Рапърът Дрейк се ужаси от целувката на Мадона

28-годишният Дрейк не скри изненадата и ужаса си, след като Мадона впи устни в неговите по време на съвместната им изява на сцената в рамките на Coachella 2015.

Обратно в новината

Коментари - Рапърът Дрейк се ужаси от целувката на Мадона | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Тя от край време си пада по млади агънца,но вече се излага.Да вземе да се погледне в огледалото и да проумее,че колкото и да спортува и да се поддържа,вида и е стряскащ и вече е бабичка.Засрами се,да не те осъдят за сексуален тормоз!

Бе дреме и на Мадона, че некакво си злобно българрче в некакав си форум мислело че тя е бабичка.... Тя се смазва от успешни проекти и така ще е още много години, па ти си лай - не и пречиш!

Тя Мадона си е такава, редовно пуска езици, вкл. и на жени. А помните ли, когато Барак Обама беше още кандидат президент - тя беше разгласила, че му е навита и иска да му прави свирка. Тогава говорителят на Обама обяви шегата на г-жа Мадона за безвкусна!

Рапър ли е - не ми го хвали. Но кат стана дума за Мадона, та се сетих за "негъра от групата на Мадона". Последният че прочу преди години благодарение на родните медии които популяризираха Соня Васи, чрез завоеванието, че била преспала с него.

Не мога да си представя какво е да те целуне американският Азис.

Абе,...не съм кой знае,колко голям фен на музиката и, (все пак тая е 30 години по музикалните върхове и вероятно има защо) но бих я взел винаги,а на тоа лигоч,ще му пусна азис секишлията,да се целуват двамата и да си пеят на ушенце.И без това ни на единия музиката става,ни на другия.

де ги виждаш ти я върхове на баба Мадона? Върховете и бяха към то 1995г. там някъде дори много и дадох. Просто общо казано поп музика и това е. А сега чувам едни и същи парчета преработени та остави ами откраднаха идеи от една руска певица. То между другото и Лейди Гага пее в нейния стил или обратно. Извратенячка.

Е как моце да наричате Мадона кралица на попа? Тя е кралица на кича и безвкусицата. Пеенето и не коментирам, защото просто такова липсва.

Поп-музиката по дефиниция е кич. Справка Анди Уорхол и поп-арт. Ако искаме качествена музика -класика и рок.

Току що гледах клипчето и според мен в началото му харесва, защото тръгва да я гали по косата, но в един момент Мадона "му прави нещо" и затова реакцията му е такава - по-скоро на болка. Най-вероятно го е ухапала вампирски :)

И аз го гледах. Започна да го целува, той се кефеше и искаше да я гали и да я прегърне, тя му махна ръката и след това го ухапа зверски..... Лицето му се сгърчи от болка. Горкия... ДА внимават следващите дето ще излизат на сцена с Мадона!

По- скоро се опитваше да я махне от себе си, горкото момче...ако наистина не е по сценарий е много гадно, все едно Ваш колега идва на работното Ви място и си навира езика в гърлото Ви... Отврат! Тук полът няма значение, потърпевшът си е потърпевш.

Всеки остарява, дори и Мадона.Но не всеки се излага.

Както се казваше в един филм: "Бабоеб".

Аз "Бабосвал" знам...

PR трикчета за радост на феновете...

Дайте и един тик-так да не и мериши остата.

Ко рйечи??

Интересно,човек,който не знае да пише елементарни думи при това на Български,тръгнал да дава иронични коментари.Налага ли се да поправя думата О'ста с УСТА?Ми сигурно.Един съвет,ограмоти се,пък после се прави на интересен.:)

Без майтап, но ако беше мъж налетял на жена, сега вече щяха да го съдят за sexual assault. А понеже Мадона е жена и известна - ще й се размине.

В случая би могло да е sexual harassment, многознайко. И то само ако той се оплаче. Ама той няма, щото му е направила здрава реклама.

Баба Мадона на стари години се чуди как да си оправи PR-а. Все едно баба Лили да засмуче Дриско. То последния за пари е готов на всичко, но все пак от чисто естетическа гледна точка ще е гнусно.

тя от реклама нужда няма бабиното. на него му е направила.

е приклекнал като гадже,тя като не го е оправила там пак добре.

Дрейк става за един бърз секс, но нищо повече.

Ох, всичко е цирк, гледах клипче и се вижда ясно, че той не се опитва да я отблъсне, напротив понечи да я прегърне. Това, е после се направи на изненадан е чист сценарий. Всичко в типичен за Мадона стил.Неведнъж на нейна сена са ставали такива уж случайни неща като например да и изскочи гърдата или да се целуне с жена уж спонтанно.

Дрейк пояснява, че не целувката на Мадона, а червилото й е това, което го е ужасило, затова си е избърсал устата... Като ще "информирате", поне го правете като хората...

това щях да напиша и аз :D

да, ама явно го прави заради мадонна, че голяма подгиравка падна за неина сметка след това, по всички медии... та да каже и тои, че не така било, и тн. ама реакцията му беше на отвратен.

Дайте я на мен и екипажа ми. Аз дъртата кралица съм... хм... целувал, па Мадона ли нема да нацелувам!

реакцията му беше безценна. смях, мадонна стана за смях.

дърта баба с миришеща уста...ще и се да е на 30, ама вече е за пенсия...

Мадона ли бе? Такива като това рапърче и висят по 100 на вратата само да ги погледне. Щото Мадона е някоя, а на тоя това може да му е бил зездния миг - трябва добре да и плати за рекламата!

Дърт вампир :)

ченгел смотан!!!!!!!!!