчете с разни боклуци. Не случайно чревоугодничеството е класифицирано в библията като грях. А, бе всеки да си живее живота както мисли, че е правилно.

Кой ги бръсне финландските учЕни? Аз докато не го чуя от британските, се едно муха бръмнала.

Да но който има прегънат жлъчен мехур (прегъната жлъчка) (а такава имат 1/3 от българите) не трябва да ядат жълтъка на яйцето!!! Така че яйцато за едно помага а на друго вреди....

Повечето учени са пълни смешници - проучванията им не стават за нищо, а често са тотално манипулирани - сега чета едно проучване в което изучават шоколада и след като участниците 18 седмици яли определено количество шоколад учените установяват, че кръвното им налягане било спаднало с 2.3 средно - и оттам правят извода, че шоколада е полезен за кръвното и почват са го разпространяват - това е все едно 18 седмици да си на диета за отслабване и да отслабнеш с 300 грама и да си мислиш, че си постигнал нещо. А по въпроса за яйцата - естествено, че са полезни - само заблудените вегани могат да си въобразят обратното. Хората ядат яйца от хиляди години, а сърдечните болести се появяват в последните стотина.

Абе тия учени-медици само със статистика работят. Сигурно в медицинските университети здраво наблягат на математиката и най-вече на статистиката - да могат да правят "медицински" изследвания. А може би учените са математици?