Кристо и Лора снимаха половинките си в нов клип

Mакар Лора Караджова да стана скоро майка, и това лято тя се отдаде на работата с дуетния си партньор - Кристо.

Обратно в новината

Коментари - Кристо и Лора снимаха половинките си в нов клип | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

аз нищо не разбирам от клипове, но техният изглежда професионално направен и песничката е супер, само не ми харесва че прекалено бързо се сменят отделните кадри, или епизодчета, толкова бързо, че направо не се виждат.

Кристо е секси пичага!

Много е мазен този бе,кака,а пък и плешив! Не бих спала с такъв тип. Нелицеприятен е.

Ужас тази е супер грозна и противна. Песните й са адки плоски. Горкия й баща...

Не,мерси,тоя път ще предпочета чалгата !

Джипа ,колите , мутрата и пошибалките. Задължително за Чалгария !

Малий, колко велики хора се изказват тука! Титани на мисълтът!

...пълна трагедия. и децата ни растат сред подобна пошла култура, която ни залива отвсякъде...кухи лейки, надути мускули, скъпи коли... празни мозъци...тов авиждам в тоя клип...поне да можеха да пеят!

Пълен шит!

ма тва естара новина бре . Хехе Дира пак са им взели парите за нищо.

Кой е тоя Кристо? Да не е дето доскоро се казваше Дриско?

беше Криско. Кристо май е друг дрисльо.

Ко ни занимавате мозъците с некви незначителни отрепки веее......?

"Кристо и Лора снимаха половинките си в нов клип.........." ..!??! Нещо майки, бащи, баби.....вторите и третите братовчеди...КОГА???

СЛАБ 2 и то на поправителния!

Текстовите на Кристо са почти едно към едно във всяка негова песен. Вече започва да омръзва... Лора няма какво да коментирам. Отново е заложила на предизвиквателна визия - търкаляйки се по еротично облекло, мятайки коси. Нищо особено не е песента. Дори не бих си я пуснала втория път. Иначе Кристо и Криско са две различни персони.

а мерси, бабиното, поне да не се чудя...

За бога, тая има дъщеря, на какво ли ще я научи с това поведение ???

Ех мамо мамооо...на хубави неща ще я научи, на хубави....а именно как да прави "джилве" на един мъж...А вие мамо, язък дето сте сложили тази снимка, би трябвало коментарите ви да са по...."мъдри"...аз лично, ще коментирам клипа и произведението като цяло по следния начин: За всеки влак си има пътници, аз обаче не съм за тоя :-) (демек не ми харесва :-))просто е! По принцип даже нямаше да коментирам въобще, ама понеже познавам татко и на тази жена...а пък и има хора дето само плюят и хвърлят кал...дето се казваше в един филм "...много кал си правите нагоре бе много кал...ако от тая кал правехме тухли, щеше да има по стая с кухня за всеки..." Айде със здраве.

Ани Ваилева

Татенце, ще коментирам, според тематиката ! А именно, това не е новина за мъдри изказвания ? Инак се получава, че хората, които обичат качествена музика,не бива да си дават мнението по въпросните "новини" , хайде сполай !

Престанете да ни занимавате с измислени,недодялани персони.

Айде време е за един хубав хейт! Основните опорни точки: 1) Кой са тия? 2) Писна от тия само да ни ги натрапвате 3) Тая майка стана пък се държи като тийнеджърка 4) Не може да пее, а само "курвее" 5) Добре, че беше баща й, иначе нищо нямаше да се чуе за нея 6) Сега и половинките си да уредят, че и за тях да започне да се пише 7) Песента не е нищо особено, все едно чалга Разбира се списъкът не е пълен, та може да допълвате. Мисля, че е добро начало обаче.

А, извинете, но иронията ви е напълно неуместна, защото това, което изброихте е самата истина !

Роско

Ама то не е ирония, по-скоро обобщение за улеснение на хората. Могат да съчетават различните точки дори ;) Ефективност + ефикасност в действие.

не бе човеко, не сме на възраст, да ни вълнуват лорчето и криско ли, кристо ли, криста ли...

Много вярно и добре подредено ! Всички точки са на място ! Това е то "таланта" Лора Караджова ! Има още една точка- че и в дует пак не става :)

Хареса ми иронията ,която отговаря на истината ,само не разбирам защо в хубавия български език се използа англицизъм "хейт". Критиката не е омраза,казването на истината също . Това,че някой се засяга от истината и предпочита да си вярва,че е талантлив и много готин ( куул за тези които обичат да показват,че знаят чужди езици ) си е лично негов проблем,а не на хора които споделят мнението си !

Роско

Накратко, "хейт" да сме по "фешън". Иначе аз лично не мисля, че да знаеш английски те прави особено вървежен и е нещо, което да изтъкваш. Отдавна е "новото нормално". Колкото до "иронията-истина" - така е, ирония е, но те статиите за тези творци са едни и същи и предизвикват една и съща (абсолютно нормална) реакция у хората.

Брай Алекси кефиш ме. Леле какъв зор си си дал! Ми ще си пиша каквото си искам бе. Не си човека дето ще каже какво и що. Казвам истината слаба ракия са. Слушам рап, обаче това рапърска чалга тяхното. И съвсем съм в правото да кажа че оная сладурана ако е не татко и никй нямаше да я чуе и види. Същата работа са Ванчо и Андрейчо ония две мижатурки.

Роско

Ами разбира се. Аз да го направя малко по-забавно, че ако не си го направим ние и чакаме "звездите" да ни забавляват - отиде.

Кристо и Криско един и същ ли са?

Не - те са сестри.

"Кристо и Лора снимаха половите си в нов клип."

Кои са Лора, Кристо, че и половинките им?