Деси Цонева заедно с бившия на адреналинката Яна

ТВ водещата Деси Цонева се влюби в бившата половинка на адреналинката Яна - дизайнера Ивайло Леков.

Обратно в новината

Коментари - Деси Цонева заедно с бившия на адреналинката Яна | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Нека ивайло и пуска за лек нощ клипа с Яна. Да гледа и се учи, как се смучи! ;)

Автоматичният брояч преброи 50 коментара, я ги пребройте и вие и покажете останалите до 50.

Къде скрихте останалите коментари?

Алоооу, Дир-а, стига с тез плоски статийки. То бива бива пълнеж, ама съвсем за прости ни вземате! Бебето на адреналинката Яна е най-известния персонаж, по телевизията се появяваше и танцуваше наравно с майка си (нищо, че й беше в корема)

Този младеж ми прилича на "златотърсачка"

"Бившият на адреналинката Яна" - 4 пъти го прочетох, ама двойна загадка - коя е Яна, кой е бившият. Име поне няма ли си, иначе "име" не е направил, очевидно. Хубава жена и дете, пък ги изтървал. Лузерско.

От трън, та на глог!

Яна се отървала, Деси налетяла.

Какъв беше тоя с обърнатата китка, дизайнер ли ??? А защо не кажи на това Деси с този мургав загар, че не и отива тая забратка и че прилича на м......л!!! Той не е по различен. Много антипатични муцунки са тея двамата.

Този е толкова дизайнер, колкото аз съм космонавт. Това, че мама и тате са платили "някаква" обичение в чужбина и се е сдобилс "някаква" диплома, не го прави дизайнер. Използва труда и уменията на други, а той е гола вода. Случил на родители (аз пък ще се срамувам, ако моите са такива, независимо от парите им)

хаха доста изтрити коментари... що ли?!?!? Иначе ако трябва да се префразирам това е Деси, която се познава близко с мноооого мнооооого мъже в София че и не само...

Не отказва девойчиту, не отказва обича да е често и по много!!! На нея ни е нужна друга слава нали в родата е има. Тя иска да е известна с професията -Десито тупалката! :)))

Мдааа. Тая е супер пищялка

Кои връзки наричате дълги и хармонични??? Това дете още не е в първи клас...

дизайнера е секси пич

Добре че не го познаваш лично....

Жена, която е с мъж, причинил такива неща на бившата си, а той имаше и едно видео, освен споменато в статията, е пълна глупачка и си заслужава всичко , което ще й се случи отпосле

не разбирам какъв е смисъла да има форум в който да триете коментарите. или искате мнението на хората или не го искате.

Редакторче елементарно треторазрядно същество не ми трий коментарите!!! Десито поне се класира за второстепенна личност. Кой знае ти от кое селце си в пустинята! :)))

И тя е треторазрядна, защото е известна зареди дядоси , баща си и шуранайка и Пенка! А това е плод на 3-то поколение, лигави дечица !

Кой е тоя не знам, адреналинката сме я виждали, а Деси била дъщеря на сина на Коста Цонев, демек дъщеря на сина ......................

Много мило ми става, като чета, че тая "излиза" с еди кой си. Може и обратното. На село едно време на това излизане му казвахме просто чу..кане. Или пък "романтична" среща. Хайде де, откога една краткотрайна свалка започна да се нарича романтична?

За тоа, Яна казваше , че е гей.

Очаквам скоро новина какви супички и пюренца му готви...

Шмъркат заедно, най-вероятно!

Новината е от световен характер! Тази вечер половин свят ще си мисли за това лягайки си да спи!

някой трябва да плаща сметките. Като не и се работи, от спонсор на спорсон. Нейн избор!

спонсор де. Който бърза - бърка :)

на тая който мъж и поиска ... тя му пуска....

тая Деси е дъщеря на М.Цонев. Ама нямяше ли някои бизнесмен за нея. А кои е бъщата на нейния син - това никой не знай или поне аз.Да не се рздва толкова. След "дългата хармонична връзка" на Яна и дизайнерар тяхната отскорошна е въпрос на време колко ще продължил

я ми обяснете - как така - хем отскорор хем със синовете си.

Е, отскоро, заедно забавляват синовете си : )

Е, няма начин да не се влюби в "дизайнер"....

Тоя дето качва порно клиповете им в нета. Скоро очаквайте и Деси по голо дупе:-)

Десито има толкова клипове в нета, че дизайнера можеше само да си ги сваля безплатно и даже няма нужда да я води на ски. Тя си пуска и така...

Мъка, братко, мъка...