Амал Клуни споделила, че не мисли за деца

"Все още не мисля за бебета", споделила адвокатът по човешки права Амал Клуни на свой близък.

Обратно в новината

Коментари - Амал Клуни споделила, че не мисли за деца | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Дали мисли или не, надали на нас ще каже. Просто я питат и тя казва нещо, кво да прави! И настава една вакханалия от плюнки, вълнения, мъдри съвети кае как трябва да бъде в живота... През това време Амалчето, която между другото аз много харесвам - и като външност и като класа и стил, си живее хубавия живот, печели си паричките и така... Така и трябва да бъде!

тя амал като излезе в пенсия ще мисли за деца, засега ще си замрази яйцеклетки и като остане по-свободна, към 60 год." ще зачене" - децата са жертва на съвременния начин на живот - има деца с две майки, с по двама бащи /имам предвид хомосексуални двойоки/ и деца с родители в старческа възраст - не трябва да изпадаме в крайности - не е хубаво за децата да имат майки и бащи по на 15 год., нито на 50-60 год. после защо всички били луди....

Животът си е неин и ще има деца тогава, когато тя реши. Всеки преценява сам за себе си и никой няма право да съди другите, защото не им знае в детали живота, а и не му е работа да го знае. На Вас лично какво Ви пречат другите хора, че ги съдите?

Тя има едни горе-долу 13 години още да ражда.

след 35 цод. се зачева по-трудно, освен това тя е ливанка, при ориенталските жени менопаузата настъпва по-рано.

Въобще не е вярно. Всичко е строго индивидуално и зависи от здравословното състояние, начин на живот и начин на хранене на съответната жена. Аз познавам доста жени, които родиха след 40 годишна възраст без никакви проблеми при зачеването.

Какви хубави коментари чета. За съжаление, някой от тях силно разочароващи. Решихме да нямаме деца, за да си изживеем собственият живот. Не ти ли идва на ума, че ако твоите родители бяха решили така, ти самият щеше да отидеш под рогозката. Защото, когато е създавала живите същества, майката природ им е заложила един основен закон-възпроизведи себе си, преди да загинеш сам. Интересно защо, дори еднидневките знаят и спозват тоя закон, а "умните" хора не. Интересна и твърде дискусионна тема.

Просто приложен дървинизъм. Тези джамцата като много други се оженигха в името насоциалният инженеринг. Сигурен съм че неудобстата им ще им бъдат компенсирани финасово и професионално.

Да ви имам проблемите!!! Проста аритметика - раждаш на 40, детето ти е на 20 докато ти си на 60, т.е баба му. Тотална разлика в поколенията и какво ще му дадеш, особено в България - изтерзания си дух, болежките и очакване на ниска пенсия. Е, за извън тази територия вероятно нещата не стоят така.

Стою

Вазектомията е обратима, френд.

Не винаги.

Стою

Говорим за вазектомия, не за кастрация, нали? А има и банки за сперма...

Стою

ПС Ако говориш за напредналата възраст ме съгласяваш.

Амал мяза на хамал...

Те може би и секс не правят, брака е само за ПР.

Правят безопасен секс.

Ако не ме лъже паметта, Дж. Клуни беше обявил, че си е направил вазектомия. Неговата сестра имала деца и това било достатъчно. И в този смисъл какви ги дрънка "великата" Амал ...

Това дали ще родиш,отгледаш и възпиташ дете е личен избор,грозно е случващото се в България непрекъснато натякване и питане кога ще имате деца,защо нямате и т.н. Но да твърдите,че хората с деца са неграмотни, е абсурдно.Децата са дар,те се появяват там където има любов между двама души,те са плод на тази любов.Когато една жена каже,че не иска деца от един мъж и обратното,почти сигурно е,че не го обича.Много двойки са нещастни поради факта,че нямат деца,но не познавам нито една нещастна, че ги има.И за съжаление на много от пишещите тук,единственият сигурен начин да обичаш безусловно и да престанеш да бъдеш егоист,защото всички малко или много сме,е да имаш дете.Което е най-прекрасното нещо на света.

След като е споделила това свое нежелание пред близък приятел не виждам защо той трябва да прави това достояние на медиите.Всеки е в правото си да има или да няма деца.Това е личен въпрос и не е нужно да ни го натрапват.

Нямам думи да изразя дълбокия си потрес и безкрайното си отвращение от вербалната мастурбация на това същество, което в пристъп на житейска яловост, грандоманска безпринципност, колаборационен егоизъм и ексцентризъм преминава всякаккви етични и морални категории. Само аз ли имам чувството, че тази особа е адвокат на Дявола?! Свидетели сме на жестоки психогенни медийни атаки, целящи да промият все още налично ни съзнание! С отвращение научаваме, че дъщерята на Алекс Болдуин е поддържала интимна връзка с жена, която не се крие и открито се обявява за пансексуалистка. Новото сексуално оръжие на Новите Господари "ПАНСЕКСУАЛИЗЪМ" вероятно е заразило Амал и Джордж Клуни, които в плен на тази "модерна пандемия" послушно изпълняват вменените им повели. Като доказателство към моите трезви мисли привеждам факта, че броя на пансексуалистите и хомосексуалистите се увеличил десетократно според актуални данни на засекретени изледвания и досиета!!! Очаквам Вашите навременни (контра)идеи относно спасяването на човечеството респ. Планетата Земя!!!

Ако ще спасяваме света, за да го населяват хора с пещерно мислене като твоето, по-добре да не го спасяваме

Много точно казано.

Демонстрирате едиснвено мислене в рамки създадени от социалният инженеринг. Законите на Бог който е единсвеният суверен във вселената и като такъв определя правилата са непреходни и не се влият от човешките модите и чувства. Те моралният стандарт на хората, който бащата на лъжата и неговите поклонници искат да обявят за остарял. Простичко е но за честни и съобразителни хора.

Единствения начин да си безсмъртен е да имаш деца.

Да бе, надей се коньо на зелена...

Е ко не вие ясно? Друг начин природата не е измислила.

Когато реши, да забременява. Няма да пита никого от нас.

Поздравления за коментара! Много симслен! В тази връзка ще си позволя да копирам друг коментар от друга статия, който много ме впечатли, а и не само мен. Ето го или по-точно част от него: "Ако не сте обърнали внимание, живеем в 21 век, където предразсъдъците са символ на тежка простотия и комплекси. Няма празен живот, има глупави и посредствени хора, които си позволяват да коментират чуждите животи и да ги определят за правилни и неправилни според техните ограничени разбирания".

Браво Маноле, отговора на риторичния ти въпрос е прост, мнозинството от хората с деца са ниско грамотни, дори прости, не са инвестирали време и труд да се образоват, вместо това са правели деца, които впоследствие не могат да образоват поради беднотия и мързел. Тези хора завиждат на хората без деца, защото в мнозинството си те са по образовани и по умни от тях, инвестирали са време и труд да се образоват и са закъсняли да правят деца.

рядко дебилен коментар, с изказвания които се обосновават само на заключенията на пишещия... решението дали да имаш или да нямаш деца в никакъв случай не доказва висока или ниска интелигентност - единственото което доказва е безграничен егоизъм... тези които умишлено решават да нямат деца разчитат очевидно на "неправилното" решение на другите да имат такива.. иначе ако и останалите бяха стигнали това "ниво", един ден щяхме да се окажем заобиколени само от старци и бабички като нас, молещи се да умрат по-скоро...

Коментарът ти нагледно потвърди истинността на това, което казва Манол.

Вашия отговор абсолютно потвърждава казаното от мен, че много от хората с деца са нискоинтелигентни като вас, който счита, че хората без деца са егоисти. Тогава циганите, който се плодят като мишките са най големите алтруисти и най отговорните граждани, презрели егоизма. Не ви ли идва също на ум (ако имате въобще), че за много хора нямането на деца е трагедия, защото просто биологически не могат, а други не са срещтнали подходящия човек в живота си? Вие сте първичен бозайник, който мисли, че имането или нямането на деца е като имането и нямането на кучета.

да, виждам че си доста умел в сипенето на обиди и епитети - това е едно от малкото неща които явно ти се удават... ОК, кой е агресивен и кой е нискоинтелигентен - другите ще решат и в интерес на истината мога да ти кажа, че твоето мнение за мен, както и квалифицкациите ти по мой адрес са ми безразлични.. просто си жалък и достоен за съжаление индивид.. както казах - правите услуга на генния фонд, че се самоизключвате от него. Сравненията с циганите ще подмина без да коментирам изобщо, подобно на другите ти словесни полюции.

Разбрахме най-вече това, че родителите ти са ниско образовани, "дори прости". Нали? Я вземи прочети един разказ "Пази, Боже, сляпо да прогледа". Може да си откриеш общи черти с главния герой.

Да разбираме ли,че и Вашите родители спадат към неграмотните простаци?

Моите адмирации към мнението на Манол! Мъдро!

Ми нормално е да не мисли. Амал е адвокат и добре знае, че може да получи обвинения в педофилия.

добре, че ни информирахте, та да го преместя.....

Той джордж мисли за тая работа.

Най хубавите дни са раждането на двете ми деца. Така е до ден днешен...вече са над 25 г. Чакам с нетърпение внуци да ги гушкам и да им се радвам. Човек който не иска деца незнае какво губи, пък и не обичам егоистите...

Абсолютно точно казано

И на мен най-хубавите 10 дни от живота ми са дните, в които се родиха 10-те ми деца!

Едно си баба знае, едно си бае...

А ЗАЩО СЕ ОМЪЖИ ТАЗИ АРАБСКА .......

таа овца мое ли да мисли изобщо?!

Тази космата арабела има по мъжки вид от Джордж. Може и да не е съвсем жена?

Всъщност децата въобще не се интересуват от родителите си. Който си мисли, че така ще има кой да се погрижи за него, дълбоко се лъже. Отглеждаш ги, пращаш ги в чужбина и чао, дотук.

Ами не споделям мнението Ви , защото според мен всичко е до възпитанието на децата . Моето дете е изключително грижовно

Да, разбирам Ви. Възпитанието...Че какво възпитание може да му попречи да си живее живота по света? Аз нищо не искам. Не ми е притрябвала грижовност. Само исках да кажа, че наличието на деца не те облагодетелства никак. Даже понякога се питаш защо не си си поживял и не си бил егоист.

Амалчеее часовникът ти цъка ли цъка.....при всичко което имате и можете да си позволите какви ли не бавачки е грях да не мислиш за деца!!Аман от кариеристки!

Анан от жени, на които най-голямото достойнство е, че могат да се размножават

Може да е фенка на ин витрото.

Ами да почака, сигурно взема пример от Юла Дончева Стъкева.

И ние със съпруга ми решихме, че не искаме деца. Много години след това не съжаляваме за решението си. Не всеки мечтае за деца, не всеки става за родител.

Съжалението идва, когато остарее човек, обърне се назад и види, че освен децата, животът друг смисъл няма...

Ние поостаряхме вече, на 60 сме. Колкото и да се обръщаме, нищо не липсва. Напротив, смятам, че ако единствето хубаво в живота на човек са децата, то това е жалко.

сигурно, правите на услуга на човечеството че елиминирате гените си... би трябвало и да съжалявате че сте се родили, след като вашите родители са взели неправилното решение да ви създадат...

Пускате статии за някви-си дето не искат да имат деца, вместо за такива, които желаят да имат... и после що изчезнали 500000 деца в България. еми то с такава пропаганда, как да я бъде тая работа.

За циганите има постоянно новини! Какво си недоволен

Аха, заради статиите е.

е, да не бърза - да си поработи още върху делата, преподавателската кариера и каквото още има, пък като стане на 50 вече може да си помисли... тогава Джордж Клуни ше е на 66, тъкмо и той ще се е налудувал...

Абе той лудува, ама май е на "другия бряг"! ;-)

А дали това е твоя работа? И как са пропуснали да поискат компетентното ти мнение тези хора, които и още пет живота да имаш, пак не можеш ги стигна

На сатанизацията на женския пол.

Те ти булка Спасовден! Да се ожениш за някоя и тя да ти сервира, че не иска деца. Ам за какво се жениха? Ше им се прииска дете след 15 години, когато вече ще са прекалено стари за друго.

Не знам дали ТЯ, или по-скоро ТОЙ не мисли за деца. Впрочем интересът на Клуни е повече към собствения пол, така че той не е много по правенето на деца. Поне не на жени!

По-точно е да се каже, че мъжът й не мисли за деца. Даже го беше признал в едно интервю преди доста години. Беше казал, че ще е безотговорно да има дете, тъй като не може да търпи деца.

И по добре и двамата не стават за родители!

както поне 50% от българките - искат само да си правят кеф на шутката, да въртят с пръста на телефона и да ходят на барчИ.. а годините си вървят и като се присетят, то те вече са всякак остарели, пък и мераклиите да ги работят са се изпарили правопропорционално с напредването на възрастта им. Следва закупуване на кученце тип болонка, разхождането му пред блока по 10 пъти на ден, гледане на Бай Брадар, пушене на цигари и умиране като кон без история.

Възможно ли е да си толкова ограничен? Нещо май те изяжда страшно отвътре, че все повече жени са щастливи, а? И такива като теб вече не успяват да ги манипулират емоционално натяквайки, че са стари.....

А ти си ми много неясен и задръстен-човекът е прав ,прочети статистиката ,оскотяването на б. народ ,в т. число и на жените в детеродна възраст ескалира-отиди в Англия,защото я познавам по-добре и виж как се раждат по 2-3-4 деца в семейство -а тук ,цигари ,чалга ,простотии.не че англич. блестят с нещо повече,въпрос на политика и мн. неща.