Как изглеждат днес горещите звезди от 80-те

Дрехите и прическите бяха предизвикателни, косите - в крещящи цветове, в музиката се случваха революционни промени.

Обратно в новината

Коментари - Как изглеждат днес горещите звезди от 80-те | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Мелани Грифит се е опитала да се мумифицира жива.Макар и в златната възраст, добре поддържана жена с възможностите и би могла да изглежда превъзходно без 5 кила ботокс по физиономията.

Това пък ми е много интересно колко е модно и разпространено - смесени съквартиранти мъж-жена без никакви отношения... Трябва поне единия от двамата да е хомо или да са много грозни, за да е неутрално положението. Иначе ще е бардак някакъв.

Абсолютни "бабугери !!!!!!!!!!!

да бяха сложили снимка и на жан клод ван дам :D

Браво мои мили гълапчета !!! Всичките изглеждати превасходно ама личи си, че живейте в холивут, а не като мен в софиа каде се напълни с селяни и провинцялисти, които ни изрезаха въздуха за дишане, састариха ни с 23 години, натровиха ни с вредните си изостанали средновековни испарения, нагърчиха кожата по лицата ни от ят и с мекащия си диялект проглушиха финните ни софиански уши и разрушиха бротално несвикналите ни на долнопробни хрипове тапанчеви мембрани. Много красота на снимките, много еротически импулси. И все пак с разрешението на холифутките и холифуците бих споделила някой мои саображения и забелешки, които не изкам да натрапвъм: Шарън стоун да обърне внимание на бръчките пачи крак под очите си. За целта да влезе в бългърския парламент , да проследи дебатите и след обилното плюнчене на имащите думата да се намаже на потходящите за целта места. Барил Хана се нуждае от нова пирука и високи токове. Кевин Бейкън гледа като натровен или гонен от пернишки куркурдил. При поредно гонене го саветвам да бяга на зиг зак. Джийми лий къртис кърти мифки с туй малко кучанце. Следаващия път за по голямо впечатление да прегърне в финните си раце булдок, коч или нерес. Мадона в малоумните си напани да емитира Марлене Дитрих е замязала на вещицата от семейство адам ама в рус вариянт. Крали Фишър от междозвезни воини спокоино може да бъде объркана с работеща като хигиениска обедняла бългърска интрелектоалка.ю При майкал джек фокс и благоверната му треиси полан не е ясно кои от двамата е жертва на гмо. Емило Естевас да не се стиска и да смени боята за обувки с която бойдисва косата си поне с боя за яица, с която както виждам е навапцал присадената си грива том крус. Вал Килмар е замазял на лош вартиянт на Брат пит, жорж майкъл неоспешно емитира нашиа лорд Ивгени Минчеф, а кобчетата на кустюма на жони деп ще се скъсат под напора на набъбналото му шкюмбе.

Докато четях коментара настръхнах от потрес! Явно образователната ни система е в пълен колапс! То бива неграмотност, ама това е прекалено!!!!

Което е много - то е в повече! та и твоят тъп напън да изглеждааш нтересна не се е получил . Писанието ти е скучно и глупаво, а имитацията или истинската ти неграмотност е дразнеща.

Стар, млад - легендата си е легенда. А те всички са легенди! Прекрасна, прекрасна Шарън!

Вал Килмър беше такова секси парче. Жалко, че не остаря никак красиво.

на мен ми харесва. поне не се опитва да надхитря времето. съвсем нормално си изглежда.

Мадона пак е свила костюма на Карл Лагерфелд : )

Кевин Бейкън е нечуван сладур!!!!Да ми падне в ръчичките....

Tова е добре! Mного малко, плюещи и храчещи има днес тук?! Bсе пак, е празник!..xaxaxa..

Годините не прощават на никой. Ако тези актриси ги заснемат без трите пласта грим, тогава ще лъсне голата истина. Между другото преди няколко дни имаше такава статия на известни актриси без грим пълен потрес.

Без 3те пласта грим и без фотошопа.

Права сте, за фотошоп, пропуснах го!

Хмел, Шаранката, Еди, Круз и Джони са си класа. Другото е за боклука. Особено Кари Фишер! Ех, Кари, Кари! Що съм те сънувал ако знаеш! Но от вас двамата с Марк Хамил нищо не излезна! Само Харисън Форд направи кариера след Star Wars.

По онези златисти бански в Джедаите АА!! И аз я сънувах!!

Всичко тече.

Шарън Стоун и сега да я докопам няма да й простя...няколко пъти!!

Aми, освен да си поиграеш с чурката под юрганчето и ще ти олекне...хихихих!!!!!!:))))))))))))

Мда...времето не прощава на никой от нас..... От дамите Шарън Стоун и особено Мишел Пфайфър си остават класа. Другото е драма просто... От мъжете - Мел Гибсън колкото повече остарява, толкова по-хубав мъж става. Определено. Том Круз се е консервирал. Джони Деп си е Джони Деп...останалото - по-добре да не бях ги видял... Така че: Мишел Пфайфър и Мел Гибсън - това е! Дай боже всекиму...

Славни времена! Ще ми се да се върнат....

Очевидно само Дарил Хана не е сама, другите както се вика остарели са като катедрали с достойнство , стил и величие.

Да бе!Мадона и Саманта Фокс са инфантилни!

Я? Какво прави Мая Манолова в Холивуд?