Преди клиниката Айрланд скъсала с приятелката си

Айрланд Болдуин се разделила с приятелката си - рапърката Ейнджъл Хейз, преди да влезе в клиниката за лекуване на зависимости.

Обратно в новината

Коментари - Преди клиниката Айрланд скъсала с приятелката си | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Абе те и тату бяха педалки пьк то кво излезе

Тъпанарки!!!

Ким Бейсинджър беше много симпатична актриса. Дано дъщеря и да се оправи.

И аз съм на вашето мнение. Може би скъсването с приятелката и постъпване в клиника са стъпки в правилната посока. Момичето просто е объркано от холивудската "пансексуална" мода.

Пансексуален е индивид, който има сексуално влечение към всички известни на човека полове: мъже, жени, травестити, транссексуални мъже, транссексуални жени, интерсексуални, двуполови хермафродити, псевдохермафродити и т.н.

Ако това е дефиницията за "пансексуалност", тя е повече от абсурдна, объркана и напълно измислена. Защото открай време на човечеството са познати САМО ДВА ПОЛА - МЪЖ и ЖЕНА. Всичко останало е известно на медицината като ДЕВИАЦИЯ, т.е. отклонение от нормата. Дали ще е психично или генетично, няма значение, все си е извън нормата. Друг е въпросът, че хуманността ни задължава и към тези хора да имаме добро отношение и това не подлежи на съмнение.

аха, сега и пансексуална била т.е. всичко което е хомо сапиенс би чукала... тия отрочета на звезди май рядко израстват като нормални личности... а то явно зависи от родителите, които от самото начало са ѝ сложили име на държава, така че не е трудно да си представим какви "алтернативни"възпитания са следвали...

Татко Болдуин винаги е мъжкар във филмите, а дъщеря му обратна.

Болдуин има забележително виме, дали е естествено?

да, естествено е, тя е и 1.88м висока ;)

Ирландия е хубаво дете, макар и с обратна лесбос захапка. Дано попадне на мъж да и оправи резбата.

а аз ти пожелавам ти да си намериш мъж, който да оправи твоята тясно-завиваща резба.

Ти си доста тъпо и провинциално копеле.

Аз не разбрах защо човека трябва да е педал ?

аз сущо искам да се лекувам заедно с нея: имам "емоционална травма" и "зависимост" от цици!!!

У наше село нормалните ора ръгамйе бели офци. Само Пешо Пръча ръга и бели и черни офци оти е ненормален. И веке знам тука като прочетох, че он бил пан сексуален. Щото ръга и бели и черни.

Да н'си загуби вимето таз бря :D Баси проблемите имат богатите, не искам да съм богат.

Какво ще рече това? Префикса "пан" идва от гръцки и значи "всичко", обаче какво на практика се получава с тая "всичкосексуалност"? Включва ли всичките дегенеративни състояния, като педерастия, педофилия, скотофилия , герентофилия и т.н.?

засега включва само педерастия, останалото ще се обяви за норма постепенно, малко по-късно. Прочети за прозореца на Овертон, ако още не си, има си степенуване на гадостите...

Тия ще да са четвъртополовите!

да, и така да е теб какво те бърка?

пансексуална - това нещо като пандемия ли е ?

Пансексуалността е антипод на лъмбърсексуалността.

кво е па тва антипод , другото всико ми е ясно

не, това "нещо" го е имало винаги и то в много по-древни култури и общества от съвременното. Отворете си малко задръстените главици.

не можем. ние сме нормални. в нашите глави не влиза нищо. твоята е прочистена, късметлия си. баща ти гордее ли се с теб и с диаметъра.

Това, че го е имало, не значи, че е нормално. При гърците и римляните много други неща също са били"нормални"...

Много добра снимка!

драйфа ми се :(

Пропаднал млад човек,много жалко

друго си е пропаднал стар човек !

Е, и? Младият човек има време да стане и да продължи напред. Или щом веднъж е паднал давайте да го тъпчем и да му внушим, че вече нищо не става от него.

Ба, а падналите стари хора да мрът, така ли според теб? Щото като са стари, дай като паднат да паднат в гроба директно?