Неизвестни, но любопитни факти за Хилъри Клинтън

В последно време се говори за политическите качества на Хилъри Клинтън, която в неделя се кандидатира за президентската номинация на американските демократи.

Обратно в новината

Коментари - Неизвестни, но любопитни факти за Хилъри Клинтън | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Почна пропагандата :)

Не може управлява автомобил - там са само автоматици- а иска да управлява Държавата? Чува гласове и води въображаеми разговори, психиатрите са на ход с диагнози и курсове на болнично лечение. Да живееш в Белия дом е депресиращо, по-добре в бяла стая със сътрудници облечени в бели престилки.

betren@

дали ще падне по ниско от мъжа си и да я хванат как прави свирки на секретаря си

как секретарят прави ...... на нея !

От 1000 долара, 100 000 долара. Как става тая работа? Абе мани, който си го може, може.

Ако се поинтересуваш във FED, сигурно отпеччатването на 100 000 долара струва под 10 долара (хартия + мастило + труд), така че си безгрижен! Как мислиш янките се снабдяват с толкова петрол? Ми печатат хартийки и ги дават на арабухите...

Вече стана като сериала Далас. Баща-син, съпруг-съпруга ... Остава двама братя да станат президенти.

А братята Кенеди си беха и многократни баджанаци.

Това пък е ебаси гнусното, да си баджанак с брат си.

Като я гледам и извънземни гласове чува да и говорят, като наш Лъчо Филипов Извънземното от Космическия. Обаче него нема да може да надпие! Той закусва с половинка водка.

От всичко става ясно,че тая госпожа съвсем правилно си носи името - Килъри еди-каква си.

В торбето си носи тората, бре хайвани - юдейка е!

Дааа, разбрахме , че Клинтънката е окончателно изперкала , но това не и попречи да се хили и злорадства когато мятаха бомби с тежък уран над Сърбия!Даа , дано и американския народ не е толкова изперкал да я избере!

Тя може и да не пада духом ама пада в банята. Не помните ли, че неотдавна тя се преби като объркала и без да иска влязла в банята?

хм... дали е известен факт че като държ.секретар е ползвала собствения си личен мейл, вместо този на Държ.Департамент, за да дава нареждания, което е забранено по закон. След това е изтрила (изчислила) много съобщения, което е невъзможно в служебните мейли на правителството. Явно е чистила не само риба. Републканците искаха да я подведат под отговорност и за други нарушения на Закона - за това че излъга за Либия, като е дала неверна информация за кадафи за да предизвика войната там... после заради нея убиха посланика в Бенгази... А БЕ ВСЕ ИНТЕРЕСНИ ФАК-ти!.

Нали някой ги е получил тези мейли на официалния си такъв. А и Килари как да даде погрешна информация, след като едва ли е ходила на крака в Либия. За страна като САЩ с милиарди долари военен бюджет да разчитат на разузнаване от една тетка.

на снимката, хилъри се готви да пръдне, да кихне или друго?

Между другото, Хилъри си призна, че САЩ са създали Ал Кайда.

и ко от тва, че ние го знаем отдавна

Еми все още има хора които не го вярват. Иначе и мен мъ боли ушото дали го знаеш ,или не.

какво има да го признава - това е ОБЩОИЗВЕСТЕН ФАКТ

хилари клинтън мрази комунизма в червата, неведнъж го е казвала и по тази логика ако тя спечели изборите, ще се развихри с пълна злоба срещу бившите соц. страни и тогава ще го ядем - не че онзи нейният, дето не държеше затворен ципа на панталоните, беше цвете, разпердушини югославия и направи войната в босна, а наш петър стоянов само дето не му целуна г.. тогава - от америка нищо добро никоя страна досега добро не е видяла

Не му е целувал г-за?

Дърта брантия !

Абе старичка е вече. Шанса й беше срещу Обонго, но не знам какво се разсъхна работата. Май нещо и казаха ПР-ите, че негър срещу жена, ще изберат негъра.

Още един любопитен факт - като адвокат навремето е спасила от затвор изнасилвач на 12 годишно момиче, като е принудила съдът да отхвърли единственото физическо доказателство използвайки юридическа подробност. Вярно е че адвокатите са длъжни да защитават клиентите си, но пък от друга страна показва що за човек е, още повече че я има на запис където се смее и се хвали как е спечелила делото.

Мда, така реагират психопатите.

Изброените неизвестни факти говорят само в полза на Хилъри Клинтън! Тя е оригинална, умна , разкрепостена жена, с богат опит, с политическа кариера , познава американската среда, и много други предимства. Единствен недостатък е, че ако бъди избрана за президент през 2016 г. , тя ще стане над 70 г.

нас ко на грей таз работа ? Така кат гледам и усещам де що стъпал американския бутуш трева не никне след него.

Значи Хилка е била дисциплинарно уволнена за несправяне със задълженията и сега ще ми скача да става президент?

Само тъпотии. Надпила Макейн, говорела си с Елинор Рузвелт, чистила риба и питала как е умряла рибата...Баси задръстената бабичка. Джеб Буш ще я отнесе на изборите.

хлопа й дъската на тая вещица, от написаното е видно, че има сериозни психически проблеми, типична американска кучка-политик

То хвани единия, удари другия.

Чичо е сам, но Хилари не е сама. Сплескания бабишкер си говори сама, открай време се държи и облича странно и има неясни източници на доходи. Може пък и е да не е напълно луда.

Тя отдавна ни е хвърлила око да добиваме тука шистов газ. Да пием за Хилърито, да ни е жива и здрава и нейния......да целувате !

ми те у Румъния правят вече сондажите така че и тук ша дойдат грабливите птици.

ви е страх от тоя шистов газ, ще живеем по добре, гаранция

Страхотна жена и умел политик, жалко, че не успя на предишните избори, сега светът щеше да е различен, но явно не беше удобна за "важните' хора....

яка бабка, ще навре путлерастите където им е мястото

много важно къде щяла да ги навре. Ти гледай накрая да има по един вмирисън хамбургер в джоба ти.