Коментари - Whitesnake с концерт в България на 24 ноември | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ако няма още някоя качествена група с тях за този концерт повече от 7-8 000 билета няма да се продадат. идвали са повече от 3 пъти и вече не са така актуални.

Страхотниииииии! На всичките им прояви съм била и пак съм там......

Велика е школата на Ричи- вчера китарният Бог направи 70!Той открива Дейвид Ковърдейл като продавач на обувки и го превръща в един от титаните в рока. Последният албум на Бялата змия и това Лилаво турне са отдаване на почит и сме едни от щастливците, които ще имаме удоволствието да го видим и чуем едни от най- великите класики в рока.Да. Няма го Дъг Олдрич,Ковърдейл е загубил малко от прелестния си глас, но той все още носи магиятав в себе си.Той не основа като други велики музиканти някоя супергрупа, както е модерно сега, и от които супергрупи няма нито една просъществувала по- дълго от година и с повече от един нашляпан албум, с нито една запомняща се песен.You keep on movin`- don`t fade away,soldier of fortune!

АКО ПЕЕ КАКТО НА ПОСЛЕДНИЯ КОНЦЕРТ В СОФИЯ ,НЕЗНАМ КОЙ БИ ОТИШЪЛ В З.АРМЕЕЦ ОСОБЕННО С ТАКАВА ЦЕНА НА БИЛЕТИТЕ

Подкрепям. Макар че в зала звукът е друг, а и няма причина да вали :). Все пак предпочитам Деф Лепард, дано успея да ги видя тази година!

последната му поява в софия беше с джудас на фестивала преди 2-3 год. и съвсем не мога да кажа, че съм разочарован.