„Женени от пръв поглед” избраха своите домове

След сватбата и сватбеното пътешествие трите двойки от социалния експеримент „Женени от пръв поглед” трябваше да заживеят заедно.

Обратно в новината

Коментари - „Женени от пръв поглед” избраха своите домове | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Странно, тези преди да ги съберат по двойки, нали са ги карали да попълват разни въпросници?....Да се види колко си пасват. Е, на въпросите - "имаш ли нужда от брак и би ли живял при съпруга/та си" и двамата са отговорили НЕ! Бинго. Имаме унисон! :)

Тясната студентска стая им била малка на тая дето се е качила на главата на момчето ама в майчината и ръкавичка дето неможе да пръдне без разрешение ще му е много добре:((((Пълна пародия като чета какви семейства само за седмица вчужбина, за 5 седмици при другия само и само защото са подписали някакви договори както е казал един от ''белите мишки'',,

Малоумен сценарий , некадърни актьори , дебилни психолози и сватовници , пълна помия :)))) Дано заплащането да си заслужава !

но Георги не бих го изтърпяла и миг .Този е един злобен егоист който не знае какво иска и ще си умре стар и самотен .На Гери и пожелавам да си намери друг партньор и да бъде щастлива защото е умно момиче и да забрави за този сухар.

Георги и Гери са ми фаворити. изглеждат ми хора, които са наясно със себе си. Особено Гери- стабилна и чаровна, с овладяно его! Георги обаче започна да проявява типичните комплекси на типичния българин, който когато вече има до себе си желаната прекрасна жена, вместо да и се радва, той преминава в отбранителна позиция, сякаш тя му е най-голямата заплаха за ....нещо си! Ако Георги не събере сили да приеме Гери, която той явно харесва безумно, ще съжалява цял живот...за нея!!!

Всеки има право на лично мнение и аз уважавам вашето , но то по никакъв начин не импонира с моето а то е , че въпросната Гери е доста отблъскваща , като поведение и визия а Георги е изключително егоцентричен тип с неприятна външност .

Тук става дума за хармонията и връзката между един мъж и една жена - дали ще се получи или не. Не е задължително двамата да са идеални - ако не са красавци и невинни ангелчета, нямат ли право да се харесват? Въпросът е, че дори и да се харесат двама, пак може и да не се получи връзката...Просто трябва и още нещо, което някои наричат химия...или божа работа...

Това е телевизионно предаване...на който му харесва гледа,на който не да мести канала...Не е задължително гледането... Лично аз тръгвайки на работа сутрин към 5,30 ми прави впечатление колко много сами девойки се прибират от дискотека по улиците на Варна! И се питам ...къде са мъжете?

Тия от предаването как са събрали Гери и Георги хич не ми е ясно. От пръв поглед е ясно че тя се има за много хубава, спортува всяка сутрин, татуси уу-аа тоест търси външна красота. Георги пък иска повече вътрешна красота и по скоро вътрешно усещане за разбирателство и отдалеч вежда и усеща че Гери не е такава и затова се дърпа. Считам че Гери е по егоистичния тип тя по скоро има нужда от любовник а не от съпруг.

Да, така е и на мене тази жена не ми харесва и се има за голямата работа, а всъщност не е!

Не знам защо занимават още хората с глупости. Миналата седмица Георги беше на хотелче във Велинград с друго момиче и едва ли му беше сестра

Преди години, когато бях дете имаше едно предаване "Адрес 4000", където хората пишеха писма и си търсеха половинки. Досега си спомням моето учудване, как може Пенка от село ....да има толкова много изисквания /тогава непонятни за мен/: "за е висок 180 см., да е със сини очи......., да не пуши, да не пие........":) Ами сега разбирам, след 17 г.брак, имам страхотен съпруг със своите недостатъци и странности....Но живота е един голям компромис, след като прехвърлиш 30 г. ти става все по-трудно да ги правиш. Затова човек трябва да се обвърже по-рано, защото все още вижда повече доброто и по-малко недостатъците в партньора си. Всеки сам трябва да се научи да бъде щастлив за да изживее пълноценно живота си!

Вие пенсионерите нали имате едни пейки. Там е мястото за споделяне на тези мисли.

Кифльо безработен, комплексиран и неграмотен да вникнеш в смисъла на текста, не се изказвай неподготвен....

И като е Пенка от село няма право на претенции с кой да прекара живота си ли?

Много готин замисъл. Женят те, сексуваш 2 месеца, развеждат те. И всичко това платено. Записвам се за следващия тур.

И тук е за предаване - тъпотия до тъпотия... Ако можехте да се заврете и под юрганите им, ама иначе не ви интересувало... Тъпи, злобни коментари. И SAP-администратор не е програмист.

Така е. Просто подвид IT-недоразумение!

Програмист да си, лесна е вашата работа....суркате се на работа към 11, взимате големите пари. Поне готини мацки връзват ли ви:) Всички ли сте такива сухари като въпросния не IT специалист....

Ох, ама ти живееш сам в една стая, ела да живеем у нас - ние сме 3 жени с 2 деца в 3 стаи. Питам аз къде е по-широко 2 души в една стая или 6 човека в 3 стаи.

Според създателите на това толкова "умно" предаване 6 човека с един кенеф е по-широко.

Колко ви плащат за пиара? 20 лв и 54 ст. на публикация набирате ли? Ех, мизерийо...

2 лева да седи статията 24 часа на първа страница, за 48 часа статия има промоция вместо 4 лева вземат 3 лева :)

Десетократно, колкото е тарифата на теб да демонстрираш дебилно чувство за хумор и подобие на остроумие по разни форуми. твоята беше 0.0004 стотинки на 10 поста, нали?

Ей,хора,помислете!! Тези снимки са правени преди време,сега просто ни ги показват.Самите участници се изпуснаха няколко пъти, че трябва / по договор/ да живеят заедно 5 седмици.Тези седмици вече са свършили.......А всички клюки из нета,които се въртят е за да вдигнат рейтинга на предаването и зрителският интерес....На Великден сутринта А иА бяха в сутрешното предаване и демонстрираха добри чувства един към друг.Надявам се да не са се разделили а този федфебел да спре да наставлява и командори горкото момче.Скъса ми сърцето във вчерашният епизод , когато гледаше играчките и каза,че никога не е имал такива неща.Отчаяно иска да има жена,семейство и дом.

Георги е прекалено открит за мъж. Според мен въпреки проблемите, които дават, че има между тях, те ще успеят да се сработят с Гери и да продължат. Той е свикнал все да анализира нещата и затова при него всичко изглежда трудно. Ако Гери му беше сърдита, едва ли щеше да го допусне до себе си. Очаквам "палачинката да се обърне" и да бъдем приятно изненадани накрая. Какъвто и да е крайния резултат, пожелавам и на двамата много щастие.

Едва ли, Гошо е бил за Великден в Бургас с друго момиче. Което означава,че с Герито не са стигнали до край. Във страницата на предаването се пишеше,че доста хора са го видяли на главната им улица с друга.

Другата се оказа сестра му. Така че все още има надежда за тях двамата. Моите очаквания са и Георги да е бил с Гери в Доменикана или да се окаже че тя е била там на състезание. Нали казаха, че спортува някакъв странен спорт.

Малко мръснишко ми се струва това шоу,организаторите на сводници ми приличат.Събират мъж и жена и вечерта,хайде в леглото!А,бе,не че съм голям моралист,но нещо гнило има !

Ама то нали бракът щял да трае един месец, а вече минаха две седмици и още нищо не се е случило.Жал ми е за момчето,което се завря при майката и сестрата на жена си.

Гергана се държи като вътрешен човек, все едно са пратили психоаналитик, който да търси къде е проблема на проблемния Георги.

Честно казано очаквах повече при избора на кандидати. Георги - сингъл партита, досега нямал сериозна връзка,очаква от жената до него да е с добро сърце, да търпи наглото му поведение, да може да я мачка и винаги да излиза онеправдан. Герито симпатяга, нарочно са и сложили Гошо, за да може да има и поне една връзка в която ще има интриги, кавги и неразбирателство. Но по този начин излагат нея. Питах се вчера, от толкова много кандидати точно този харпун Гошо ли трябваше да изберат за нея. Успяла, самостоятелна, с един неуспешен брак,силен характер, и сега какво още един неуспешен брак. Наско - досега жена не е имал до себе си, добър, даже наивен, готов на всичко само и само да бъде щастлив! Но с цената на какво ? Избрали му жена,която твърде много изисква, иска, но всъщност тя какво му даде за тези три епизода.Освен да мрънка, да го злепоставя, все онеправдана . Защо не я събраха нея с Гошо, да видим колко интересно щеше да бъде !! Стефчо и Светлана, може би единствената двойка в хармонични отношения. Повече се привличат, отколкото се разминават.

Ето и друга гледна точка - Георги е интелигентен мъж, който веднага е осъзнал, че са го чифтосали с професионалистка. Атанас е момче с лека ментална недостатъчност, изразява се трудно и на български, речниковият му запас се изчерпва с 4-5 думи, иначе добра душа. Антония е будно момиче и си дава сметка за това, но смята, че няма особен избор. Светла е пич и е много готина без грим, взимам я, ако Стефан не я иска, но той не е глупак, а по-скоро маниак.

Стефан и Светлана също ще имат проблеми. Стефан е като Майкъл Джексън откачен на тема чистота. Даже се върна да провери дали е оправила леглото.

А аз си мислех че е шегичка, за добре дошла; да й вземе страха.

Който вярва, че Стефан мие банята си всеки ден да натисне плюсче ;D

Някой знае ли преди колко време е снимано това? Очаквам да се появи някой, който познава някого от участниците, и да разкаже края на сагата.

Значи като свършат парите на спонсорите, всички се разделят и всеки по пътя си с горчив вкус в устата от преживяното.

изкефи ме как Антония отиде да види дома на Наско- такааа...3-то борче , вляво...и после-ти Наско живееш в една стая ,така не може ,ела при мен ние имаме 3-ри стаи и там ще живеем в една стая , в другите 2-ве, майка ми и сестра ми с 2-те си деца...

Заради този Георги не ми е възможно да гледам предаването, защото получавам позиви за повръщане и от външния му вид и от поведението му. Този мъж е свръх комплексиран, явно поради сексуална немощ / това е основна причина за подобно поведение при мъжете/. Този няма жена на този свят която да го изтърпи, освен ако не е неприлично богат какъвто очевидно не е ... самочувствие, претенции, погледи на криво, а той някакъв сульо , който живее в гарсониера на квартира и му се свиди и пантофи да купи на момичето поне за пред тв-то да не се излага ... бах тоя смешник. Другите двойки горе-долу са си подходящи, но тази Гергана извади късата клечка горката

И аз се чудя от къде го изкопаха тоз пън?! По всичко личи, че е изтъкан от комплекси. Супер е смотан. Ако ми е наблизо бих го фраснал по мутрата, но ще му е малко.... и няма да хване ред...

2 от жените не са хубави. Антония, може да е добра, обаче е дебеличка и тъпичка. Да си пърдят там по юргана с още по тъпия й мъж, да се хилят и да си викат "не мога да повярвам." Най-безинтересната двойка. Гергана личи си че е от боята, по цвета на кожата. Може да е полу ама все пак има. Така че отпада, дори и като държание и характер да е ок. Най-интересната двойка е Светлана и оня дето се прави че работи в двора си. Светланчето става, странно лице, очи и глава има. Малко горната й джука липсва и като се озъби и ухили прави една странна физиономия. Циците й са малко раздалечени, но като цяло пак казвам става. ;)

ей, голям специалист се извъди

Хей, не ми пиши повече с ника!!!

Ама той е copyleft! Нямам нищо против да го ползваш.

Може ли да съберете мъж с 6 кучета и жена, която се страхува от кучета??!! Това е изклщчитекно непрофесионално.

wtf?! Това какво общо има?!?!!

Дано Антония чете форумите и да смекчи учителския тон към Наско, който и без това си е слушко послушко. Гергана, може би заради спортната си дисциплина е доста уравновесена и склонна да потърпи, за да не сбърка в преценката си. За разлика от недоверчивия Георги, който ще си мре сам с това демонстрирано самочувствие и неуважение към партньора. Да й бяха дали другия човек на Гергана. Двете СС май ще ги бъде. Симпатични и отворени един да друг, стараещи се да проявяват разбиране и компромис към навиците си и несъмнено пасващи си в леглото. Амин :))

добротата ще спаси света можееее лииии

добротата ще спаси света можееее лииии

има ллюбов ,и само тя остава,гушкай те се яко и много любов

мелика тъпотия смях в залата ипосле още смях и сълзи

На снимката тоя бояджията как може да има такава къща?! Такъв лукс и разкош от обикновен бояджия?! Дето се е казало, само гардероба дето освободи на перничанката не може да го купи със заплата на бояджия. Да не говоря за останалите стаи, спални, кухни, обзавеждане, техники и т.н.

Напротив, всички автомонтьори изкарват добри пари. А в случая това е семейният им бизнес, той не е на заплата.

а АВТОбояджия. Мога да ти кажа, че те изкарват много повече от ИТ специалистите на час. Разбрах го по неприятния начин - ремонт и боя след ПТП.

Благодаря на Тато ми, Бог да го прости, че ни вдигна къща и не живях в блок никога! ДА ЖИВЕЕШ В БЛОК Е УНИЖЕНИЕ! Къщата на това момче в Казичене е прилична, защото хората вместо да се чешат, цял ден си бачкат, ето затова имат!

Абе мушморок миналото лято в София имаше градушка, която порути поне 50 000 -100 000 автомобила може и повече да са. В сервиз не можеш да се доредиш за боя до края на тая година всичко е пълно. Отделно колите се дерат и удрят постоянно. Ако тия са добри бояджии и си изпипват нещата при тях сигурно е навалица от народ. Цените са супер високи в София за тази услуга в момента, а и винаги са били такива спрямо в други градове в страната. Та да ти кажа тая къща спокойно си я прави човека и то от работа, за разлика от ония "хрантутниците" в парламента, където за целия си смислен живот по-голяма част от тях не са работили.

Може да изкарва добри пари, но имам чувството може да има и друга причина поради която да остават повече парички за харчене и глезотии - като например че се укриват данъци. Не казвам, че той го прави. Просто казвам, че масово се практикува.

Ако 1/4 от мъжете са като Наско, на ръце щяхме да ви носим. За съжаление повечето мъже в страната са тъпи комплексари , дето за да си избият комплексите за малоценност , недооцененост, глупост блъскат като изоглавени и се зобат със химия, белким някой ги забележи. Ум, Духовитост,Работливост,Уважение - това търсим жените, а не тъпоглави мутр

Ами де повечето жени да бяха като теб :) Просто повечето мъже предлагат това, което повечето жени тъсят :)

Тия мъже дето ги търсиш не ходят по дискотеките и баровете. Дори и по кафета много рядко ходят. Защото оставам с убеждението, че ти ги търсиш там. Не са там... те са си предимно вкъщи! Или коментират тук във форума. ;)

Хвани си програмист. Те са най-свестните мъже. Изключвам Георги, голям сухар е.

Точно пък такива глупчовци като Насето не търсят много жени. Скромничките и молещите се на Господ като него може би.

От първи епизод се чудя, ако някоя от двойките, а защо не и трите не бяха слючили брак, какво щяхме да гледаме сега?

Много са грозни жените

Ма те пък мъжете,много хубави!Заспали Гани!

Funni,как разбра ма че са бледи напъни на социално програмиране, като от 5години не гледаш телевизия.Ами тъй казаха хората-нали.Много си умна няма що.

тази гери вече се е омъжила за друг на остров

Е и какво от това?Тя ли е единствената "била омъжена".Това си е живота!Била е омъжена,не е крала,убила и т.н.

Най-добре е Наско!Ще живее с три жени.Кеф ти едната,кеф ти другата,кеф ти третата!

Къде е бащата на тези малки сладурчета - племенниците на Антония?

Пълна кретения!

Kакво предаване, каква телевизия, какви продуценти, какви участници?! Bърха на безумието! C какво занимават хората и как ги зомбират?!... или с бомби,убииства,воини и катастрофирали самолети или с предавания като това което и в Kонго няма да го гледат! Tова телевизията, е чудовището, изяждащо човешките ценности!!

бледи напъни на социално програмиране, добре че не гледам tv от 5 години

като не гледаш от къде знаеш какво е?Не че те питам и ме интересува отговора ти....

Мисля, че и на трите двойки ще им е трудно, ако не и невъзможно да съжителстват нормално, ако не е заради предаването. Всички си имат навици и никой не е готов на компромиси. Георги направо си е психар с обсесивно компулсивно разстройство, а връщането на Стефан да провери дали спалнята е оправена направо си беше маниакалност. Човек, за да изглежда що годе прилично и да е сам на тези години, означава че наистина има непреодолимост в характера, която не е за отборна игра. А семейството е любов и компромиси, но най-вече любов. Човек, когато обича, забравя за его и за обсесии.

Споко, бре. Кой може да се напасне за една седмица. Ако се появи любов - ще се напаснат.

Фактът на съществуването на предаването няма общо с любовта. Дори и да дойде - би било случайност. Помислите и подбудите за направената крачка сами по себе си изключват нормалното развитие на взаимоотношенията. Да направиш семейството си на цирк за хората - не считам, че е нормален старт в семейния живот.

Като чуя това, за семейството и любовта, направо ми става лошо...Пренебрежимо малък е процентът на този случай, Саше. Останалите и без обсесии, едва се траят. И то със заблудата, че си правят взаимни услуги, та животът им е по-лек...

Това, че хора, които не се траят, продължават да съжителстват, си е техен проблем и аз не ги включвам в нормалните семейни отношения. Никой не казва, че любовта е вечна, но семейство, градено с любов, остава с хармонията и разбирателството дори и след дълго съжителство, когато тръпката отдавна е преминала в непреодолимо желание за заедност. Любовта не е само ох и ах в спалнята...

Светлана ми е най-естествена, съпругът й ми е лигльо. Жалко за готината мацка.

И аз така мисля!:)

това е най-голямата тъпотия, която съм гледала...

Намери си по-смислено занимание, вместо да гредаш и после да ни пилиш...

А Биг брадър харесва ли ти....

Да ви имам ,---ПРОБЛЕМИТЕ..

има ли балъци които да вярват на подобни тъпотии?

не , не просто се забавляваме

Хора, всичко е сценарии, за пари, както обикновено!

Какво правят в спалните на новоизбраните си домове за умеличение на раждаемостта в страната?

Георги и Гергана съм убеден че не са реални участници. Няма как да са толкова тъпи, че като виждат, че са съвсем различни и да се напъват нещо да се получи или пък още по безумно да си спазват ангажимента към предаването. Този бастун няма кои да го погледне след участието му ако е реален стремящ се да създаде семейство. Противен и комплексиран човек е. Гергана не сепоказа нито като уважаваща се жена нито като разумен човек. Някой моге и да и го прости ако е красавица, но и това не е.

Чудя им се на Антония и Наско защо не си вземат едно жилище под наем и да не се блъскат като в дядовата ръкавичка при майка й?

Инструктаж от предаването. Ако е нещо по-нормално никой няма да се впечатли ;-) Момчето за всичко благодарно, тя строгата но справедлива господарка.

Защото едната си заплата трябва да я дават за наем и режийни, а може и да не им стигне. Защо синът ми живее още с нас - 700 лв.чисти, 400 мин. за наем и с 300 за кое по-напред?

Тази Антония в началото ми беше дори симпатична, но се оказа голяма селска пръчка.

Гледай по-внимателно-Антония каза,че ще си потърсят квартира,за да заживеят само двамата.

Те ти обясниха защо, но ти пак се чудиш?

Двете "С"-та може и да ги бъде.Поне си прекараха чудесно в Малта и се забавляваха пълноценно, за разлика от двете "Г"-та, които си отровиха почивката/поне от това което видяхме/