Само 10-20% от жените изпитвали спонтанно желание за секс

Водещи сексолози твърдят, че между 10 и 20% от жените изпитват спонтанно сексуално желание.

Обратно в новината

Коментари - Само 10-20% от жените изпитвали спонтанно желание за секс | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

с.ж. за секс при една жена зависи от възрастта, темперамента, хормоните, самочувствието, и партньора-неговото излъчване, феромони, тембър на гласа, искане и можене!

И СЕЗОНА :)))

Само през 10-20% от живота си изпитвах спонтанно желание за секс (когато бях влюбена)

По-точно под десет процента,да уточним!

Не е лесно да си ковра!

И добре че някои ги е срам или пък имат спирачка да се развихрят, защото за един мъж е по-приятно да е завоевател, отколкото поредния на тезгяха, а за жената е по-естествено да е леко дръпната и срамежлива, отколкото разпоретина.

Ето ви отговора, защо не искат. Ей такива виждания им се налагат от безкрай време.

Съни,те само като са пияни им идва смелост да правят нещо,ама изобщо не го могат.Това са малоумни мъже само се излагат и отвръщават партньорката.После излишни приказки от рода как жената не го обича,не го желае... Абе гурльо знаеш ли колко си противен в този момент,че жената може и никога да не си помисля за секс.

Най-не обичам да правя секс когато мъжа ми е пиян. То се почва едно завърти се натам, насам,часове... Като подпийне влизам за един душ, позабавям се повече и хоп-заспал. Идеално.

Сипи му отрова в питието.

Не съм съгласна,че женските коленца лесно омеквали.Ако не е истински мъжкар,няма как да стане.Аман от бройкаджии.

пияна жена HE пробира! само трезвите жени си пробират добри любовници...като мен например!

Изследването е много точно! Но, замотават идеята му! В същност искат да ни кажат, че се изменя психиката на жената в съвременният свят и либидото на голямата част от жените рязко се повдига само, когато чуят шумоленето на едри банкноти в ръцете на мъж!

Нещо за ЛЮБОВ.... изследване не се ли предвижда ;). Иначе за секса ясно имам мъжки котарак не прощава на нищо що е женско от котешки произход.

Сексът е между ушите , но не в устата :))))) Мисля, че за всеки човек , независимо от пола , е абсолютно индивидуално . Има страстни , има и по-студени хора . Въпрос на темперамент ! Поредното малоумно " изследване " на група клатипурци :))))

Спонтанното желание за секс при жените е свързано с фазата на цикъла, т.е. хормонално е обусловено. То се засилва към времето на овулация. Природата (Бог) се е погрижила за всичко :)

Това е заради естрогена - хормонът на либидото, чиито нива са повишени по времето на овулацията. Единствената причина, поради която жените подтискат сексуалното си желание е от векове насаденото, че жена, която иска секс е развратница.

От секса се раждат деца, които не винаги са желани от жената, защото често пъти тя е ЕДИНСТВЕНО отговорна за отглеждането им. Страхът от забрменяване е голяама пречка пред удоволствието от секса.

вярно е... но и това, че малка част от жените изпитвали спонтанно желание за секс - не е вярно. Просто жените не демонстрират щенията си толкова явно като мъжете. Аз съм жена, на 43г. и съм с постоянен партньор. И въпреки дългогодишните ни отношения все още, мога да твърдя, че имаме спонтанен и вълнуващ секс...

За жените секса не е само физически, повече е вследствие на отношения и емоционално привличане. Докато при мъжа е точно обратното.

Ако сексолозите са жени ... процента щеше да е много по-голям. Имаше една приказка, че желанието се усеща в очите на партньора. Жената се ласкае и започва да го гледа по друг начин - с желание, нежност ... Но една негова дума казана не на място - желанието ти се изпарява и започваш да го гледаш като човек, не като мъж.

Не съм забелязвал такова спонтанно желание. И не ми излизайте с това, че "явно ти си еди какъв си ... ". Как трябва да се прояви това желание? Жената да си поиска от някого - изключено.

Въобще не е изключено ;) Дори съвсем нормално е. Принципът е двупосочен и така си е редно да бъде. За съжаление има и жени, коиото още не могат да се отърсят от някви с години насаждани предразсъдъци, ограничения и норми :) Хубава пролет на всички!

Съотношението на силите веднага ще се промени ако и на мъжете им завират разни работи изотзад. Тогава и те горките биха се правили на разсеяни и ще имат перманентно главоболие. Биха се замисляли много повече и биха го искали спонтанно много по-малко.

Сестро, усмихни се малко и си обърни внимание. И по 2 пъти на ден в банята, че отдалеч те усещам, че намирисваш

Не мисля, че жените имат такива пориви. Или ако имат то успяват да ги скрият и превъзмогнат. Според мен, жените не обичат секса, използват го като необходима размяна с мъж, който може да ги издържа.

По този начин може да разсъждава само мъже, които не могат да възбудят и задоволят жена.

А по този начин разсъждават само жени, които отдавна не са имали честта да бъдат начесани. Ако си чавка недоволна и вечно намусена няма как да му стане на който и да е. Не го е сякъл в гората, че да ти го сложи където и да е.

Това е известно от векове. Жените се срамуваха да се покажат, това възбуждаше мъжете. Всяко семейство беше с по 10-15 деца. Освен това в доста от по-малките градове е имало и публични домове. Представете си какъв секс е падал в семейството и извън него. А сега жените решиха че сами трябва да се натрапват. В резултат на това секс вече се гледа само на порно. И на мода излизат сурогатните майки.

В България сурогатното майчинство е забранено.

Те може и да изпитват, но чакат мъжа да разгадае мислите им, а ако той случайно не успее значи той е виновен.

Хахах много добре казано. Ако пък се осмелят да намекнат или си поискат и им откажеш, щото просто точно тя не те кефи, ставаш автоматично обратен или смотаняк :)))

Спонтанно се заглеждат в кинтите обаче.

няма лошо

Спонтанно желание възниква и у доста голям процент от жените...стига мъжа пред тях да може да го провокира... Женските коленца лесно омекват, стига да знаеш как да го постигнеш:))) както и мъжките, разбира се:)))

Малей, как нищо не знаете за жените, та трябва от университетска програма да научавате. Точно обратното е процентното съотношение, особено с настъпването на зрелостта. Така че Багоски (мяза на македонско девойче) да не съди по себе си.

з кого винаги би се намерило стига да изглеждахте по свястно така че да не трябва да се заглеждаме по 20 годишните ... *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Те 20 годишните умират от кеф да ги заглеждат застаряващи чичковци с шкембета и плешиви канчета. Гледайте си, не ни пречите - има 30 г. младежи, които нямат проблем с вдигането на самолета..

при тлъстите американки може...глупости по -скоро ,проблемът е че няма с кого

Дай телефон, доволна ще останеш!